fredag den 6. september 2013

Quiltersjov er TILBAGE!


Jamen, så er Quiltersjov tilbage på en blæsende fredag. Tak for alle tilkendegivelser og kommentarer under min pause. Nu er jeg tilbage, klogere og klar til at tage fat.

Jeg har lovet, at der finde tre vindere i dag og de er trukket tilfældigt blandt jeres kommentarer. Der skal siges STORT tillykke til:

Birgit Stensgaard
Birthe Jensen
Kirsten Bøttcher

Send mig en mail senest næste fredag, så får I hver et gavekort til BaliQuilt.

Puslespillet er et billede af en quilt fra Festival of Quilts 2011, et flot firben. Som altid saml det, hvis du synes om puslespil og ellers springer du bare videre. Det er stadig kun for sjov.preview35 piece
Klik på det lille billede, hvis du ikke kan se puslespillet.

For en uge siden ved denne tid var jeg og mine hjælpere lige blevet færdig med at stille stand op på årets træf i Herning. Vi begyndte 12 timer tidligere på dagen med at hente lejet bil og læsse den. To skønne dage ventede med mange glade kreative kvinder på besøg. Søndag eftermiddag gik det hjem efter at have pakket standen sammen igen. Sidst på aftenen var bilen igen tømt og sofaen blev mødt med tunge ben og lange arme. Det koster ud over mange timer også mange penge at deltage som butik, jeg skal regne med mindst femten tusinde kroner. Det kan ikke tjenes ind på en weekend, hvorfor gør jeg det så?
Jo, det er for at møde jer. At hilse på kendte ansigter, at møde nye og få sat ansigt på jer, som har handlet over nettet. Jeg "tjener" så mange gode snakke, herlige historier og spændende ideer ind på bare to dage. En indtjening som jeg kan "leve" på længe efter. Derfor deltager jeg i træffet.

Ugens quilterfilosofiske ? får du her:

Hvorfor deltager du i træf og messer?

Skriv dit svar i en kommentar herunder (se evt. vejledning i menuen) senest næste fredag kl. 12.00 og du deltager i ugens lodtrækning.

Tak fordi du var forbi og rigtig god weekend til dig!

28 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Jeg er vild med at komme på træf og messer, man møder mange mennesker og der er vildt megen inspiration. man kan næsten ikke dy sig når der så skal handles.

  God weekend.

  Mange sy-hilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Min søn var med og hjalp på standen, han smilede første gang, han hørte sætningen "jeg ved jo ikke hvad jeg skal bruge det til". Men efter to dage ja så havde han hørt den ofte.

   Slet
 2. Hej Laila
  Velkommen tilbage :o)
  Jeg tager på træf dels for at hente inspiration, at se alle de nye stoffer, at hilse på de handlende og møde dem face-to-face og ikke mindst for at få en rigtig hyggelig tur ud af det og møde en masse dejlige quiltere......denne gang mødte jeg også nogle som jeg kendte fra Facebook, så det er jo bare herligt :o)
  Knus og rigtig god weekend fra Tina :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig rigtig skønt at sætte ansigter på nogen fra cyberspace, når man møder dem i det virkelige liv.

   Slet
 3. Hej Laila
  Dejligt at se du er tilbage. Det var faktisk første gang jeg var til et træf, men bestemt ikke sidste. Der er bare så mange skønne ting, man får lyst til at lave. Jeg var der sammen med min søster, og hele tiden lød det neeej har du set- wooow den er flot,vi brugte en hel dag i Herning, og luftede dankortet op til flere gange.
  Vi ses til oktober, glæder mig allerede
  Mange hilsner fra
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som om du havde en god første gang. Jeg glæder mig også til oktober og turen til Holland.

   Slet
 4. Jeg tager på træf for at hente inspiration, dels i butikkerne, men også i udstillingen. Måske falde over noget, som jeg ikke kan undvære og møde mange af dem, som jeg har lært at kende via vores fællesinteresse, fra hele Danmark.
  Mange hilsner fra Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært ikke at falde over noget, som kunne være spændende at prøve.

   Slet
 5. Hej Laila!
  Velkommen tilbage, dejligt at høre fra dig igen.
  Jeg tager på træf for at se udstillinger, blive inspireret, ose, handle og hygge mig,- og jeg Elsker det! Jeg kunne desværre ikke i år, øv! Der er bare så hyggelig en atmosfære på træffene, og det hyggeligste synes jeg var det i Skærbæk, jeg håber det bliver brugt igen. Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Skærbæk er også min favorit, der var styr på det hele og mad til alle!

   Slet
 6. Hej Laila!

  I år kunne jeg ikke, for jeg var på ferie, men ellers deltager jeg på grund af hyggen og for at se, hvad nyt der er til at inspirere mig. Ydermere er det både sjovt og hyggeligt, at man, uanset om man kender folk, bare snakker løs og giver gode ideer og råd.

  Man er helt høj efter sådan en dag, når man kommer hjem med flere ideer,nye indkøb og en hel del inspiration, så bliv endelig ved med at være på træf m.m.

  Ha' en god sensommer weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan blive helt forpustet af alt det, man finder og gerne vil.

   Slet
 7. Hej.
  Jeg deltager i messer fordi det er så dejligt at møde så mange der er bidt af samme hobby. jeg får en masse dejlige snak og en rigtig masse inspiration. Jeg nyder butikkerne og udstillingen. Mange flotte ting var der der fristede i butikkerne, jeg købte lidt i Herning.
  Mange pw. hilsner fra
  Helle B.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ skønt at møde ligesindede.

   Slet
 8. Hej
  Jeg tager til messe for at få inspiration og få handlet en del. Så skal jeg selvfølgelig også se udstillingen.
  Hilsen Helle Andreasen

  SvarSlet
  Svar
  1. Udstillingen var rigtig fin i år, synes jeg.

   Slet
 9. Hej Laila. Velkommen tilbage. Du har husket at slappe lidt af???? Og endnu en fødselsdag, TILLYKKE. Tænk, at du allerede, har haft butikken i 2 år. Tiden går hurtigt. Godt du turde tage springet. Jeg kommer, fordi det er smadder hyggeligt, inspiration, møde en masse "ligestillede", butikkerne, ja, det hele. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Jane. Jo jeg har også slappet af.

   Slet
 10. Hej Laila

  Det er desværre flere år siden jeg har været på det "store" træf. Det er ellers det sted, hvor man kan hente meget inspiration, det er både i butikkerne og på udstillingen. Det kan så føre til spændende nye indkøb, og desuden er et træf jo den helt store mulighed for at træffe ligesindede

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, Aase, hvorfor kommer du ikke på det "store" træf? Har der mon været andre gøremål?

   Slet
 11. Uha uha det kan slet ikke beskrives.
  Men i år var det da ved at gå helt galt. Jeg var kommet til at booke os til et week-end træf med vores gamle biler i Ribe - samme weekend.
  Hm.
  Jeg kunne få det til at passe med søndag i Herning. Men hvordan komme dertil?
  Prøvede at efterlyse en patchworker der skulle fra Ribe til Herning søndag.
  Ingen svar.
  Nå så prøvede at efterlyse een fra det andet træf fra Herning der søndag skulle hjem fra Ribe.
  Ingen resultat.
  Heldigvis er jeg gift med en mand der véd hvad træf betyder - godt nok ikke med stoffer - men alligevel.
  Så hjemvejen til Nord for Århus blev kørt via Herning - jeg blev sat af og mødt at søde syveninder fra hjemmefra - der lige havde et sæde ledigt til mig.
  Og det var - ligesom altid - fantastisk -
  Nyheder - søde mennesker - inspiration - varme og fællesskab.
  Komplet uundværligt.
  Og en rigtig stor tak til alle de mange skønne folk - der gør så meget for at glæde alle os andre.
  Det er såvel forretningerne som også alle de frivillige hjælpere. TAK TAK TAK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, sikke en omgang. Men hvad gør man ikke for at komme på træffet. Godt det lykkedes for dig og heldigt med sådan en mand og veninder.

   Slet
 12. Hej Laila

  At deltage i træf og messer er som at få en saltvandsindsprøjtning. Vi var to veninder, der startede fra Kokkedal kl. 7.04 lørdag morgen og landede i Herning ca. 11.30. Vi havde en rigtig dejlig dag med at se på alle de spændende ting I havde at vise os. Jeg tror også, vi fik købt en del. Rygsækken var i hvert fald alt for tung, da vi skulle hjem. Ikke mindst du lokkede med et dejligt bundt fat quarters, som "jeg ikke vidste, hvad jeg skulle bruge til", men jeg er allerede i fuld gang med det. Tror imidlertid ikke jeg har nok, til det projekt jeg er gået i gang med. Efter en dejlig dag med mange indtryk og efter også at have mødt flere, vi kendte, vendte vi hjem til Kokkedal kl. 21.04. Det havde bestemt været en rigtig dejlig dag.

  Mange syhilsner

  Helle Hermansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en lang dag, omtrent som den jeg havde. Jeg kørte bare ikke så langt ;)

   Slet
 13. Jeg var ikke til træf i år, men har været det den del gange. Jeg tager med for at få ny inspiration, se de sidste nye ting og teknikker, nye mønstre og stoffer. Jeg kan godt have det lidt svært med, hvis der er alt for mange mennesker, som kæmper om pladsen. Så derfor kommer jeg ikke med hvert år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du har det svært med mange mennesker, så ville du have elsket Herning. Der var nemlig rigtig god plads.

   Slet
 14. Træf og messer giver mig inspiration og mulighed for, at se de nye ting,der er kommet siden sidst. Der skal købes ind til den kommende tid og ikke mindst, møder jeg bekendte, fra nær og fjern, som jeg lige får en sludder med.
  Jeg minder dig lige om de balipops vi talte om i Herning endnu en gang.
  En anden ting jeg savner, er tosset torsdag, med de gode tilbud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for påmindelsen, Lillian. jeg skriver det på "huskelisten". Tosset torsdag er vendt tilbage.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.