tirsdag den 10. september 2013

En quilter keder sig aldrig!

Jeg fik nyhedsbrev fra The Quiltshow i dag og de havde en video fra YouTube med. Det var den skønneste historie fra en amerikansk dame, der kører traktor. Den er automatiseret med gps og vender selv ved enden af de store marker "over there".
Derfor keder hun sig i traktoren, men men hun er jo quilter, så det er der en løsning på. En quilter keder sig aldrig, kig selv!


8 kommentarer:

 1. Du milde, ja hvad kan de ikke overthere. Sikken en fin symaskine hun har. Sikkert også ejet i gennem tre generationer.
  Mange hilsen Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den sorte maskine er jeg da helt vild med. Har selv ti stk. ;)

   Slet
 2. Hej Laila!

  Det var ellers lige noget, der vil gøre sig i en bil? Sådan noget automatik kommer nok også til lille Danmark - måske til biler?

  Jeg synes hun udnytter tiden fornøjeligt. Ret sjovt at se.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, jeg synes helt det skulle forbydes at tale i mobil, også selv om den er "håndfri". Det tager noget af opmærksomheden. Men rigtig sjovt med hende på en traktor og så meget udenomsplads.

   Slet
 3. Så har man set det med. :) Skøn quinde. Tak fordi du delte med os andre.
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 4. Hej Laila! Der fik jeg mig et godt grin, hold da helt op! Sikke en festlig og energisk dame, godt at der er masser af udenomsplads "on the road". Den symaskine gad jeg godt eje! Tak for at du deler med os, mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.