fredag den 25. maj 2012

En blok hver dag - blok 124

Dagens blok hedder "Spool", altså trådrulle, den har jeg virkelig glædet mig til. Den er så sjov at se på og der er mange muligheder med den. Tænk bare, hvor mange rester der kan anvendes til "tråden". Jeg har anvendt batikker denne gang.

Husk, at der er frist til kl. 18.00, hvis du skal nå at være i ugens quiltersjov og lodtrækning.

Inger vandt et gavekort i sidste uge, måske er det din tur i dag.....

3 kommentarer:

 1. Ja, den er sjov at se på, og god til rester, men hvis jeg skal bruge rester, skal der godt nok laves mange "trådruller", for at tømme lidt ud i dem. Og hold da op, de bliver farvestrålende. En god blok. Hilsen Jane

  SvarSlet
 2. Den kan jeg godt lide, lige en for mig, rester og alligevel ro på....
  Har en kurv fuls med Balistoffer, så måske skulle jeg gå igang.
  Tak for blokkene...
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 3. Den kan jeg godt lide! Den er både reste- og symaskinevenlig, og den ser rigtig godt ud med de lækre bali-stoffer, du har valgt. Jeg har engang syet en masse af denne blok i hånden (over pap), med spolen og baggrund som hele stykker, og med "tråden" i stribet stof. Gad vide, hvor det er blevet af? Det er dejligt, når du har tid til at lave dagens blok, tak for at du orker, Laila! Mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.