mandag den 25. august 2014

Dagens billede

Halløj, forleden da jeg lagde et billede fra Festival of Quilts på BaliQuilt på facebook, kom jeg til at skrive følgende: "måske skulle jeg ligefrem lægge et billede på hver dag det næste år".

Nu er albummet oprettet og jeg vil forsøge hver dag at lægge et nyt billede i det. Det kan være fra Festival of Quilts, men også fra nogen af de andre udstillinger, jeg har besøgt.

Du kan se albummet her på bloggen eller på facebook. Og du behøver ikke at være oprettet på facebook for at se dem.

Jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med billederne og håber, du vil nyde dem. Skriv gerne en kommentar, hvis har noget på hjerte.

4 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Rigtig god idé - så har vi der ikke har været afsted, også mulighed for at opleve de flotte quilts, samt få noget inspiration......jeg vil i hvert fald nyde dem :o)
  Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Super dejligt, Tina. Så er mit formål med albummet opfyldt. Tak og du kan roligt glæde dig

   Slet
 2. Hej Laila! Åh, sikke nogle smukke quilts, og nogle flotte billeder! Tusind tak for dem, og for at du deler! :-) Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Velbekomme og tag vare for dig af retterne. Der kommer rigtig mange.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.