fredag den 15. august 2014

Vind et gavekort hver fredag med Quiltersjov!

Vinderen er fundet, det blev nummer 13 og det er Susanne. Du er simpelthen den heldige denne uge. Kontakt mig senest næste fredag og få din gevinst, som er et gavekort til BaliQuilt.

Og jo, der smuttede lige en fredag ud med quiltersjov.

Tænk, at Hilton ikke kan levere internetforbindelse - selvom de tog 14 pund for det. Men dem fik jeg tilbage, da jeg beklagede mig over kvaliteten. Men I måtte undvære.
Til alt held var Mona med på turen og gik ikke glip af puslespillet til lørdag morgen. Jeg beklager ikke at kunne levere som forventet.

Jeg fik dog klemt lidt billeder afsted på mobilen til facebook, men det batter ikke rigtig med mobildata til quiltersjov.

Til gengæld kan I glæde jer til flotte billeder det næste lange stykke tid fra Festival of Quilts.

Du får det første her i puslespillet...... Det er en af vinderne og den er absolut, helt aldeles storslået.

preview32 pieceFestivalofQuilts



Sørme om der ikke også kommer en rebus til dig, den kan du løse, hvis du har lyst. Ligesom med puslespillet - det er nemlig kun for sjov.

 
Der er, ikke overraskende, rigtig mange, som syr på trods af de høje temperaturer. Imponerende, vil jeg sige. Men skønt at mange af jer er så vilde, at sol og varme ikke kan afholde jer. Smiler.
 
Onsdag drog jeg mod England, Birmingham og Festival of Quilts. Og hold da fast, det kan tage pusten fra selv garvede quiltere, er jeg helt sikker på. Det er et par år siden, jeg sidst har været der, men bestemt ikke sidste. Faktisk er der allerede en på listen til turen næste år.
 
Om ikke så længe er det vores eget danske træf, som løber af stablen i Odense. Jeg kommer i bus sammen med en stor flok, der står på i Korsør. Det er også altid spændende at se, hvad der er udstillet og for mange også, om der skulle være kommet noget nyt.
 
Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?
Skal du med til Dansk Patchworkforenings Træf i Odense?
 
Skriv dit svar og gerne uddybet i en kommentar herunder eller på BaliQuilt på Facebook. Så deltager du i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt. Du må gerne skrive begge steder, først tæller jeg her og så lægges antallet fra facebook til. Vindertallet trækkes tilfældigt blandt jeres kommentarer.
 
 
Indtil da, pas godt på dig selv!


23 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Nej, jeg skal desværre ikke med til træffet i år selvom jeg rigtigt, rigtigt gerne ville. Som arbejdsledig er finanserne jo meget små, så jeg nødt til at prioritere, så jeg valgte i stedet de 2 kurser hos dig på bekostning af turen til træffet........dem syntes jeg trods alt var vigtigere :o)
  Mange hilsener og rigtig god weekend fra Tina

  SvarSlet
 2. Ja det skal jeg. Jeg er med i bussen fra Hammel/Thorsø, hvor vi Frejaquiltere hører til.
  Jeg har også bestilt billet og vi kommer lørdag

  SvarSlet
 3. Ja, det skal jeg. Det må jo være en selvfølge, når man kun bor 30 km fra Odense.

  SvarSlet
 4. Hej Laila, det må have været en fantastisk udstilling. Og ja, jeg skal på træf, med et par super skønne sy piger. Rigtig god week-end. Mange hilsner Jane.

  SvarSlet
 5. Ja, ikke 10 vilde heste kan holde mig hjemme :)
  Ses vi mon?

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 6. Ja, jeg kommer lørdag, og glæder mig. Har lige fået min billet tilsendt.
  Hilsen Johanne Marie

  SvarSlet
 7. Ja, det regner jeg meget stærkt med, selvom de tre piger, jeg skulle have været sammen med, alle er faldet fra. Jeg vil meget nødig undvære træffet, men kan måske overtale nogle andre. Jeg regner med vi ses lørdag.

  Hilsen Helle Hermansen

  SvarSlet
 8. Ja jeg kommer og jeg glæder mig.

  SvarSlet
 9. Jeg skal desværre ikke med i år. Har andre planer den weekend. DESVÆRRE. Må så bare glæde mig til kurset hos dig i stedet. Hilsen Connie P.

  SvarSlet
 10. Hej Laila

  Nej, jeg kan ikke deltage i årets træf, da jeg er "arbejdsramt".

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 11. Hej Laila!

  Nej det skal jeg ikke, for nu har den værste varme lagt sig lidt på hylden, så jeg vil drage på ferie med min mand, og det glæder jeg mig gevaldigt til.

  Jeg ville ellers gerne, men man kan jo ikke det hele, og så må der prioriteres.

  Desværre ligger træffet næsten altid, når vi har tænkt os at holde ferie, men sådan er det jo.

  SvarSlet
 12. Sorry - jeg glemte at skrive, hvem jeg er. Kommer her.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 13. Hej Laila,
  Jeg har desværre aldrig været til et patchworktræf i Danmark. Og jeg får heller ikke mulighed for det i år, da jeg opholder mig i USA. Og det er heller ikke værst, set med patchworkbriller :-) Men jeg håber på at få mulighed for det på et tidspunkt. Det er trods alt nummer et i Danmark
  God weekend
  Hilsen Marian

  SvarSlet
 14. Kort svar: nej
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 15. Hej Laila! Desværre, det skal jeg ikke, øv, øv, øv! Jeg glæder mig så til at læse og se billeder fra træffet senere. Mange hilsner og god fornøjelse til jer, der skal med, Inger

  SvarSlet
 16. hej Laila nej jeg skal ikke med Ane

  SvarSlet
 17. Hej Laila. Ja, det skal jeg.
  Vh
  AC

  SvarSlet
 18. Ja, jeg skal til træf og glæder mig meget til at få inspiration fra de udstillede quilts og fra alle butikkerne. Det bliver helt sikkert en god oplevelse

  SvarSlet
 19. ja, jeg skal med for første gang.
  Glæder mig til at se udstillingen af quilts og de mange butikker med deres forhåbentligt gode tilbud
  vh Karin L

  SvarSlet
 20. Nej desværre, jeg vil have for travlt med at pakke til turen overthere.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 21. Er du vild i varmen? (Kulde er på vej) det skal man da.
  Hilsen, Dorthe.

  SvarSlet
 22. Ja jeg skal med. Det er første gang, så jeg har ingen ide om hvordan det er. Jeg håber jeg møder nogen som jeg kender og som jeg evt kan følges med. Det er jo altid hyggeligt når man er et par stykker.

  Hilsen
  Gitte

  SvarSlet
 23. Ja helt bestemt, håber det bliver et dejligt træf,
  Hilsen Lone S

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.