lørdag den 15. juni 2013

QUIP - Quilt in public

Dagen kom og det gjorde gæsterne også. Tusind tak til alle, som lagde vejen forbi og hyggede med syning, kage og kaffe.

Trods en hård vestenvind gennem teltet, blæste kun en enkelt quilt ned og ingen blev skræmt. Seje kvinder af ægte vikingeslægt.

Det er en amerikansk tradtion at quilte på et offentligt sted for at vise quilt og patchwork frem for andre. Det sker verden over den tredie lørdag i juni, det er også lidt fedt at have deltaget i en verdensomspændende begivenhed. Smiler.

Der kom da også andre end quiltere forbi, mens det stod på her ved BaliQuilt. Det har bestemt skabt opmærksomhed med alle de flotte quilts og så en flok kvinder, som sidder og syr.

Du kan se flere billeder fra dagen her. 

2 kommentarer:

  1. Hej Laila, ja, der var en smule blæst, men det var hyggeligt. Dejligt at se andre sy-piger. Det er altid sjovt at se, hvad andre syr. Tysind tak for i dag. Venlig hilsen Jane.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak, Jane. Dejligt at se dig.

      Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.