fredag den 7. juni 2013

Quiltersjov 7. juni

Jeps, den er over syv, jeg ved det. Men efter en dag inden for, så måtte jeg lige nuppe en tur på motorcyklen, så snart jeg havde sagt farvel til kunder og Morten Kyndbøl. Dagen igennem har Morten kigget maskiner efter og i eftermiddag undervist i manskinkendskab for begyndere.

Men jeg har fundet en vinder, det blev nummer 11. Jeg siger tillykke til Inger R.

Du sender mig en mail, jeg kvitterer med en gavekortkode til at handle for hos BaliQuilt.

Du får endnu en gang et billede fra Holland først i maj, husk der er pladser på turen til efteråret, hvis du vil og se meget mere af samme slags. Læs mere her. preview35 piece

Hvor har det været spændende at læse jeres kommentarer om, hvordan I blev indfanget af patchworkspruttens arme. Så kom jeg til at tænke på, hvad nu hvis jeg pludselig en dag ikke har flere ideer. Det var en frygtelig tanke. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvad frygter du mest som quilter?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt. 

Rigtig god weekend og husk, det er kun for sjov!

39 kommentarer:

 1. Hej Laila
  En af de ting jeg nok frygter er, at drukne i UFO´er....det er SÅ fristende at starte på noget nyt hele tiden - man bliver ustandseligt inspireret alle vegne og der kommer hele tiden nye stoffer til som man absolut MÅ prøve.....jeg skal virkeligt tage mig sammen for at holde mig til nogle få projekter ad gangen :o)
  God weekend.....og mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina, imponerende hvis du kan overholde det. Tihi, forestillede mig lige at "drukne" i UFO'er. Hvis jeg skulle drukne, sååå....

   Slet
 2. Lisbeth Schwartz7. juni 2013 kl. 20.16

  Ja, det jeg frygter mest er at gå ud for ideer, med alt det stof der er på lager og sy af puha. Men det sker ikke foreløbig, for hold op jeg har mange ting der skal syes.. smiler...

  God weekend.
  Mange sy-hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Lisbeth, hvad hulen skulle vi så gøre af alt det gode stof?
   God weekend til dig også.

   Slet
 3. Jeg frygter ikke så meget. Men jeg skal passe rigtig meget på at jeg ikke bare køber og køber af de flotte stoffer og spændende mønster der findes.

  Mange pw. hilsner fra
  Helle Bach

  SvarSlet
  Svar
  1. En frygtløs quilter, det kan jeg lide.

   Slet
 4. Aften Laila.
  Det jeg frygter mest at jeg bliver blind, mit ene øje er ødelagt af helvedsild.jeg elsker at sy.Jeg starter mange tæpper,har 8 der skal quiltes, har først fået min 710 i orden.så lige for tiden øver jeg.
  Mange solhilsner Solvejg

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Solvejg. Det ville ikke være godt, hvis synet forsvinder. God fornøjelse med quiltningen.

   Slet
 5. Jeg frygter ikke så meget, måske lige, at lave noget, der bliver grimt. Heldigvis sker det ikke så ofte, men gør det, tager jeg det med til byttedag. Ofte er der andre der kan lide det jeg synes er grimt og omvendt og så bytter vi. Ellers kan det meste skæres op til mindre ting. Grydelapper, om ikke andet, hvor man kan udvælge det der er mindst slemt. Så ikke så meget frygt her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt filosoferen frem og tilbage og så nåede du frem til, at du ikke frygter noget. Sådan!

   Slet
 6. Jeg frygter ikke så meget, for jeg har normalt kun gang i et par ting ad gangen. Stoffet køber jeg efterhånden, og resterne bliver brugt til tæpper i forskellige "restemønstre".

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu en frygtløs quilter, du lyder meget målrettet, Anni.

   Slet
 7. Jeg frygter mest at blive ramt af en eller anden sygdom i hænder eller øjnene, så jeg ikke kan sy og strikke mere. Men jeg må jo tro på, at man så vil kunne finde andre interesser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Conny. Det tror jeg også, vi kan finde.

   Slet
 8. Hej Laila! Jeg grinede, da jeg læste Tinas kommentar, jeg er også bange for at drukne i UFO`er! Men ellers handler min frygt nok mest om præstations-angst: Er det nu pænt nok til at give som gave? Eller, oh skræk, er det pænt nok til at vises til de andre Quilte-piger? De er bare så super-dygtige! Men ellers frygter jeg ikke meget, jeg hygger mig, trods fejl og mangler. Mange hilsner, og god week-end Inger
  P.S. Hurra, det var mig der vandt, tusind tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg grinede også, Inger. Din frygt er meget velkendt, janteloven har ikke levet forgæves. Men ret ryggen og vær stolt af det, du laver. Rigtig god weekend og tillykke, jeg sender koden mandag.

   Slet
 9. Hvad frygter jeg mest ? Hvis jeg en dag ikke kan sy patchwork mere, det vil ganske enkelt være en katastrofe.
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Kort og godt, det ville være en STOR katastrofe.

   Slet
  2. Tillykke til dig, Esther. DU er ugens vinder (endnu en gang)

   Slet
 10. Anne Nyvang Christiansen8. juni 2013 kl. 08.40

  Det jeg gruer mest for er, at jeg på en eller anden måde bliver handicappet, så jeg ikke kan sy ........ håber pokkerme aldrig, at det sker........
  Kærlig hilsen Anne.

  SvarSlet
 11. Hej Laila!

  Drukne i UFO'er gør jeg ikke, for dem har jeg aldrig nogen af. Jeg syr kun én ting af gangen, men jeg frygter, at jeg en dag ikke kan bruge mine hænder og mit syn, så vil jeg være frygtelig meget på den.

  Jeg har altid et eller andet i mine hænder, bortset fra når jeg traver, men det hænder også, at jeg tager et par stave i hænderne for at få mere fart på.

  MEN tænk, hvis hænderne pludselig ikke kan fungerer, hvad skal man dog så gøre. Det gælder jo alt - ikke kun syning m.m.

  Ha' en go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. En helt igennem skrækkelig tanke.

   Slet
 12. Jag frygter mest at man stopper forsäljning av upsprättere. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, så er det med at hamstre dem.

   Slet
 13. Det, jeg frygter mest, er, hvis jeg pludselig ikke vil være i stand til at sy længere. Endvidere frygter jeg at løbe "tør" for tid, så jeg ikke når at få lavet alle de ting, som jeg har i tankerne. Det ville ganske enkelt være en katastrofe. Jeg bobler næsten over af gode ideer, som jeg bare må lave.

  Mange syhilsner
  Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at det værste er tiden til at udført de gode ideer.

   Slet
 14. Hej Laila !
  Det jeg frygter mest er, ikke at blive 120 år, med alt mit stof og ikke mindst ideer.
  Godt jeg kun er 47 år !!!!!! Smiler
  Mange tanker Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må holde dig i form, så du kan nå at få brugt det hele. SMiler

   Slet
 15. Hej Laila, jo, det værste ville være, hvis man, af en eller ande årsag, ikke kunne lave håndarbejde. Bare tanken. Hilsen Jane

  SvarSlet
 16. Hej Laila

  Det værste der kan ske er, at jeg mister mine fysiske færdigheder såsom at kunne bruge mine hænder, eller at miste synet. Så vil det være slut med at sy patchwork. En forfærdelig tanke.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 17. Jeg frygter ikke så meget. Har ikke gang i for meget, og får lavet det færdig, som jeg er påbegyndt = ingen ufo'er. Men skræk scenarie er at mine hænder går i udu........
  God uge til dig og tak for hurtig ekspedition og hvor er de dejlige de stifter og chokoladen smagte god. :-)
  Hilsen Birthe
  fra Sæby

  SvarSlet
  Svar
  1. Frygtløs quilter - dejligt. God uge til dig også.

   Slet
 18. Hej Laila

  Det jeg frygter mest er mit helbred. Jeg har allerede gigt i højre pegefinger(er disponeret for dette fra både min mors og far side). Desuden har jeg også begyndende forkalkninger i mine øjne (også disponeret fra min mors side - min mormor blev helt blind), som for mit vedkommende kan ende ud i at mit syn også forværres så meget, at jeg bliver blind.

  Disse to ting gør mig meget bange, da de på sigt kan spænde ben for mine store passion, som er at lave patchwork mm.

  Mange hilsner fra
  Bettina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig for dig, Bettina, at du bevarer dit helbred og gode humør.

   Slet
 19. Frygter er jo et voldsomt ord.
  Så jeg vælger nok slet ikke at frygte noget, hvis vi skal blive i det filosofiske
  Hmm kan det ikke også være et svar :):):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt et svar, en frygtløs quilter mere.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.