fredag den 21. juni 2013

Quiltersjov 21. juni 2013

Fredag igen og denne gang er jeg på forkant. Jeg skal deltage i et arrangement i SuperBrugsen i eftermiddag, så indlægget gøres klar inden dette med udgivelse kl. 19.00. (Smiler)

Der er fundet en vinder, det blev kommentar nummer to, som vandt. Derfor siger jeg TILYKKE til:

Inge C, som har vundet et gavekort til BaliQuilt. Send mig en mail, jeg kvitterer med gavekortkode.

Tusind tak til jer, som har givet jer tid til skrive en kommentar. Af disse udleder jeg, at der er rigtig mange, som deltager i Quilt in Public, det er jo en skøn ting.

I får også denne uge et puslespil med et billede af en flot quilt. Saml det, hvis du har lyst og ellers springer du bare videre. Husk, det er kun for SJOV!


preview35 piece

Sommeren står for døren og det er ofte sket, at jeg har skævet til Dansk Patchworkforenings liste over udstillinger og butikker, inden jeg skulle ud i sommerlandet. Altså lige tjekke om, der var noget at se i nærheden. Jeg syr stort set kun på maskine, så jeg har ikke patchwork med på den måde på sommertur/ferie. Men et kig på udstilling eller i en spændende butik, det være sig inden- eller udenrigs, det skal der være plads til.

Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Er du også til patchwork i sommerlandet?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning. Husk, der er ingen rigtige eller forkerte svar og det er kun for SJOV!

Rigtig god weekend.

59 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Så nåede du det til tiden i dag hva´.....til trods for dagens travlhed :o)
  Ja, jeg er i den grad til patchwork i sommerlandet......jeg bliver som en magnet draget til den slags - jeg eeeeelsker det.....jeg nyder bla. at tage i kolonihaven med sytøjskurven og lidt mad og drikke :o)....og på tirsdag skal Jette og jeg en tur til Køge, så mon ikke der kommer en enkelt repro-klud med hjem :o)
  God weekend og mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 2. Lisbeth Schwartz21. juni 2013 kl. 19.09

  Hej Laila
  Ja ja da, jeg kan da ikke undvære patchwork hele sommeren, selv på ferien skal det da med. Men det bliver nok ikke så meget patchwork på maskine, det må vente til senere.
  Rigtig god weekend.
  Mange sy-hilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg har ikke fået lavet meget patchwork på sidste, men måske blive der lidt tid til det i sommerferien, og det bliver på maskine. Jeg skal til New York, så måske jeg kan finde nogen lækre stoffer derovre, som jeg kan sy af.
  Kærlig hilsen
  Kristina Hyldevang-Otto

  SvarSlet
  Svar
  1. New York, hvor lækkert. Der kan du helt sikkert finde noget godt PW.

   Slet
 4. Hej Leila! Ih, ja da! Jeg har med glæde opsøgt patchwork i sommerlandet, og min første patchworkudstilling så jeg på Koldinghus, der var vores camping-rute lagt specielt efter den. Jeg opsøger også patchworkbutikker, hvis vi er i nærheden, og køber gerne en lille "souvenir" med hjem! Jeg tager også gerne noget til syning over pap med, det er hyggeligt at have noget nørkleri med, så man kan sidde med benene oppe efter at have trasket eller kørt rundt hele dagen. Her i sommer vil jeg prøve at sy på amerikansk, det bliver sjovt, håber jeg! Rigtig god sommer til jer alle, mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Inger. Jeg kender godt til det med at planlægge ruten efter listen over udstillinger. Det gælder om at være forudseende.

   Slet
 5. Ja, jeg syr hele året også om sommeren. Kan slet ikke undvære at have noget i hænderne. Jeg har også pakket en kasse med lapper jeg kan have med i sommerhus.
  Ser også altid efter spændende butikker i sommerlandet.
  God sommer til dig, ja til alle.

  SvarSlet
 6. Jeg var med på patchwork camp på Elsegårde Camping i Ebeltoft den første weekend i juni. En flok quiltekvinder og nogen af deres mænd camperede og mødtes på terrassen og syede hele weekenden. Det var herligt, og vi forsøger at samles igen næste år. Weekenden efter var jeg på sommerudflugt til Fur med Kreastedet Frederikshavn, hvor vi på vej hjem besøgte Karin Østergaard i sit galleri og skønne butik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sådan en god ide med en weekend på campingpladsen, jeg tror og håber også, det kan lade sig gøre på Sjælland.

   Slet
 7. Hej Laila

  Det er ikke meget jeg får syet om sommeren, og mit sytøj er aldrig med på ferie - sommer eller vinter. Jeg rejser aldrig efter en udstilling, men kommer jeg tilfældigt forbi en udstilling eller en spændende butik, bliver der stoppet op og fundet tid til et besøg.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt ligesom at holde helt fri fra arbejde, når man har ferie. Og en pause kan give fornyet energi, så det er da super.

   Slet
 8. Hej Laila. Ja da, der bliver også syet om sommmeren. Der syes LIDT i hånden, og så er det ellers på maskine, den kan jo også tages med ud. Det er hele året. Det bliver til besøg på udstillinger og butikker, og hvis der sker noget spændende rundt omkring. God week-end. Venlig hilsen Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. LIDT i hånden, vi er enige der.

   Slet
 9. Hej. Jeg syger helst hver dag også om sommeren. jeg syer mest i hånden, men er ved at prøve at sy noget mere på maskinen. Den gamle Pfaff 33år kan endnu. Jeg er så heldig at jeg har en mand, der gerne vil med rundt og se på stoffer og udstilling. Er vi ude at køre og der er PW. i nærheden så skal det opleves.
  God sommer.
  Mange PW: hilsner fra
  Helle B.

  SvarSlet
 10. Jeg syer året rundt. Er vejret godt kommer sytøjet med ud. Er det dårligt vejr, syer jeg ofte på maskine. Jeg har en stak tæpper, der skal limes op og quiltes, så snart jeg kan låne et stort bord, men først går turen til Bornholm MED sytøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god tur til Bornholm, der er SÅ skønt.

   Slet
 11. Ja, Nøden er stor, da tre projekter skal være klar til træffet i august. Når jeg det? Det skal lykkes.
  Knus Dorthe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, du har travlt, men du når det helt sikkert, glæder mig til at se dem på træffet.

   Slet
 12. Jeg er da helt klart også til patchwork i sommerlandet! Jeg syr måske ikke helt så meget, men lidt bliver det altid til.

  Udstillinger vil jeg rigtig gerne se, men her er begrænsningen, at vi ikke har bil, så det er lidt svært at komme rundt, med mindre man kan få kørelejlighed!

  Knus, Annelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Uden bil er det lidt mere besværligt, men det skulle da være til finde ligesindede MED bil.

   Slet
 13. Hej Laila!

  Jeg syr helst ikke om sommeren, men i dårligt vejr, bliver sytøjet taget frem.

  Vi rejser en del - især på små miniophold, og her går jeg i diverse patchworkbutikker for at samle ideer, og selvfølgelig kommer der altid lidt med hjem. På den måde får jeg samlet både ideer til den kommende mørke tid, og jeg får set de forskellige butikker, hvor jeg ofte får en rigtig god snak.

  Jeg er lige kommet hjem fra sådan et ophold, og ja, der kom lidt med hjem. Det er rigtig hyggeligt med de så input, og jeg kommer altid i snak med andre sypiger, som lystigt videregiver både erfaring og ideer.

  Go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke noget bedre end at gå og samle inspiration og så komme hjem og kaste sig ud i nye projekter igen igen og igen.

   Slet
 14. Jeg holder altid lidt igen over sommeren , hmmm er det nu også helt rigtigt.
  Jeg går jo ikke forbi en butik uden at se efter om der er noget man må eje.
  Men jeg holder mig fra at sætte store nye arbejder i gang, og tænker at det vil være smart at få syet årets sommerdug færdig . osv :):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du lyder sørme helt fornuftig, men der er da skruet lidt ned for blusset i sommermånederne.

   Slet
 15. Ja,altid. Har altid noget med på ferie, små pappede firkanter eller lignende. Og jeg er altid obs på om der er stofbutikker i omegnen, uanset hvor jeg er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Opmærksom quilter, det kan jeg lide.

   Slet
 16. Årstiden har ingen betydning og hvis sommerlandet også er hjemme ja så er der gang i patchwork og man skal jo ikke køre langt for at finde "stoffer" bare en lille smuttur på nettet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, desværre kan du ikke deltage i lodtrækningen uden navn herunder.

   Slet
 17. Ja, Laila. Jeg syr hele somren. Måske mere frit maskinbroderi, eller applikation end lige patchwork. Vi elsker vort land og holder af at være her, så vi indretter os, og får vores behov dækket ;o)her.
  Quiltehilsen fra
  Rita

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er også mange dejlige steder i Danmark.

   Slet
 18. Naja jeg synes der er så meget man skal så länge dagene er lyse og fine. Når dagen er slut er man trät af den friske luft så det blir et glas vin til nyhederne på TV eller til en god bog. Jeg har taget frem stof så om det skulle bli regn og kold blir det måske et par blokke.

  SvarSlet
 19. Hej Laila
  Jo jeg skal da også lige snuse lidt rundt og se om man ikke kommer forbi en butik når man nu er ud i det dansk sommerland. Skal absolut sy i ferien også. Men nu er det man skal huske at få fyldt op så man ikke løber tør for materialer og tilbehør når i dejlige patchworkbutikker også vil holde ferie...:-)

  Gode sommerhilsner til jer alle
  Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, tænk hvis vi løb tør en dag ! tør slet ikke tænke tanken til ende.

   Slet
 20. Patchwork bliver der syet hele året.
  Jeg har ikke problemer med at sy når det er godt vejr. Jeg kan nærmest ikke lade være, men der er nu noget hyggeligt ved at de regner og så sidde og sy ....
  Håber prognoserne er rigtige og vi får en varm juli ....
  Sommerhilsner fra Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. En regnvejrsdag giver i hvertfald mig bedre samvittighed til at sy løs.

   Slet
 21. Anne Nyvang Christiansen26. juni 2013 kl. 21.43

  Kære Laila.

  Jeg syr helst hele året, når jeg kan finde tid til det. Så det er mere vejret, arbejdet og deslige, der "bestemmer", om jeg skal sy. Udstillinger og butikker frister mig også hele året rundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemt at blive fristet, tja sådan er det nok.

   Slet
 22. Hej Laila jeg syer Hele året, om dagen er det symaskinen , om natten er det broderimaskinen, det er når jeg ikke har det ret godt.Jeg elsker at sy har lige syet barnevogns tæpper,
  Hav en god dag.
  Sol hilsen Solvejg

  SvarSlet
  Svar
  1. Broderimodul har jeg også, men har ikke rigtig fået taget hul på det.

   Slet
 23. Hej Laila
  Jeg syr også hele året, kan slet ikke lade være. Var også med på PW camp i Ebeltoft, en rigtig hyggelig weekend. Og sommerferien går i år til Alsace, hvor den store udstilling er. Det glæder jeg mig meget til.
  Rigtig god sommer til alle.
  Sy hilsen
  Birthe
  fra Sæby

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er FANTASTISK i Alsace, der kan du godt glæde dig.

   Slet
 24. Hej Laila.
  Her bliver der også syet hele året, det foregår på symaskine i dagtimerne, og ved fjernsynstid, så er det håndarbejde, også for at være lidt social. Når vi tager i sommerhus, ja så pakkes symaskine og andet sy grej og håber alt er husket.
  God sommer.
  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, der er tjek på det og PW med overalt, det er skønt at høre.

   Slet
 25. Hej Laila
  Ja jeg syer hele året. Både på maskine og i hånden. Hvis det er finrt vejr, tager jeg gerne mit sytøj med ud i solen
  Hilsen Helle Andreasen

  SvarSlet
 26. hej Laila
  Vi har lige købt autocamper og jeg glæder mig til at vi skal futte land og rige rundt i den. Selvfølgelig skal der patchwork med. Jeg tror det bliver rigtig hyggeligt om aftenen med et lille glas rødvin, sytøj og måske en solnedgang ud over havet.
  Hilsen Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også vidunderligt. God tur.

   Slet
 27. Jeg syer også gerne hele året, når vi er på sommerferie har jeg sytøj med, men det er ikke altid det kommer frem. Der er jo så meget at se på, når man er på ferie og alt skal jo gerne med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, vi skulle nødig gå glip af noget.

   Slet
 28. Jeg ville da bestemt tage varig skade hvis jeg ikke havde et sytøj i nærheden.
  Jeg laver små æsker med hver et lille projekt i. Der er både små og større æsker.
  Hver æske indeholder et projekt samt nål - tråd - saks og fingerbøl.
  Når jeg så skal ud af døren - bestemmer jeg lige hvilken æske der skal med i tasken i dag.
  Nogen æsker er bedst egnede til bilkørsel - ændre i gode venners selskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sørme det bedste trick, jeg har hørt længe. Jeg fiser og farer altid rundt og samler sammen i sidste øjeblik.

   Slet
 29. Hejsa synes det er hyggeligt at sidde en sommeraften med et patchworkarbejde på terrassen.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det også, desværre kan du ikke deltage i lodtrækningen uden navn.

   Slet
 30. Hej. Jeg er ret ny indenfor patchworkarbejdet, men syr lidt ind i mellem (på maskine) hvis vejret er dårligt,hvad det ikke er i disse dage. Nyder solen, men glæder mig til at komme rigtig i gang når dagene bliver kortere.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.