lørdag den 20. januar 2018

Ingerlise var den heldige vinder i januar måned

Der blev trukket en vinder. Var det i sidste uge? Det var i hvert fald i januar. Gevinsten var en "quilt-selv" på min langarmsmaskine.


IngerLise vandt og nu har hun allerede været forbi og quiltet. Hun var lidt nervøs for, om hun kunne finde ud af det. Og det er helt normalt. (Som de siger i en reklame). Men der er absolut intet at være nervøs for. Og det fandt IngerLise også ud af.

Alt det tekniske, alle indstillinger af tråd, opspænding af quilt og start på mønster - det klarer jeg. Du skal bare alt det sjove. Nemlig quilte. Og det går som en leg.

Som gennemsnit bruges 3 - 4 timer fra du kommer, til du har et færdigquiltet tæppe. Og der imellem kan du nå både en kop kaffe / the og en tisse / rygepause.

Har du lyst til at prøve, så kontakt mig for en reservation af maskinen.

I februar trækker jeg en vinder mere blandt jer, som modtager mit nyhedsbrev. Og er du ikke tilmeldt, så kan du gøre det i boksen til højre.

Jeg snuppede et billede af IngerLise stolt og glad ved siden af sin smukke quilt. Det er skilt ad til weekendens puslespil.

Husk også, at jeg har oprettet en support-gruppe BaliQuilts venner. Det er på facebook. Der er lige nu skudt en meningsmåling i gang om emne for næste video fra mig. Vil du have indflydelse, så klik forbi. 

Rigtig god weekend til dig
Glade hilsner
Laila
BaliQuilt
2 kommentarer:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, det er hyggeligt, og jeg glæder mig altid til at se, hvad du nu har fundet på! Det er et dejligt tæppe, Ingerlise har lavet, og quiltningen giver det lige det ekstra, tillykke, det er virkelig flot, klart at IngerLise ser glad ud!!
    Fortsat god weekend til alle, mange hilsner Inger

    SvarSlet
  2. Det var sjovt igen at samle puslespil og et rigtigt fint tæppe

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.