lørdag den 11. maj 2019

Turen slutter her

Tak for sidst til jer, som var med på tur til Nadelwelt i Karlsruhe. Dejligt at være sammen med jer. Planerne er i gang for tur til maj næste år til Luxembourg og selvfølgelig Prag i april. Så er der ikke taget helt stilling til efteråret. Jo, Alsace ligger fast. Det er så hyggeligt og forrygende en oplevelse.
Og vil du se allerede i år, så er der en håndfuld pladser tilbage. Lidt endnu, for hotellet skal have besked, så de kan leje evt overskydende værelser ud.

Ugens puslespil er fra turen hjem fra Karlsruhe. Jeg nænnede ikke et billede af mange stofruller fra messen.

1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, og tak for at du gider! Som sædvanlig ser det ud til at være en hyggelig tur. Hvordan kan det være andet end hyggeligt, med alle de glade patchworkdamer? Dejligt at se! Rigtig dejligt forår til alle, måske kan vi få syet lidt? Mange hilsner Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.