fredag den 20. december 2013

Quiltersjov 20 december 2013

Juhuu, så blev det fredag igen og hold da op, der er mange overvejelser omkring det at give patchworkgaver. Jeg tror, at førhen gav "vi" bare. Men i dag er der så meget fokus på gaver og hvad "de" ønsker sig, at det har ændret sig. Plus at det ikke er billigt, ej heller hurtigt at sy og give patchworkgaver. Når vi har lagt vores hjerteblod i noget, så skal det også værdsættes.


 


Jeg har bedt om et tilfældigt tal for at finde en vinder, det blev nummer 10. Derfor siger jeg stort tillykke til :

Kirstine Heldam, du kontakter mig senest næste fredag og så får du et gavekort til BaliQuilt.Ugens puslespil er et billede fra åbningen af BaliQuilt. Uha, når jeg kigger på de billeder, så forstår jeg måske godt min mand, når han siger, der er godt nok fyldt meget på de hylder, siden du åbnede. Men sådan føles det jo ikke, der mangler altid lige noget, ikk.


preview35 pieceBaliQuilt 2011
I den sidste tid har jeg set og hørt meget om, hvad der skal være færdige til den og den. Og en hel masse om projekter, som egentlig skulle være færdige og ikke er blevet det. Sådan vil det nok altid være, vi er kreative og får mange ideer, som ikke altid kan vente. Heller ikke selvom vi egentlig er i gang med et par stykker i forvejen. Hm, men hvis jeg nu skulle vælge, hvem jeg gerne ville have syet noget til, men ikke har fået det gjort.... Hvem skulle det være, jeg tror faktisk, at svaret på det, ville være mig selv. Jeg ville sy en stor lækker, flot og vamset quilt, som jeg kunne trække over mig i sofaen.
Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvem mangler du at sy til eller hvem ville du gerne have syet til?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Indtil da ønskes alle her en rigtig glædelig jul!

22 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Ja, der er sandeligt sket en hel del siden du åbnede forretningen og det gør der stadig - næste skridt er jo de nye lokaler som vi alle glæder os rigtigt meget til at se :o)
  Jeg mangler ikke at sy til nogen, men ville gerne have haft syet 4 flotte dækkeservietter til min søster, men det kan jo være at jeg når det i 2014 - jeg har jo rigtigt mange ting jeg gerne vil sy - det harmonerer ikke helt rigtigt med den smule fritid jeg har, så jeg må jo prioritere.......én ting er HELT sikker - jeg løber ALDRIG tør for projekter :o)
  Ellers vil jeg ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul, samt et lykkebringende nytår.......på gensyn i 2014.

  Mange hilsener fra
  Tina

  SvarSlet
 2. Jeg har syet et meget flot vægtæppe fra Leannes house for nogle år siden. Det hænger i min gang og vækker stor beundring. Det er patchwork, med applikation og masser af broderi. Leannes house har lavet mønster til et vægtæppe mere, som jeg har liggende. Det er med sommerfugle også med applikation og broderi. Det vil jeg gerne sy til mig selv, så snart jeg har tiden og overskuddet. Der er vist lige nogle UFOer der skal være færdige først.
  Rigtig glædelig jul
  Lilian

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne have syet et tæppe til min mand og begge mine børn. Mit barnebarn ønsker sig også et. Jeg har masse at lave.
  Rigtig god jul og godt nytår til dig og din familie.
  Tak for de sjove puslespil som du laver.
  Mange PW. hilsner fra
  Helle B.

  SvarSlet
 4. Hej Laila. Rigtig glædelig jul til dig og tak for dine ugentlige indslag i min indbakke.
  Jeg mangler at sy til mit yngste barnebarn men han er nok ligeglad ligenu - 15mdr. Så det lader jeg mig ikke stresse af. Og så er der masser af flotte arbejder jeg godt kunne tænke mig at sy men der kommer jo nok en dag :-)
  Glædelig jul til alle
  Hilsen Marian

  SvarSlet
 5. hej Laila - Rigtig Glædelig Jul til dig og dine og tillykke med din nye butik - Jeg glæder mig til at besøge den. Jeg mangler at sy til mit yngste barnebarn - en lille pige på nimdr. i dag - den 20. - og hun skal have det til sin første fødselsdag. Hendes storebror fik også et da han blev 1 år. held og lykke med det nye projekt mange hilsner Lone

  SvarSlet
 6. Jeg mangler at sy mange tæpper :-) Det næste jeg skal sy skal være til nr. 2 af mine bonusbørnebørn, nr. 1 har fået sidste år i julegave, - jeg nåede det ikke i år.....

  SvarSlet
 7. Jeg ville gerne lave et tæppe til hver af mine børn/svigerbørn. Jeg har toppene, mangler at samle og quilte.
  Tillykke med din nye butik, håber du bliver glad for at "være" i den.
  Sidst, men ikke mindst, tak for alle gevinsterne i året der er gået. Også en rigtig god og hyggelig jul samt et godt nyt år, vil jeg ønske dig.

  SvarSlet
 8. Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie. Jeg vil helt sikkert gerne sy et sengetæppe til min søn og svigerdatter, de har planer om af gifte sig når de i 2015 har været sammen i 10 år. Så jeg tænker meget over hvilke mønstre det skal være, for lige meget om der bliver bryllup eller ej skal de nu have et sengetæppe. Jeg har jo syet tæpper til dem og deres 2 børn. :)
  Mvh Lone Morsing

  SvarSlet
 9. Jeg glæder mig til at skulle sy baby tæpper til mine voksne børns babyer, men desværre ingen på vej endnu; -)
  Mvh Ulla Peberholm

  SvarSlet
 10. Jeg mangler vist ikke at sy til nogen - heller ikke til mig selv. Men det betyder ikke, at mangler noget at sy :-) God jul :-)

  SvarSlet
 11. Jeg mangler lige at sy lidt mobilholdere, men så er det også færdig med julegaverne.
  Så har jeg et tæppe liggende som skal quiltes. Nu vil jeg ønske tillykke med din nye butik, den ser lækker ud det glimt vi ser. Også en stor tak til at du vil hygge med os hver fredag :-) God Jul :-)

  SvarSlet
 12. jeg kunne ha tænkt mig at jeg havde en værtindegave med til min datter, men det når jeg ikkeAne

  SvarSlet
 13. Tillykke med din nye butik. Øv, at jeg bor så langt væk, at jeg ikke lige kan komme ind i butikken, det er nu bedre end internettet.
  Hvad jeg mangler og sy, jeg gerne gerne have min makinsyede japanske foldeteknik, med silke i og gamle broderier, flakoner o.lign. gjort færdig, den har ligget og ventet på min nye symaskine, så hvad venter jeg på ?
  Ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt og indbringende nytår.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 14. Hej Laila!
  Jeg mangler ikke at sy til nogen. Lige p.t. er jeg gået død for ideer, så jeg er ved at endevende mit roderum totalt i håb om, at ideer dukker op.

  Om ikke andet for jeg ryddet gevaldigt op her inden jul, og hvor er det bare skønt med lidt orden og luft i rummet. Så kan jeg måske bedre finde, hvad jeg skal bruge eller leder efter - smiler.

  Ha' en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

  Jeg vil tage hul på det nye år med rigtig god samvittighed. Kan du se glorien?

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 15. Hej Laila.

  Jeg ville sy en quilt til begge mine børn. Det har jeg aldrig fået gjort.

  Mvh Connie P.

  SvarSlet
 16. Hej Laila! Jeg ville sy en smuk quilt til væggen. Det har ellers aldrig været noget for mig med patchwork på væggene, men nu vil jeg gerne en i stuen, og min mand synes også, det kunne være fint! Måske skulle man lave nogle stykker, så man kan skifte dem ind imellem, evt. efter årstiden? Jeg er altid ude efter ideer, for det det skal jo gerne være super-flot, når den skal hænge i stuen, hvor alle kan se!
  Rigtig glædelig Jul og godt Nytår til dig og dine fra Inger
  P.S. Også glædelig Jul og godt Nytår til all I andre, som læser med.

  SvarSlet
 17. Hej Laila
  Jeg mangler at sy til 4 af mine børnebørn alle sammen piger og så mangler jeg lige at færdiggøre den jeg er i gang med til det 5 barnebarn som er en dreng og han er også den yngste.
  Kan du nu have en glædelig jul
  P.s Kan ikke forstå hvorfor den altid skriver at min blogadresse fra Wordpress er ugyldig

  SvarSlet
 18. Jeg har ikke nogen "liste" over hvem jeg vil sy til. Syer til dem jeg ved værdsætter mine ting og som ytre ønske om feks et tæppe.
  Jeg ønsker en glædelig jul
  Hilsen Helle Andreasen

  SvarSlet
 19. Hej Laila, Glædelig jul til dig og din familie, også til alle jer, der er med her. Jeg mangler ikke at sy til nogen. Gaverne er i hus, men jeg ville godt have lavet nogen flere jule dækkeservietter, er begyndt, ja, det bliver jo jul igen. Mange julehilsner Jane

  SvarSlet
 20. Du og din familie ønskes en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
  Vi har fejret den første "juleaften" så mangler ikke noget til julen, men jeg har fået nogle bestillinger på nogle tæpper, så jeg ved godt hvad jeg skal bruge tiden på.
  Derudover har jeg 3 fødselsdagsdækservietter til børnebørnene her i januar og februar, der gerne skulle være færdige ...
  God jul fra Mette

  SvarSlet
 21. Hej Laila. Glædelig jul til alle. Jeg ville gerne have kunnet give min mor nogle patchwork ting, jeg ved hun ville have sat pris på det. Hun var selv god til mange håndarbejds ting, bla sy, strik og broderi. Men jeg mangler at sy et vægtæppe til mig selv og nogle dækservietter som jeg har stof til. Og så ønsker min mand sig et piletæppe som han har set i Quiltemagasinet.
  Mange hilsner Gitte M

  SvarSlet
 22. Håber alle har haft en god jul, ikke nemt at nå det hele inden jul. Så er det måske nu, der er lejlighed til at ønske alle et godt 2014. Lige nu skal jeg ha´ dækket mit behov, så jeg går ind og syr.......

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.