fredag den 14. juni 2013

Quiltersjov 14. juni 2013

Fredag, fredag - hvor blev ugen af?
Forsinket igen, jeg ved det, men jeg får gæster i morgen, måske er det dig! Har sat telt op, hængt quilts op (men der er også plads til din), dækket bord og gjort klar til Quilt In Public i morgen.

Der er fundet en vinder, det blev tallet 9, der blev trukket ud.

Det betyder, at jeg kan sige STORT tillykke til :
Esther Olesen.

Du kender proceduren, send mig en mail og jeg kvitteret med en kode til gavekortet. Der er udsalg til og med i morgen, så der kan gøres et godt køb. 

Udover det med teltet, stolene, bordene osv er der lige nu kage i ovnen. Så kig forbi, hvis du har lyst og mulighed for det mellem kl. 10.00 - 13.00. Medbring gerne sytøj, symaskine og quilts at vise frem. 

Ugens puslespil er en situation fra i eftermiddags, hvor du kan se mine flittige hjælpere. Tak til Marianne, Lukas, Per og Luna.


preview32 piece

Nu er kagen lige taget ud af ovnen, blæsten har lagt sig, så der er kun tilbage at kaste sig over sofaen og glæde sig til i morgen. Jeg har hørt om Quilt in Public, men ikke deltaget før sidste år, hvor det også blev afholdt her. Der har ikke været rigtig været nogen i nærheden, som har afholdt det, er min undskyldning.

Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Quilt in Public, deltager du i et, hvor du bor?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Rigtig god weekend og husk, det er kun for sjov!

32 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Jamen, det er jo nemt at svare på - jeg kommer jo til Quilt In Public hos dig i morgen - glæder mig.......vi ses :o)
  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 2. Jeg kommer - kryds fingre - forbi imorgen! Måske ikke ligefrem til quip day men i hvert fald skal jeg liiige ind og snuse i butikken :)

  SvarSlet
 3. Ja jeg deltager i Vejerslev. Er med i Frejaquilterne, så det er der vi kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber I havde en rigtig god dag.

   Slet
 4. Hej Laila

  Desværre kan jeg ikke deltage i Quilt in Public, da jeg får huset fuld af gæster, der skal fejre min mands fødselsdag.
  Desuden er jeg netop ved 19-tiden i aften blevet bedstemor for anden gang, så det vil også tage en del af min tid i morgen. Så det er to positive og dejlige årsager til, at jeg ikke kan deltage i QIP i år.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Aase. Vi kan heldigvis kun være et sted af gangen. Du må deltage en anden gang. Håber I havde en god fødselsdag.

   Slet
 5. Lisbeth Schwartz14. juni 2013 kl. 21.20

  Hej Laila.
  Jeg kan heller ikke deltage i Quilt in Public, jeg skal have huset fuld af gæster, da jeg skal fejre min fødselsdag, det er 1. gang siden det startede at jeg ikke er med, jeg deltager normalt i Vejerslev. Man kan vel heller ikke være heldig hver gang. Nu kan jeg bare glæde mig til træffet.
  Mange sy-hilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, du havde en rigtig god fødselsdag, Lisbeth.

   Slet
 6. Hej Laila! Lige som alle jer andre, håber jeg på godt vejr i morgen! Jeg vil for 3. år i træk tage til Farø-broen for ar sy sammen med Rita Strange Jensen, og forhåbentlig møde og gense nogle andre quindfolk, der morer sig med at snakke, grine, sy og drikke kaffe! Det skulle næsten have været forrige week-end p.g.a. vejret! Vel mødt, mange hilsner fra Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder altså også hyggeligt, er der lidt læ der under broen?

   Slet
 7. Hej Laila.
  Jeg skal for 1. gang deltage, så jeg ved ikke helt, hvad det går ud på. Det er længere nede ad vejen, jeg bor på, det holdes, nemlig hos min datter i Patchwork-Oasen

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber I havde en god dag ved Patchwork- Oasen.

   Slet
 8. Desværre nej. Jeg ha ikke kunnet finde noget i Århus og da jeg er nyopereret, skal jeg ikke ud på en længere tur. Undrer mig egentlig at danmarks næststørste by ikke har noget arrangement eller er de bare ikke gode nok til at formidle det ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er underligt, at der ikke er noget i så stor en by. Du har nu et helt år til at få et arrangement op at stå i 2014.

   Slet
 9. Desværre nej, for indtil flere af familien har meldt deres ankomst til frokost, kaffe og middag. Havde ellers planlagt at køre til Gassum.
  syhilsner Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ind imellem et svært valg, men jeg håber, at I havde en rigtig hyggelig eftermiddag.

   Slet
 10. Hej Er rigtig misundelig, håber alle, der har deltaget et sted, har haft en hyggelig dag, jeg har brugt min på at arbejde.
  hilsen Jette

  SvarSlet
 11. Hej Laila, nej, jeg tror, det nærmeste for mig, er hos dig. Men har deltaget et par gange andre steder. Det er smadder hyggeligt. Det skulle bare vare lidt længere tid. Tak for et par gode timer. Venlig hilsen Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for sidst til dig, Jane. Jeg har noteret ønsket om mere tid. Dejligt at du havde symaskinen med, det er vigtigt at vise at der også kan sys patchwork på den.

   Slet
 12. Jeg valgte at køre til Skovby for at se den flotte patchwork udstilling af Eva Johansen. www.kunst-gaarden.dk. Wrovvv hvor er den flot. Resten af alt det der bliver udstillet der ude, er også vær at se på, der var bare, så mange flotte ting.
  Mvh. Lone Morsing

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske jeg skulle se den udstilling?

   Slet
 13. Jeg har arrangeret QUIP i Frederikshavn på biblioteket. Det var rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde faktisk også tænkt på biblioteket som en oplagt mulighed for QUIP, men Korsør Quilterne spurgte om, det kunne være her... Det så hyggeligt ud hos jer.

   Slet
 14. Nej, desværre. Jeg var på vandreweekend i Sønderjylland hele weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så har du jo hygget dig der, Conny.

   Slet
 15. Hej Laila.
  Jeg skal ikke deltage aktivt i QUIP, men slår lige et slag forbi vores Rådhus her i Odense, idet den ene lokalgruppe har arrangeret en udstilling i forbindelse med QUIP, og der har jeg 2 ting med. Brugte en halv time der og så skulle der lige snakkes med dem der sad udenfor og syede.

  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, så har du jo deltaget i QUIP. Dejligt.

   Slet
 16. Desværre ikke i år, men Limfjordsgruppen syr og hygger i Thisted - forhåbentlig kan jeg deltage næste år.
  P.t. glæder jeg mig til træffet og håber at blive i stand til at deltage der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber for dig, at du er frisk til at deltage næste år.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.