lørdag den 23. december 2017

Glædelig jul til dig og dine
Kære Patchwork-ven

Jeg vil her ønske dig og dine en rigtig glædelig jul. Jeg ønsker for dig, at du vil få nogen gode dage med tid til hygge og måske også lidt patchwork.

BaliQuilt har lukket indtil 9. januar, så der er tid til lidt fridage for mig også. Det glæder jeg mig til.

Lørdagsåbent vil i 2018 blive til LOL - Lær om Lørdagen. Der vil blive vist en teknik, en lineal eller noget helt andet løbende i åbningstiden.

Debutten på LOL bliver en demo, hvor du virkelig kan få bugt med resterne med et enkelt redskab. Det vil Bente vise dig. Det koster ikke noget og det kræver ikke tilmelding. Du kommer bare.

Første gang bliver lørdag den 13. januar kl. 10 - 14.

Herunder er der et puslespil klar til dig. Saml det, hvis du har lyst og eller springer du bare over.

Der er også et gratis mønster på nisseblokken, som du kan hente skabeloner til. Blokken kunne bruges til løberen her under. Både blok og løber er designet i EQ8.

Rigtig god weekend til dig

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


PS Husk en kommentar er det bedste, der kan ske......

Brug gerne DEL, hvis du synes, der er en, som kan få glæde af indlægget her. 


1 kommentar:

  1. Inger R.
    Også en rigtig glædelig Jul og et fantastisk dejligt og spændende Nytår til dig, Laila! Tak for puslespil m.m., og et rigtig godt patchwork-år i 2018 til os alle sammen, kærlig hilsen Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.