lørdag den 9. november 2013

Vindere fra Houston 2014

Desværre var jeg forhindret i at deltage i Quiltefestival i Houston i år, nej det er ikke rigtigt. Jeg havde ikke økonomi til det, men det er bestemt et stort ønske i fremtiden. Tænk at være til stede med SÅ MEGET inspiration, smukke fantastiske quilts og oaceaner af butikker, der oser af det nyeste nyeste. Uha, det bliver skønt at prøve - en dag.

Men på The Quiltshow så jeg dette slideshow med alle vinderne, sæt god tid af, der er over 80 billeder. Tag en kop kaffe eller te og sæt dig godt til rette og NYD det. Hold fast, hvor er der mange fabelagtigt flotte quilts, en kængura syet af sekskante, Baltimore quilts med fine applikationer, billedtæpper som ligner virkelig og meget meget mere.

Vend gerne tilbage og fortæl, hvilken der er din favorit. Jeg har meget svært ved at vælge en ud.

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Free photo slideshow created with Smilebox6 kommentarer:

 1. Ja, det er flotte quilts. Jeg mangler kategorien "traditional pieced". Jeg så en masse flotte quilts også i Portland, OR da jeg var derovre i sept. Umuligt at hamle op med, men jeg fik da pæne dommerkommentarer på min quilt. Der er så mange fantastiske maskine quiltere i USA, så min freemotion quiltning på min symaskine har svært ved at hamle op med det. Men jeg var godt tilfreds. Måske kan vi følges ad til Houston en gang Laila. Jeg har heller ikke været der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan snildt følges ad, det kunne være hyggeligt. Det er ikke nemt at hamle op med longarm quilterne derovre, de laver ikke andet og bliver SÅ gode til det. Men det ser nu også godt ud, det du quilter.

   Slet
 2. Hej Laila. Dejligt at se alle de fine quilts fra Huston. Tak skal du ha´. God weekend. Quiltehilsen fra Rita

  SvarSlet
 3. Nu spörger jeg nok dumt men jeg gör det alligevel. Er ikke de fleste av disse gjort med dataprogram och selvkörende symaskiner? Jeg mener om personen har designet mönster via cat eller lignende? På samme måde som sälvgående quiltningsmaskiner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen spørgsmål er dumme, Anni. Det er rigtigt, at maskinerne kan programmeres. Men det tror jeg ikke, er tilfældet med disse quilts, der er de nødt til at quilte og bygge quiltningen op, som quilten er udformet. Det tror jeg, vil tage for lang tid at programmere.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.