onsdag den 5. juni 2013

Biblioteker i EQ

Jeg lovede at vise, hvor nemt det er at hente et layout i EQ. Det kan du se i denne lille video, hvor jeg henter et layout, derefter blokke og tilsidst stoffer - alt sammen i "libraries" i EQ.

Jeg har allerede vist dig, hvordan du kan hente billeder af stof ind eller scanne dine egne. Så derfor kan jeg designe min helt egen dækkeserviet til to på ingen tid.

Du får i denne video set layoutbiblioteket, stofbiblioteket og blokbiblioteket i denne video.

Husk, at vi lærer mest ved at afprøve det. SMILER.Skriv endelig, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller forslag til andre emner på videoer.

2 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Hvor ser det dog legende let ud.....og sikke en sød løber du fik ud af det :o).....måske man skulle spare sammen til det program - det ser rigtigt sjovt og spændende ud :o)
  Er det er mønster som du vil lægge ud på din blog ? :o)
  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Alting er let, når man øver sig, ikk. Mønstret kommer på bloggen, jeg ved ikke helt, hvordan blokkene bliver. Men det kommer på...

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.