fredag den 13. december 2013

Quiltersjov 13. december 2013

Tiden går stærkt, det er fredag igen. Og det betyder en ny omgang quiltersjov. Jeg kan se, at der er travlt rundt omkring, men en flok har dog fundet vej og skrevet kommentarer. Det er spændende at finde ud af, hvilke blokke I synes om. Tak fordi, I brugte tid her.

Jeg har trukket et tilfældigt nummer blandt de, som har svaret inden kl. 13.00 og det blev nummer seks, som kom ud. Det betyder, at jeg skal sige tillykke til :


ESTHER OLESEN, du kender proceduren,
kontakt mig senest næste fredag
og du får et gavekort til BaliQuilt på 125 kr.

Ugens puslespil er et billede af samplerquilten, som har været i Kludemagasinet gennem 2013. De sidste tre blokke er syet og quilten samlet, der kommer vejledning i næste nummer af Kludemagasinet


preview32 pieceSamplerQuilt Kludemagasinet
En rebus får du også, en lille hjælp til dig er, at det handler om dagen i dag. Klik på rebus for at få billedet større.


Jeg har i dag skåret hjerter i limegrøn til dækkeservietter, de skal bruges til julegave. Faktisk syr jeg for en veninde, ellers har jeg ikke brugt patchwork til julegaver. Det ved jeg ikke helt, hvorfor det er sådan. Næsten alt jeg syr bliver brugt til gaver eller til model i butikken. Men julegaver har det ikke været, lidt underligt, egentlig......

Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Giver du hjemmesyede patchwork-gaver til jul?

Skriv dit svar i en kommentar herunder og deltag i lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt. Husk, du skal skrive senest næste fredag kl. 13.00 for at være med. 

Du kan også vise dit patchwork frem og vinde en fatquarterpakke i "Leg med farrver". 

Ellers vil jeg ønske dig en dejlig weekend og minde dig om, at det er kun for sjov. Tak fordi du kiggede med. 

27 kommentarer:

 1. Nej det gör jeg ikke. Det får de resten af året.

  SvarSlet
 2. Jeg plejer at give et par patchworkgaver, til nogle som virkelig sætter pris på det. Det ene par skulle da også have haft puder i år, havde jeg bestemt. Desværre er helbredet endnu ikke til syning, så det må vente lidt endnu. Så ved jeg jo hvad den ene gave skal være til næste år. Og så er der jo masser af tid.
  I øvrigt har jeg lovet familien, at jeg holder dem med grydelapper efter behov. De har så været flinke til, at hjælpe os igennem det sidste år, hvor vi har været sat lidt på prøve, her i huset.

  SvarSlet
 3. Hej Laila! Ja, det gør jeg, men kun "småting", og kun til dem, jeg ved sætter pris på det. Selv elsker jeg at få hjemmelavede gaver. Alt andet kan jo bare købes, ikke? Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 4. Niks, det forstår de ikke at værdsætte, så jeg gemmer det hele til mig selv :)
  Jeg kan nu heller ikke nænne at give mine ting væk.
  Glædelig jul
  Julehilsner fra Kirsten

  SvarSlet
 5. Det kan jeg godt finde på. Men har først haft en finger i jorden. I år skal min søn og svigerdatter have et juletrætæppe i sort og guld. Efter eget ønske. Det bliver nu meget flot.
  God jul til alle. Helle

  SvarSlet
 6. Jeg giver hjemmelavet gaver hvis jeg kan se ud fra ønskesedlen eller hvis de har sagt noget, som giver anledning til en hjemmelavet gave.
  God jul.

  SvarSlet
 7. Ja det gør jeg. I år har jeg syet tæppe og taske til julegaver.
  Hilsen Helle Andreasen

  SvarSlet
 8. Ja jeg giver hjemme syet julegaver i år, til dem jeg ved der sætter pris på det.
  Mange PW. hilsner fra
  Helle B.

  SvarSlet
 9. Jeg giver som hovedregel kun hjemmelavede gaver, hvis folk udtrykkelig ønsker det. Jeg vil også helst, at de er med til at vælge mønster og stof. Jeg gider ikke sy noget, som folk ikke bryder sig om. Det er træls både for dem og for mig.

  SvarSlet
 10. I år er første gang jeg giver en hjemmesyet julegave, det er til min mor, fordi jeg ved hun synes godt om meget af det jeg laver. Ellers plejer det kun at være småting, som jeg bruger når vi skal have pakker med til pakkeleg
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 11. Jeg giver kun patchwork i julegave, hvis jeg på forhånd ved, at vedkommende sætter pris på det. Jeg har før foræret noget væk, som jeg senere fandt ud af, ikke faldt i smag, og den erfaring har jeg lært af.
  Mange hilsner fra
  Annelise

  SvarSlet
 12. Nej, jeg ved egentlig heller ikke hvorfor, men jeg bruger det som pakker i spil man rafler om.

  SvarSlet
 13. Nej ikke i år, har ikke nået det, men sidste år fik alle mine børnebørn et tæppe, og det blev de alle meget glade for.
  Julehilsen
  Mona

  SvarSlet
 14. Ja, det gør jeg, men jeg ved, at det vil blive værdsat, der hvor det kommer hen, det er også betingelsen for, at få patchwork, som gave fra mig, at jeg ved, at det er ønsket.
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
 15. Hej Laila!

  Nej det gør jeg faktisk ikke. Jeg laver nogle små ting til pakkespil i diverse foreninger og ellers til værtindegaver.

  Min søster syr selv, og min datter gider bestemt ikke have mine kluderier, som hun kalder det.

  Og så løsningen: Dagen fredag den 13. er for nogen en uheldig dag og for andre luciadag.

  Ha' en go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 16. Hej Laila

  Nej, det gør jeg som regel ikke.......men jeg kan godt finde på at give det sammen med noget andet, men KUN til nogen som jeg med sikkerhed ved sætter pris på det. Ellers giver jeg det som regel som værtindegaver og lignende, men igen kun til nogen som jeg ved værdsætter det.

  Mange hilsener fra
  Tina

  SvarSlet
 17. Jeg giver ikke hjemmelavede patchwork-gaver i år, men bruger nogle som værtindegaver, :-), jeg giver helst til nogle som værtsætter disse hjemmelavede gaver.

  Mange julehilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
 18. nej ikke i år, har ikke nået at lave nogle
  vh Karin L

  SvarSlet
 19. Jeg bruger ikke mit patchwork til julegave, men gerne til værtindegave

  SvarSlet
 20. Hej Laila

  Jeg giver ikke patchwork som julegaver, men bruger patchwork til værtindegaver, raflegaver og som gaver i pakkekalender.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 21. Jeg giver ikke patchworkgaver til jul. Vil helst give til nogen, som selv er med til at bestemme farve stof og mønster. Så er jeg sikker på det er velkomment.
  Jeg har lige været ude for at give en pose fyldt med mandariner, hvor jeg havde syet et hjerte i stamps, til et pakkespil. Jeg havde puttet posen ned i en anden pose, for at man ikke lige skulle se hvad det var, inden man pakkede op. Patchworksposen kom aldrig frem i lyset, selvom man sagtens kunne se, hvad det var, da der blev pakket op.
  Så bliver man noget skuffet, når man ved, hvilket arbejde der er lagt i det

  SvarSlet
 22. Jeg har endnu ikke givet noget i julegave, men det kan være det kommer. Ellers så synes jeg også helst at man skal være sikker på det bliver modtaget godt.

  Gitte M

  SvarSlet
 23. Hej Laila,
  Ja, det gør jeg, hvis der er ønsker. Min datter får et puttetæppe, min mor en flot løber. Jeg ved, de vil sætte pris på det. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 24. JA det gør jeg med glæde. Det er nemlig ofte der hvor man kan sy nogle af de små ting som man hurtigt kan få syet
  Grydelapper , dækservietter elle små tasker.

  SvarSlet
 25. Både ja og nej. Har i år lavet en adventskalender til min veninde, og alle gaver indeholder patchwork. Jeg gør det kun fordi jeg ved, hun sætter pris på det. Kunne aldrig drømme om at gøre det, hvis jeg ikke var 100% sikker på, at modtageren ville blive glad for det. Surt at lave et stort stykke arbejde, der ikke bliver værdsat, men også surt at blive påduttet andres hjemmelavede gaver, hvis man ikke er interesseret i det.

  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 26. nogen gange i gave andre gange sammen med andet ane

  SvarSlet
 27. Det er altså ikke blevet til spor i år.
  Så er det jo lidt spændende om der er nogen der siger: ÅHH bare vi dog havde fået en lille Patchworkting fra dig i år .):)
  Tæller det hvis man har strikket sådan med rester og lidt Patchwork agtigt "Lailal" HIhiH

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.