fredag den 8. november 2013

Quiltersjov 8. november

Hjerteligt velkommen til endnu en gang Quiltersjov, jeg glæder mig altid til at skrive netop dette indlæg. Jeg har kort efter kl. 13.00, hvor fristen udløb, trukket et tilfældigt tal og dermed fundet en vinder.

STORT tillykke til Aase R, som har vundet et gavekort til BaliQuilt. Du kontakter mig senest næste fredag, så sender jeg gavekortkode til dig.

Det har været mægtig interessant at læse om jeres overvejelser i forhold til at tage på kursus. De fleste er faktisk villige til at tage ret langt omkring i landet, HVIS altså kurset har lige det, der skal til. Men ellers er afstand, pris og indhold vigtige parametre, som jeg ikke kan være uenig i. Tak fordi, I tog jer tid til at skrive.

Ugen har været travl her, fordi jeg fik en miniferie torsdag - søndag i Polen - en fødselsdagsgave. Det var skønt, men for hulan, hvor er der så meget, som skubbes og skal nås på kortere tid. Jeg klager ikke, har jo selv valgt ;)

Billedet til ugens puslespil er igen fra open European Quilt Championship, en smuk quilt i flotte farver og geometriske traditionelle former. Farvevalget er dog frisk og med lidt knald på, det kan jeg jo godt lide. Saml puslespillet, hvis du har lyst og ellers springer du det over. Lagde du mærke til, at der var kommet lidt flere brikker i sidste uge?preview45 piece
Rebussen kommer også denne uge, der er den del, som er glade for den.... Hyg dig med den, hvis du synes, det er sjovt!


Jeg havde en kunde i dag, som syr meget i hånden. Hun manglede ofte tråd i lige en bestemt farve og var lidt vild med en trådmappe med 80 forskellige farver bomuldstråd. Den fortalte hun sønnen, som var chauffør, at hun ønskede sig til jul. På min ønskeseddel står der "mere tid", men det er vist sådan et helårsønske. I forhold til patchwork og quilt så ønsker jeg mig den nye breeeeeede Bernina til at quilte på. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvilke patchworkønsker har du på din ønskeseddel ?

Skriv din svar i en kommentar herunder og deltag i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt. Du skal skrive dit svar senest næste fredag kl. 13.00.

23 kommentarer:

 1. Jeg vil meget gerne sy Labyrint Walk
  Det ser så spændende ud, og det giver sig tror jeg med de få farver
  Og så er jeg jo ellers nem at lokke, bare jeg ser et mønster , tænker jeg det kunne være spændende

  SvarSlet
 2. Hej Laila :o)
  Jeg har ikke de store patchworkønsker til jul, men nogle flere reprostoffer kan jeg altid bruge da jeg samler sammen til et vægtæppe, samt "Dear Jane"........og så kunne jeg også godt tænke mig en box til trådruller så jeg kan få lidt styr på alle mine trådruller som ligger alle vegne i små æsker m.m........ :o)
  Rigtig god weekend til dig og din familie... :o)
  Knus
  Tina

  SvarSlet
 3. Ikke et egentligt patchworksønske, men skal jo da bruges, når jeg syr på maskine, nemlig et forlængerbord til min Husqvarna Viking 835

  SvarSlet
 4. Mit patchworkønske er en lyskasse, den har jeg set til Kreative dage i Fredericia, Jeg har også hørt flere der har den at den skulle være rigtig god.
  Hvor det spændende ud dit nye projekt butikslokaler.
  God weekend.

  Mange sy-hilsener
  Lisbeth Schwartz

  SvarSlet
 5. Det neste jeg ønsker mig til jul er 2 nye tænder. Nej, jeg kom bare lige i tanke om sangen, der starter med de ord. Jeg ønsker mig den lille opladelig lampe, der intet fylder og er nem at have med

  SvarSlet
 6. Jeg ønsker mig et stort skæreunderlag på mindst 90 cm i bredden, og gavekort til patchwork butikker er også meget velkommen.

  god weekend
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 7. Hej Laila! Er det allerede Jul lige om lidt? Min ønskeseddel vil nok se nogenlunde sådan ud: Kære Julemand! Jeg håber du har det godt, og at dine rensdyr også har det godt. Jeg har været nogenlunde flink i år, min mand, børn og børnebørn synes i hvertfald jeg har været sød og rar. Jeg ønsker mig gavekort til Baliquilt, gerne en lind strøm i løbet af året. Og jeg ønsker mig et Sew Ezi sybord, det er smart! Så ønsker jeg mig også et Oliso strygejern, det er også smart! Så lover jeg til gengæld at stryge mandens skjorter uden vrøvl, og din med. På forhånd tak, god kanetur, glædelig Jul og kærlig hilsen fra Inger

  SvarSlet
 8. Nu da jeg har fået ny symaskine og en tuttoo bag er mit ønske en Oliso strygejern og hvis jeg får to ønsker et patchworktur til et spændende sted.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 9. Indenfor patchwork er det mest gavekort. Min familie er ikke så gode til at købe lige DET. Ellers er der tøj og et par bøger på ønskeseddelen i år. Jeg ser mere frem til nytårs fortsæt/ønske i år, som helt klart går på helbreds mæssig fremgang, for både min mand og mig selv.

  SvarSlet
 10. Jeg har aldrig været god til at komme med ønsker når jeg bliver spurgt. Men jo, jeg ønsker mig en Biascutter til skæring af lukkekanter.

  SvarSlet
 11. mere tid....
  gerne kurser, har "kun" syet i 1 1/2 år cirka, så der er meget der skal læres/øves
  ja og gavekort/stoffer/mønstre
  god weekend
  vh Karin

  SvarSlet
 12. Mere tid vil altid være et godt ønske :-)
  Jeg er langt om længe begyndt at quilte på min maskine, så jeg ønsker mig en ny quiltefod, der er åben i stedet for den lukkede. Ellers er det bøger og andet godt materiale, men gerne gavekort, for så er der mulighed for at bestille det man finde hen ad vejen.
  God weekend

  SvarSlet
 13. Uhh den var nem. Da jeg er rimelig nystartet, ønsker jeg mig en rulleskærer, lineal og underlag. Har indtil nu klaret mig med blyant og saks. Og måske et årsabonnement til et pw magasin. Og måske begynderbøger med de mange spændende teknikker der findes. Og og...... ja jeg kunne sikkert blive ved
  God weekend
  Hilsen Marian

  SvarSlet
 14. Jeg ønsker mig et større syværelse, så jeg bedre kan have alle mine patchworkting. Måske skulle jeg bare få ryddet godt og grundigt op :-) Jeg kunne også mægtig godt tænke mig den lækre maskine fra Bernina, som du taler om Laila, men min maskine er ikke så gammel, så det må nok vente lidt endnu. Må indrømme, at det var MEGET fristende at bestille den efter demonstrationen!!!
  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 15. Hej Laila,

  Ja hos mig er der ikke så meget tvivl. Mit største patchworkønske til jul er bare EQ7.
  Det ville være skønt at have det program, tænk hvad man ikke kunne kreere med sådan et program.
  Knus Winnie

  SvarSlet
 16. Hej Laila

  På min ønskeseddel i år er der flere patchworkønsker, det spænder lige fra nye "almindelige" linealer, da tallene af de mindre linealer jeg har, er ved at være slidt af, så er der kommet nogle nye spændende linealer, jeg godt kunne tænke mig at sy efter. I årets løb er der også kommet nogle nye spændende patchworkbøger - de er også landet på min ønskeseddel. Desuden er gavekort til patchworkbutikker også altid velkomne.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 17. Hej Laila. Jeg har i lang tid ønsket mig EQ7. Så det kommer med på ønskeseddelen til jul. Så er der et par linealer, jeg kan bare ikke huske, hvad de hedder. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 18. Jeg tror, der ryger et par patchworkbøger på ønskelisten. Ellers synes jeg helt generelt, at det er svært at finde på ønsker - man har jo snart alt. Men hvis nogen finder et sted, hvor man kan købe mere tid, så sig lige til :-)

  SvarSlet
 19. Mit ønske er en lyskasse, gavekort og noget rigtig godt tråd i forskellige farver.
  Vh
  AC

  SvarSlet
 20. Hej Laila. Øverst på min ønskeseddel står bogen Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig. Og så ønsker jeg mig også altid nye stoffer :D
  Hilsen Else Marie Høgh

  SvarSlet
 21. Jeg kunne godt tænke mig noget vat/mellemfoer så jeg kan få lavet nogle af mine tæpper færdige.

  SvarSlet
 22. Hej Laila! Jeg ønsker mig en ny symaskine til jul (stor gave) og ellers nogle linealer og skabeloner(små ønsker). Og en kæmpe ønske er en syrum!!! GOD JUL!! Knus Edna

  SvarSlet
 23. Hej Laila. Ja patchworkønsker har jeg mange af, men det jeg ønsker allermest er en dagslyslampe. Det er nu i den mørke tid, jeg har mest tid til at sy, men har brug for mere lys. Hilsen Lone J

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.