søndag den 16. juni 2013

Roser til to - quilteklar

Min dækkeserviet til to i turkis og grå er klar til quiltning. Jeg elsker den del af processen og helst frihåndstegning på maskine. Men men jeg har jo også købt alle quiltecderne fra Quiltmaker,  derfor besluttede jeg at kigge der efter mønster.
Jeg kan i EQ hente quiltemønstrene ind og sætte dem på i lag tre. Det giver et meget godt billede af det færdige resultat.
Mønstet er skrevet ud på papir i den størrelse, jeg skulle bruge.  Derefter har jeg tegnet det på plast, så jeg kan se det på den rigtige quilt. Nu kan jeg så vælge at sy i stregen på papiret og pille det af bagefter. Eller at sy uden tråd i stregen, så det bliver perforeret.  Med kridtsvampen kan jeg nu mærke mønstret op og quilte efter den. Jeg er helt sikkert til at mærke op. Vælger du at sy i stregen, skal du bruge et tyndere papir.  Det er nemmere at pille af, når du har quiltet.
Men nu venter en fødselsdag.  Så du må vente på næste step. Hvilket mønster ville du vælge at quilte på dækkeservietten?

3 kommentarer:

 1. Wauw, hvor er den blevet super flot.....glæder mig til at se den helt færdig....får helt lyst til at lave den selv..... :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tina. Du siger bare til, så skriver jeg skabeloner ud til syning i hånden til dig. ;)

   Slet
  2. Tak Laila, det vil jeg meget gerne....... :o)

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.