søndag den 27. maj 2012

Quiltersjov - pinseforsinket

Det har været fredag, jeg bringer her de dybeste undskyldninger for, at ugens vinder ikke blev trukket. Min søde mand gav lige tilbuddet om ikke jeg havde lyst til at være i Oslo sammen med ham i pinsen. (Han arbejder der). Måske skulle han til Sverige, men det var ikke sikkert. Jeg var ikke længe om at tage beslutningen, en kande kaffe, to colaer, lidt nødder og afsted røg Polo. Det var forklaringen på den manglende vinder i fredags.

I går gik jeg omkring og nød solen i Oslo, i dag sidder jeg på et hotel i Filipstad, Sverige med internetadgang og skal have lagt bøger og Accuquilt på BaliQuilt. Men først skal der trækkes en vinder.

TILLYKKE til Dorthe, du er ugens vinder.. Der er et gavekort på vej til dig.
Ugens quiltersjov er et puslespil og det er ikke nemt. En hjælp kunne være, at det er noget, du kan kreere med en af de ting, der skulle lægges på BaliQuilt. Vejret er ikke til indendørs sysler, men når haven er ordnet - ja, så trænger du til en pause.......På mit syværelse ligger lige nu en løber med de flotte stoffer fra Blossom, blomster i smukke pangfarver på sort eller hvid bund. Der er designet en løber i EQ7, delene er skåret og nogen syet sammen og lige pludselig er projektet ikke længere et projekt, men en smuk løber.

Ugens quilterfilosofiske ? kommer her:

Hvilket projekt er du i gang med og hvad skal det blive til?

Skriv dit svar i en kommentar her under og du deltager i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Rigtig god pinse.....(Løsningen på sidste uges rebus: Denne uge bød på årets Quiltefestival i Aulby, som blev afholdt samtidig med Nordisk Træf i Ålborg)

23 kommentarer:

 1. Hej Laila!
  Jeg er i gang med et rigtigt "herretæppe". Med gamle amerikanerbiler, motorcykler, og langbenede damer. Min bonus-svigersøn bliver 35 år "lige om lidt", så det skal snart være færdig.
  Også go' pinse til dig
  Masser af patchworkhilsner
  Jane Olsen

  SvarSlet
 2. Hej Laila
  Jeg er i gang med "Grandmothers Flowergarden" - det er mit allerførste tæppe som jeg startede på sidste år - det bliver syet i hånden over pap og skal også quiltes i hånden.....men der er et stykke vej endnu - der skal jo også være plads til andre projekter ind imellem, bl.a de dækkeservietter med mus og kattepoter som du har designet :o). Tæppet skal bruges til slumretæppe i stuen :o)
  God pinse til dig også..... :o)
  Varme hilsener fra
  Tina

  SvarSlet
 3. Det lyder vel nok hyggeligt og lækkert med nogle dage i Norge og Sverige, rigtig god fornøjelse og god Pinse! Jeg skal i gang med en quilt med noget stof, jeg har samlet sammen i årenes løb, - nogle store blokke, der kan blive til noget! Blokken kan ses som det sidste projekt i "Strip Therapy 6", jeg vil bare sy i hele stykker i stedet for strimler. Stoffet er fundet frem, vasket og strøget, nu venter jeg bare på lidt kedeligt vejr, man kan få sig selv til at sidde inde i! Mange hilsner , og fortsat god Pinse, Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. P.S. Quilten hedder "Spinning". Hilsen Inger ;-)

   Slet
 4. Hej Laila
  Et sjovt puslespil :-)
  Jeg er i gang med mange ting, 2 forskellig Bom - det ene fra sidste år og den andet fra i år. Derudover syer jeg på et jule tæppe sammen med nogle syveninder - er hver, men i fælles skab, det er rigtig hyggeligt.
  Fortsat god pinse og varmehilser herfra.
  Gitte

  SvarSlet
 5. Anne Nyvang Christiansen27. maj 2012 kl. 12.05

  Hej Laila.
  Jeg vil ikke skrive om UFO-erne - de ligger og hviler sig - fint nok.
  Men på sybordet er de flotteste stoffer med sort, limegrøn, m.fl. - med blomster og med striber (fra din butik) lagt op - og en taske i eget design er undervejs. Jeg glæder mig meget til at sy den og (selvfølgelig) eksperimentere undervejs.
  De romantiske dækkeservietter med blonder er også undervejs.
  Men, men, men, lige nu er dagene booket rigtig meget op af arbejde, fester, m.m.
  Heldigvis kommer der pludselig en dag ........

  SvarSlet
 6. Hej!

  Jeg er bl.a igang med mit "happy stitches sampler". Det er et rigtigt spændende projekt med både traditionel patchwork, applikation og broderi.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 7. Hej Laila
  Det var rigtig sjovt at lægge det puslespil. God idé med underholdningen.
  Jeg er blevet færdig med mine 3 små håndsyede træer og har bestemt mig for, at skoven skal være lidt større. Så er jeg ved at gøre klar til at lave et par små engle - ja, jeg er ikke helt normal... men de relaterer sig ikke til Jul, men derimod små gaver til nogle kollegaer, jeg anser for engle(c:
  Rigtig god Pinsesøndag og mandag. Og god sommer(c:
  Hilsen
  Joan

  SvarSlet
 8. Hej Laila
  Jeg har gang i 4 dækservietter, som jeg fik materialer til af min datter Helle i morsdagsgave. Mønsteret har hun selv lavet. Foruden dem er jeg næsten færdig med 6 dækservietter, som hun også har lavet mønsteret til (Patchwork-oasen)

  SvarSlet
 9. Hej. Tak for de altid fine puslespil, de er en dejlig pause i diverse gøremål. Jeg har gang i en dug med dansende stjerner, mangler bare montering. Hilsen Anne Grete

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig, du er ugens vinder.

   Slet
 10. Jubi jeg fik lagt puslespillet.

  Jeg har gang i to ophæng, hver med applikeret Sunbonnet Sue, og så skal der patchwork blokke uden om som ramme. Vi har to børnebørn, piger, som ikke er døbt, og det skal de så, i næste måned, så deres navn fødsels og dåbsdato er broderet på.Så ophængene skulle gerne blive et minde fra dåbsdagen.
  Pinse hilsen fra Mia.
  http://kreamia.blogspot.com/

  SvarSlet
 11. Hej

  Jeg er igang med at klippe pap til 2 bordløbere - stofferne er fundet frem og skal nu skæres. Den ene bliver i brændte farver med sort. Den anden bliver i sølv/guld/sort og sort. Det skal være klar til vores ferie - for vi drager sydpå om et par dage.
  Fortsat god pinse til alle
  lISBET

  SvarSlet
 12. Hej.
  Jeg er lige nu i gang med at lave sengetæppe. Tæppet skal være 2.30 x 2.45.
  Det bliver lavet i serien Normandy Court, også en skøn serie. Sideløbende er der en løber i gang, puder og grydelapper. Der skal være noget at skifte imellem.
  Du har også brug for et pusterum og hvem kan modstå, sådan et tilbud.
  Hilsen Jane.

  SvarSlet
 13. Hej Laila

  Jeg skal at samle mit stjernetæppe, syet af stoffer jeg har arvet, og så skal jeg have kigger på nogle dækkeservietter, jeg købte mønstret til i Aulby.
  Hilsen
  Lis Holte

  SvarSlet
 14. Ligesom nogle af de andre kommentar har jeg også en masse UFO'er liggende, men de får lov til at vente lidt endnu..
  For lige nu er jeg i gang med et ophæng med sort/hvid billeder overført til stof, som er en barnedåbsgave til en lille dreng.

  SvarSlet
 15. Igangværende projekt(er)? Jeg er ved at håndquilte mit svendestykke: Et Dear Jane-tæppe, syet i repro/japanske stoffer og med hvid bund. Det bliver fantastisk flot når jeg selv skal sige det! Så er jeg også i gang med at maskinquilte et bali-tæppe med 3D-kasser. Et kæmpe arbejde, jeg ikke helt havde forudset ville tage så lang tid. Og så er jeg ved at være færdig med et sæt dækkeservietter - også i balistoffer.

  SvarSlet
 16. Jej Laila.
  Jeg er igang med kuffertmærke som maskinen ikke ville sy igennem. HUMM.
  Nu er problemet løst og jeg fortsætter. god Week.
  Anne H

  SvarSlet
 17. Hmmm..en kant som skal syes på en top, til et tæppe venter...er ved at sy dækkeservieter...nå ja og så er jeg ved at sy ugler, som min mor skal have i fødselsdagsgave.
  Skal hvis til symaskinen, i stedet for at sidde her og skrive....smil.

  SvarSlet
 18. Lisbeth Schwartz31. maj 2012 kl. 18.11

  Jeg er igang med flere projekter, der skal jo forskellige ting til. Lidt til hver sin tid. Et tæppe af en jelly roll og så er jeg igang med kaffebrikker, dækkeservitter med stichery, og toilettaske, så der er noget at færdiggøre.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 19. Jeg har lige været til konfirmation - her bad jeg alle gæster skrive med specialpen en hilsen til konfirmanden. Jeg havde på forhånd syet stof på pap. Disse hilsner er nu varmebehandlet og skal indgå i tæppet. Det syes i hendes yndlingsfarver - turkisgrøn - orange og grønlige farver. Mønstret er Hidden 9-patch. Bagsiden bliver orange fleece.
  Hilsen Lone Nygaard

  SvarSlet
 20. Har gang i mange projekter :)
  Bl. en månedstæppe. Men med et ikke helt i orden håndled (brækket) bliver det hele til for lidt
  God weeked
  Kirsten fra Knude på tråden.

  SvarSlet
 21. Skal til at sy et tæppe til mit barnebarn på maskine og i hånden syr jeg sekskanter af rester til et tæppe.
  Vh
  AC

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.