fredag den 22. august 2014

Vind et gavekort hver fredag med Quiltersjov

Juhuuuu. Ugens vinder er fundet. Det blev tallet 19. Så der er lidt at snolde for til Esther Olesen, som er den heldige vinder. Esther, du kender proceduren. Kontakt mig senest næste fredag og du får en kode til at handle for hos BaliQuilt. STORT tillykke til dig og god tur "over there".

Tak for skriverierne, der er rigtig mange, som skal med til træffet. Det er jo skønt. Jeg glæder mig til se billeder og høre om det.

Ugens puslespil må være et billede fra Festival of Quilts, det er da klart. Nyd denne smukke quilt, som er nærmere maleri. Men bedøm selv, gider du ikke samle puslespillet - er det helt ok. Men så må du nøjes med det lille billede.

preview32 pieceplaying aroundI Birmingham havde jeg selskab af en del jomfruer, altså quiltere som var med på festivallen for første gang. Derfor så vi ALT, eller det tror vi, at vi gjorde. Tog systematisk den ene gang og butikker på højre side, tilbage kikke på butikker i den anden side. Krydse af, næste række. Og lige sådan med udstillingerne. Nogen jagter billig limspray, andre sjove gadgets.

Hvis jeg var der selv, ville jeg nok zappe lidt mere rundt. Se hvad der lige faldt mig i øjnene og vækkede interesse. Lige sådan med udstillingerne, det er altid sjovt at se noget nyt og spændende. Jeg faldt for en teknik med loddekolbe og brænde kanter. Ikke bare fordi, der skulle bruges rå mængder slikpapir - haha. Der skulle spises en del, kan du se det for dig?

Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvad skal du på jagt efter næste gang, muligheden er der?
Måske på træffet, men det kan være hvor som helst..


Skriv din kommentar senest kl. 13.00 næste fredag og du er med i ugens lodtrækning.

Indtil da, hav det godt og pas på dig selv.26 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Man bliver jo helt misundelig på jeres tur til Birmingham - det lyder som om at den har været rigtig spændende og hyggelig :o)
  Jeg har ikke de store jagt-planer udover at jeg er på jagt efter materialer til de 2 kurser jeg har meldt mig til hos dig........specielt Happy Villages som kræver en del forskellige stoffer, deriblandt mursten og tegl.........men der er jo go´ tid til, så jeg når det nok :o)
  Rigtig god weekend og mange hilsener fra Tina :o)

  SvarSlet
 2. Hej Laila

  Jeg håber, at få lov til at prøve den nye PFAFF powerquilter - kunne nemlig godt tænke mig noget i den retning. Derudover falder man nok over noget stof eller mønster, som man absolut ikke kan leve uden. Og så glæder jeg mig til at se de ting, der bliver demonstreret, det kunne jo være, man også fandt en lineal, som man absolut må eje.

  God weekend til dig.
  Helle Hermansen

  SvarSlet
 3. Hej Laila,
  Jeg skal helt klart på jagt efter en lille handy symaskine, som kan klare de fleste almindelige sting. Og som også gerne må være robust. Jeg rejser meget og er væk i længere tid af gangen.
  Og så spændende mønstre og hæfter, der kan give ideer. Og linialer, der kan gøre det lettere at lave de blokke, jeg kunne tænke mig at lave.
  God weekend
  Hilsen Marian

  SvarSlet
 4. Hej Laila.
  Jeg kommer ikke til træf i Odense, men jeg er altid på jagt efter inspiration til nye små projekter

  SvarSlet
 5. Hej Laila
  Jeg håber at finde nogle flotte panelstoffer. Har besluttet mig for at vil lave slumretæpper til mine 3 børnebørn, oversiden skal være patchwork gerne nogle motiver, undersiden bliver fleece. Jeg kunne også godt tænke mig et forlængerbord til symaskinen. Håber på en masse inspiration, stof og andre ting, man bare må eje.
  God weekend
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 6. Hej Laila.
  Gode tilbud og andre ting, som jeg bare må eje :-) Selvfølgelig også gode idéer til nye projekter.
  Mvh. Kristina Hyldevang - Otto

  SvarSlet
 7. Jeg mangler vist ikke noget :) Men et par linealer 12-18-22,5 gr vi jeg prøve at lede efter. Ellers går jeg da efter nogle super gode tilbud :)
  Vi ses snart.
  Syhilsner fra Kirsten

  SvarSlet
 8. Hej Laila.
  Et stykke tid siden sidst jeg har været med herinde.
  Jeg skal på jagt efter lidt mere af en stofserie som jeg købte på Træf sidste år. Har fundet det på butikkens web-shop, så jeg skal lige have regnet ud hvor meget der skal bestilles.
  Syhilsen fra én der desværre ikke kommer til årets træf
  Ninna Kofoed

  SvarSlet
 9. Da jeg er på vej overthere ved jeg dårligt nok, hvad jeg vil være på jagt efter, men noget lyst stof til min japanske foldeteknik, gerne 49 forskellige.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 10. Jeg er på jagt efter nye linealer og super dejlige tilbud :-)
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 11. Jeg vil kigge efter spændende linealer og sjove nye ting, jeg kan lave. Altid godt med nye ideer.
  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 12. Hej Laila! Af skræk for at gå glip af noget, prøver jeg altid at se på butikkerne i højre side op og venstre side ned, og derefter næste gang på samme måde. Men så fanger øjet noget, og det varer ikke længe inden selvdisciplinen ryger! En flot model af en quilt, et smukt stof, et super tilbud på en uundværlig dims eller lineal, man bare MÅ eje! Så zapper jeg rundt, som om jeg havde ild i r...., jeg kigger, rører, kommer i snak med lidelsesfæller, får hjertebanken køber og NYDER det! Mange hilsner, og god fornøjelse til jer, der skal af sted, Inger

  SvarSlet
 13. Ikke noget bestemt "bytte" jeg jager, men med al den inspiration der er på træffet, kan jeg nok ikke gå tomhændet ud. Glæder mig

  SvarSlet
 14. Hej Laila!

  Jeg kommer ikke til træffet, men jeg jagter altid gode tilbud og ikke mindst inspiration, og så kan jeg godt lide at se alt det nye, der er kommet. Er der noget jeg kan bruge osv., og aldrig går jeg tomhændet hjem.

  Go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 15. Jeg er altid på udkig efter ny inspiration. Elsker udstillingerne og i år på træffet er der jo udstilling af Rita Strange Jensen. Den glæder jeg mig til. Hun er så dygtig.
  Ellers sjove modeller og sjove stoffer, der kan til noget at det jeg har på lager.
  Hilsen Ellen

  SvarSlet
 16. Forskellige blå og lilla stoffer.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 17. Jeg er også faldet for teknikken med loddekolben for nogen år siden i Birmingham, men har endnu ikke prøvet det. Jeg vil måske se efter en skabelon og limspray - plus lækker stof. Der er mange ønsker. Hilsen Johanne Marie Andersen.

  SvarSlet
 18. Jeg samler pt. Balistoffer til stort sengetæppe med blokken African Quins - med et ønske om at finde så alle blokke bliver forskellige.

  SvarSlet
 19. Hej Laila.
  Jeg har så meget på hylderne, at jeg bør få noget af det brugt, før der kommer mere til. Nogle gode mønstre vil ikke være af vejen. Og måske et par spændende linealer. Får stort set ikke syet for tiden. Jeg mangler vist en sparringspartner.
  Håber på at komme lidt mere igang igen, nu hvor jeg snart får en bil jeg selv kan køre.
  Måske skal jeg sortere lidt ud i det gamle, så er det vel mere OK, at købe lidt nyt.

  SvarSlet
 20. Hej Laila, gode tilbud, det er man vel altid på udkig efter. Og så skal jeg også se/prøve den nye Pfaff powerquilter. Og så er der jo nok noget stof, man bare må eje. Mange Hilsner Jane

  SvarSlet
 21. Jeg skal på jagt efter læderfingerbøl eller de smarte dutter til at sætte på fingeren. Kigge på et eller flere sykit og bare se hvad der er af ting/stoffer man ikke kan leve uden

  SvarSlet
 22. Hej Laila
  Jeg skal kigge efter stof til et tæppe som jeg har tænkt mig at lave til min datter og svigersøn. der skal indgå noget af det stof jeg købte hos dig til at trykke sine egne ting på, men jeg har endnu ikke helt bestem mig hvordan det færdige resultat skal blive, så derfor er jeg på jagt efter inspiration.
  Det er første gang jeg deltager på et træf og jeg har ingen anelse om hvordan det er, så jeg glæder mig meget.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 23. Jeg vil nok kigge mest efter sykit og så ellers hvis jeg finder noget jeg ikke kan leve uden:)
  Hilsen Ulla Andersen

  SvarSlet
 24. Hej Laila,
  jeg har lige fundet ud af, at du ikke er på træf i weekenden, det er jeg ked af, for i din butik finder jeg altid noget som jeg ikke kan leve uden.
  Aktuel holder jeg udkig efter Busufingers 10" rotating cutting mat, jeg tror nok at det er et must have.
  Jeg tror ikke at jeg finder den i Odense, men måske snart i din butik?
  god weekend til dig!
  kh
  Bente

  SvarSlet
 25. Jeg er på jagt efter søde stoffer med dyr, det skal være til en Zoo til barnebarn
  Og så er jeg altid på jagt efter sytråd.
  Er pjattet med at bruge mit broderimodul ,så mon ikke der skal lidt flot sytråd til.

  SvarSlet
 26. Hej Laila
  Jeg skal på jagt efter noget som kan få mig igang med min patchwork igen. Lysten har ikke rigtig været der henover sommeren, men jeg har strikket istedet for.
  Så nu håber jeg at finde noget på træffet som skubber mig igang igen.
  Måske vi ses :-)
  Hilsen
  Tina

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.