lørdag den 9. december 2017

Resterne kan bruges til denne smukke quilt

Kære Patchworkven

I denne uge viste Bente (igen) en flot quilttop frem. Den er skåret med accuquilt og syet af rester, Bente har skufferne fulde. Det hører jeg faktisk om ofte. (Smiler)
Resultatet blev denne fine og smukt sammensatte blå top.Quilten består af en enkelt blok, som måler 8 inch (ca 20 cm). Det er en fourpatch, det vil sige, at den består af fire dele. Hver af disse måler 4 inch. Der er fem blokke i hver rækker og syv rækker i alt.

Bente er i øvrigt en af udstillerne på næste års MidsommerMarked, som afholdes 2. - 3. juni i Kulturhuset i Korsør for fjerde gang.

Det bliver ikke nemt at samle den som puslespil, men lad det være en ekstra udfordring.

Rigtig god weekend til dig

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


2 kommentarer:

 1. Inger R.
  Hej Laila! Hvor er den flot! Jeg har altid været glad for blåt, det dur altid. Det er godt fundet på med det gule/gyldne pift, det ser bare eddergodt ud, super! Tak for synet af den flotte quilt til Bente, jeg glæder mig til udstillingen i Korsør, og tak for puslespillet, hyggeligt! Mange hilsner fra Inger
  P.S. Jeg har også mange rester, hvem har ikke det? Jeg samler da på dem!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Blå og rester - jo jeg er med der. Og jeg glæder mig også til MidsommerMarked igen.
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.