lørdag den 13. januar 2018

Det bliver ikke billigere eller nemmere

Kære Patchwork-ven


I dag er det lørdag, det betyder EN ting. Der er puslespil på bloggen og jeg har gjort mit aller bedste for, at det virker første gang.

Det er også den anden lørdag i måneden. Det betyder EN anden ting. Der er åbent i butikken fra kl. 10 - 14. Og i år vil der vil være LOL hver gang. Lær Om Lørdagen og denne gang kommer Bente og demonstrerer en lineal. Her kan du kombinere, skære og få brugt dine rester til de skønneste blokke.

Der er minus 10 % på linealer denne lørdag. Og så er der tilbud på batikker. Dem kan du få til 80 kr pr meter. Minimum ½ meter og prisen gælder kun i dag. Begge dele er også på tilbud på webshoppen. 


På billedet ser du Dagny, som stolt viste sin barnequilt i eget design. Den er skilt ad længere nede, så rul ned, hvis du er til puslespil
Hav en skøn weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Åh..., hvor er den dejlig, det er en bedårende barnequilt, og smukke applikationer, - tillykke Dagny! Det er også dejligt at se en barnequilt i lidt utraditionelle farver, flot! Jeg håber, I alle havde en god dag i BaliQuilt, jeg havde håbet at jeg selv ville komme, men desværre! (Og så har jeg jo et gavekort, der helst ikke skulle mugne :-). Fortsat god weekend til alle, ,mange hilsner Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.