fredag den 27. december 2013

Quiltersjov 27. december 2013

br /> Hold da op, fredag endnu en gang. Jeg har talt op hele dagen, begyndte kl. 10.00 (tusind tak til Anne, Susanne og Rasmus for jeres hjælp) og fortsatte til kl. 19.00, så lidt mad i skrutten. Lækkert med biksemad af det sidste flæskesteg og kartofler fra juleaften. Og først der - kom jeg i tanke om, at der er da FREDAG!

Hvem ville du gerne have haft syet noget til - det var spørgsmålet sidste uge. Dejligt og som altid interessant at læse jeres svar. De fleste havde nogen i tankerne til et projekt og enkelte havde fuldstændig styr på det hele. Hm, sådan er det nok altid.

Der er trukket en vinder, det blev tallet 8, som kom ud. Det betyder et STORT tillykke til:

Lone Morsing, du kontakter mig senest næste fredag og får et gavekort til BaliQuilt på 125 kr.
Ugens puslespil må da være et billede af en ny butik "in spe". Sådan så der ud i går, da vi havde sat de fleste lampeudtag og stikkontakter op samt malet gerægter første gang. Jow, jow, det ligner snart et ganske flot lokale. Saml puslespillet, hvis du har lyst og ellers - så lad være!
preview32 piece261213_nybutik
Som nævnt har jeg talt op i dag, gjort status som loven byder det for selvstændigt erhvervsdrivende. På det personlige plan er status, at jeg faktisk er helt godt tilfreds med det, jeg har oplevet i 2013.  Jeg har mistet en af mine bedste venner, men er også beriget med endnu et skønt barnebarn. Min datter er blevet gift, min søn har scoret 12 taller på stribe. Det har altså været et år med godt og skidt, ganske som det må forventes, at livet er.

På arbejdssiden med BaliQuilt er det også gået helt forrygende, mange ideer er sat i søen, nogen sejlet sikkert i havn, mens andre stadig venter på "klarsignal". Men jeg nyder hver dag med ideerne sprudlende i mit tossede hoved, selv om jeg må sige, at lige nu med indretning af butik, status og snart udsalg - ja så er buen lige lovlig hårdt spændt. Men det bliver godt, er jeg sikker på. Jeg ser frem til 2014 med store forventninger og også med spænding.

Ugens quilterfilosofiske ? kommer her:

Hvordan er din status for 2013 - det være sig på det plan du har lyst til at skrive om. Personligt, arbejdsmæssigt, quiltemæssigt eller noget helt fjerde. Du bestemmer.

Skriv din kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du deltager i lodtrækningen om et gavekort til BaliQuilt.

Hav en rigtig dejlig weekend og pas godt på dig selv

PS Synes du om quiltersjov, så husk at dele på Facebook eller Google+

Follow my blog with Bloglovin


12 kommentarer:

 1. Hej Laila
  En ting er sikkert. Det har ikke været noget heldigt år. Det betyder vel så, at 2014 kun kan blive bedre. De sidste 3 mdr. har jeg ikke kunnet sy, men jeg har jo stadig kunnet shoppe og samle ideer. Jeg har da også fået et gavekort til Bali-quilt i julegave, så mon ikke snart der skal tages revance med syningen? Det er ihvertfald hverken lysten eller ideerne der mangler.
  Godt nytår
  Lilian

  SvarSlet
 2. 2013 har været et godt år, med mange dejlig timer tilbragt sammen med synørder, som mig selv, men der blev vidst sat flere projekter i søen, end der er kommet i land, dem må jeg se at hale i land, i 2014. Det har også været en milepæl, med en rund fødselsdag. Jeg glæder mig til flere dejlig timer sammen med syvennerne i 2014

  SvarSlet
 3. For mig har 2013 været et dejligt år: Vi har boet det "nye" sted godt et år nu, så der er kommet mere ro på. Flytningen betød, at vi er kommet tæt på børnebørnene og deres forældre(10 min. gang), og det er virkelig skønt og berigende for alle parter. Og jeg har fået syet toppen til mit sengetæppe, HURRA! Jeg mangler "bare" mellemfor, bagstykke og quitning, hm..hm. Jeg er også blevet folkepensionist, og det var virkelig en hård økonomisk nyser!! Så indtil vi finder en god, økonomisk rytme og orden herhjemme er jeg dykket ned i mit lager af stoffer, samlet gennem nogle år! Åh, hvor jeg glæder mig til at købe nye stoffer igen, for sys skal der!! Rigtig godt Nytår til jer alle fra Inger
  P.S. Jeg elsker puslespillene, Laila, tak for dem! Den ser fint ud, den nye butik, flot gulv!

  SvarSlet
 4. 2013 har været et godt år, jeg bliver ikke helt færdig med de ting jeg havde sat mig for, men så kan jeg jo bare fortsætte i 2014. Jeg er også kommet i en sygruppe som kun lige er startet og skal mødes for 2 gang først her i det nye år spændende.
  Rigtig godt nytår til jer alle.

  SvarSlet
 5. Hej Laila.

  Først vil jeg ønske dig et godt nytår - håber 2014 vil blive et super godt år for dig og Bali Quilt. Jeg glæder mig til at se din nye butik når den er helt færdig.

  Mit 2013 har alt i alt været fint. Jeg ville dog gerne have haft mere tid til at sy, men måske bliver det bedre næste år. Jeg har et par hængepartier, som der skal samles op på i det nye år.

  Godt nytår til alle herinde.

  Mvh Connie P

  SvarSlet
 6. Hej Laila

  2013 har været et dejligt år. Det største der er sket er, at barnebarn nr 2 kom i juni måned - en skøn lille pige. På sy-fronten har jeg syet på min Dear Jane, syet nogle putte-tæpper til Julemærkehjemmene, babytæpper og selvfølgelig nogle mindre ting til mig selv og til værtindegaver. Der har også været tid til flere dejlige rejseoplevelser.
  Godt Nytår.
  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 7. Hej Laila, godt nytår. 2013, er et år, hvor det har været ned og op. Et hårdt år. Vi har haft en skøn jul. Og har alligevel haft mange skønne timer med familie, venner og ikke mindst sy pigerne. Og 2014 kan kun blive et bedre år. Året lægger ud med, jeg får 2 "nye" børn i pleje. Det bliver rigtig spændende. Jeg glæder mig. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 8. 2013 har været fint rent symessigt det var værre med den græsslåmaskine jeg købte billigt, det skal man ikke gøre den var ikke meget bevendt, så græsset har ikke været nemt at slå, så der skal investeres i en god en i2014 Ane

  SvarSlet
 9. Sådan status for 2013 er at det er da bare gået for hurtigt,,
  Og hvis nogen havde sagt,, at man fik mindre tid når man gik på efterløn, så ville jeg jo nok ikke have troet det. Men hold op hvor er det dejligt at kunne blive begejstret for at ville sy en ting, og så have muligeheden for så bare at kaste sig over det.

  SvarSlet
 10. 2013 har været et spændende år hvor jeg virkelig har fået udfoldet mig med patchwork. Har lært en masse dejlige mennesker at kende og været på nogle super kurser. Så er jeg blevet mormor og det er jo en stor ting(man ved det ikke før man har prøvet) og så skal der syes til hende også. Men jeg kunne godt bruge noget mere tid, så jeg kan få alle de ideer ud som roder rundt i hovedet på en. Det håber jeg så jeg kan få i 2014. Så godt nytår til jer alle og god sylyst.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 11. 2013 ganske udmærket år, er kommet videre med at lære om de bløde stoffer, øver mig igen og igen i at quilte og ikke lave for mange ufoér....
  arbejdet er det samme som altid, intet nyt der, på farmen tjaaa også det samme så alt i alt et roligt år
  godt nytår til dig og dine
  hv Karin L

  SvarSlet
 12. Hej Laila
  Ups, jeg havde nær glemt quilter sjov !! - troede ikke at det skulle overgå mig :o)
  For mit vedkommende har 2013 været et forholdsvist stille år uden de store udsving - både privat og jobmæssigt har jeg hvilet godt i mig selv og alt har været stabilt :o)
  Quiltermæssigt så udhvikler jeg mig hele tiden - er meget nysgerrig og videbegærlig og som forholdsvis ny (syr på 3. år), så har jeg stadig en del at lære..........men fordi interessen er så stærk, så er jeg rigtig god til at suge til mig og jeg elsker det.......håber at 2014 bliver lige så godt som 2013.
  Har lige nydt puslespillet og synet af de nye omgivelser til din butik - glæder mig vildt meget til at komme ud og se den :o)
  Godt nytår til dig og din familie.......og på snarligt gensyn :o)
  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.