fredag den 19. juli 2013

Quiltersjov 19. juli

Fredag med over tredive grader, hvor jeg sidder og sveder over computeren. Men det skal ikke afholde mig fra at trække en vinder og finde på lidt quiltersjov. Jeg tror, vi er flere, som må søge i skyggen. Smiler.

En vinder er trukket og det blev nummer 13, så derfor siger jeg tillykke til ANNI.
Du sender mig en mail senest næste fredag, så kvitterer jeg med en gavekortkode til BaliQuilt.

Jeg har tilbragt ugen i Trafford, som er en forstad til Manchester. Onsdag kørte i jeg i lejet bil til York og besøgte quiltemuseet. De havde en flot udstilling med gamle quilts, bestemt værd at køre efter. Så nu er kørsel i venstre side af prøvet.

Du får et billede fra udstillingen til ugens quiltersjov. Du kan samle det, hvis du synes om puslespil og ellers lader du være. Det er kun for SJOV!Klik her, hvis du ikke kan se puslespillet.

Jeg har skrevet ønskeseddel og ville finde et "retreat" med quiltning indlagt. Et "retreat" er et ophold med patchworkkurser. Wellness for patchworkere kan man vel også kalde det. Jeg har ofte talt med andre patchworkere om at arrangere sådan en forlænget weekend med det hele. Mad, input til kretativiteten og syning af patchwork. Men nu ledte jeg så efter et sted og overvejede, hvad det skulle indeholde. Det skulle være med mulighed for at overnatte, der skulle serveres mad, måske er det ok at hjælpe på skift, der skulle være inspiration og input til alt muligt indenfor quilt og patchwork og måske en tur ud til noget quilter-seværdighed. Hm, jeg har ikke fundet stedet endnu, men Jeps, vi er nået til ugens quilterfilosofi.

Hvilke krav / ønsker har du for et quilte-wellness-ophold?

Skriv din kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort. Del meget gerne dette indlæg med andre, det kunne være så fint.

Rigtig god weekend og husk, det er kun for sjov!

23 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Det lyder som en rigtig god idé med sådan et quilte-wellness-ophold. Jeg har ikke de store krav til sådan et ophold, men der må da gerne være et par kurser og nogle demonstrationer og evt. et foredrag eller lignende.....ellers synes jeg bare at det sociale fuldt ud opfylder mine krav.
  God weekend og god tur hjem når du når så langt.
  Varme sommerhilsener fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Nej, der skal ikke så meget mere til,vel. Det kunne være skønt med sådan et ophold.

   Slet
 2. Lisbeth Schwartz19. juli 2013 kl. 19.48

  Hej Laila

  det lyder da bare hyggeligt med et quilte-wellness-ophold. Mine ønsker vil være kursus og masser af syning, nok også forbi en butik .... uha dejligt og masser af hyggelig samvær med patchwokere ....

  God weekend og fortsat god tur i England.

  Mange sy-hilsener fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Tak, ja det lyder da super hyggeligt, synes jeg.

   Slet
 3. Hej Laila, wellness-patchwork - det lyder rigtig hyggeligt :-) Jeg vil være til dejlig mad, god vin, kurser og sy-hygge med søde qvinder. Som sagt rigtig hyggesnak og afslapning i godt selskab. Nej, jeg forlanger ikke meget, bare en oplevelse for livet.
  Fortsat god ferie.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville uden tvivl blive en oplevelse for livet.

   Slet
 4. Hej Laila! Det lyder vel nok herligt med en week-end med patchwork-wellness! bortset med hygge og socialt samvær med andre patchworkere, kunne man jo medbringe UFOèr, eller arbejde videre på sin PHD? Eller hvis "en eller anden" medbragte noget fra sin stofbutik, ville det ikke også være hyggeligt? Men jeg har ikke mange krav, bare det at være sammen med andre patchworkere vil være dejligt! Mange hilsner Inger. PS Hvis en sådan week-end indebærer, at man skal sove sammen med andre, siger jeg bare: Jeg snorker forfærdeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, der skal være mulighed for enkeltværelse med tykke vægge ;)

   Slet
 5. Et quilte-wellness ophold, Patchworken er ikke så svært, det er at få syet en masse, i samvær med inspirerende mennesker, lækker mad. Det er lidt sværere med wellness for der ser jeg gerne, at der er mulighed for massage, boblebad og andre former for lækre behandlinger. Rønbjerg resort har det hele.
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg kigge på, men så er vi ovre på den anden side af vandet, er det ikke rigtigt?

   Slet
 6. Hej Laila. Det lyder super skønt. Jeg syntes også, at hvis man "bare" er sammen med andre patchworkere, så er man dækket ind. Man kan godt hjælpe hinanden med mad osv., det er meget hyggeligt. Jeg tror, at man skal passe på, med at fylde for mange ting ind i sådan en week-end, tiden går jo utrolig hurtigt. Jeg har været i sommerhus et par gange, med andre sy-damer. Det er bare så hyggeligt. Der er vel også lidt økonomi i det? Forsat god ferie til dig. Vi ses. Hilsen Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane
   Ja, der kan nok hurtigt komme for meget på programmet. Men der skal være noget for enhver...

   Slet
 7. Mulighed for at kunne sidde og sy godt ,,, plads og gode stole
  Tid nok fra torsdag aften til søndag middag
  Inspiration,, små input ,, og så et fælles tema .
  Husker vi i Pragh så quilts der havde været inspireret af eks 3 forskellige undervisere og deres forskellige syn og inspiration til hvordan udfordringen kunne løses/ arbejdes med
  Ide: fra FOTO til quilt .
  Så må der genre være lidt god mad og vin, det behøver ikke at være så fint endda
  Men slikbod og kager, og måske lidt dans ind imellem
  Zumba Dvd kan jo hjælpe meget
  Men hvor !
  Hvad med at luksus sommerhus , hmmm pool
  Ja det ville være forkælelse og bare så dejligt at se frem til.

  SvarSlet
  Svar
  1. zumba, det kunne være et sjov indslag.

   Slet
 8. Quilte-wellness ophold - ja, hvorfor ikke. Syning, undervisning, inspiration, socialt samvær. Og når man så får spændinger i skuldre, nakke, ryg og arme af at sy (og det gør jeg) så lidt massage med duftende olier og ja, zumba - den er jeg med på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en til massagen, så den er hjemme. Måske kan hun også lave med?

   Slet
 9. Hej Laila, en wellness quilte weekend vil for mig være et sted hvor jeg ikke selv behøvede at tænke på mad, men kunne sætte mig til bords og rejse mig igen uden at tænke på madlavning eller oprydning. Jeg behøver ikke nogle kurser, men der kunne måske være workshops for dem som ønsker. For mig vil det handle om at få syet en masse og være sammen med andre og se deres projekter. Skønt hvis det kunne være i nærheden af en butik eller der kunne være en gæste-butik, så man ikke er helt på spanden hvis man mangler noget. Wellness'en kunne bestå i at der var smuk natur, så man har mulighed for bevægelse i det fri. Ekstra plus vil være hvis man kunne få enkeltværelser hvis man kommer alene. Glæder mig allerede til sådan en weekend! Held og lykke med at finde det rette sted..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine, det er nemlig lige som med små børn. Spise, sove og ski.. Vi skal bare spise, sove og sy!

   Slet
 10. Hej Laila
  Er det jeg som har vundet? Om så er er jeg väldig glad. JuHu.
  Et weellness skal väre god mad, god stemning og lidt vin. Nogle fine stoffer at välge og vrage i og workshop.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anni
   Det er helt præcis lige dig, som har vundet.

   Slet
 11. Quilte wellness er for mig, når min mand og jeg tager en weekend i sommerhus, med vores venner Vi piger syer, imens mændene er ude at fiske mændene laver mad og vasker op.
  Eller også er det et kursus nogle dage, med fuld forplejning. Dem er der desværre ikke så mange af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da også skønt med en weekend, hvor der er noget for både piger og drenge. Kursus med fuld forplejning, det stemmer jeg på!

   Slet
 12. Hej Laila,
  For mig vil quilte-wellnes være en god weekend på et sted med lidt god mad, som jeg ikke selv skal lave, mulighed for lidt frisk luft i skønne omgivelser og så lære en masse patchworker at kende. Meget gerne også lære lidt, enten ved undervisning, workshop eller et foredrag og ikke minst få syet og snakket lidt. Til advarsel for andre, hvis der skal deles værelse, min familie påstår at jeg snorker :-).
  Hilsen og fortsat god ferie.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.