torsdag den 23. maj 2013

Superior University 105

Der er nu sendt trådklub nr. 105 ud (og 102 til jer, som er kommet til lidt senere). Denne gang var der oå spændende ruller tråd med og et projekt med et cover til notesbog eller nål og tråd.

Superior University - har den mest fantastiske tråd. Nu tilbyder de også en trådklub, hvor du hver måned får en inspirationspakke med tråd og et tilhørende projekt. Vi husker 10% af det, vi læser eller hører, 50% af det, vi ser og næsten 100% af det, vi gør. Derfor skal du være med her! 

Hver måned får du en ny tråd og et nemt mønster til at lære en teknik og sy et lille projekt. Det kan sys på mellem 30 - 90 minutter. Så lær nye produkter at kende samtidig med, at du får syet. Instruktionerne er på engelsk, men du vil kunne følge processen via min blog og der søge hjælp og stille spørgsmål og her er det hele på dansk. 

Skriv dine kommentarer til trådklub 105 herunder. Send gerne billeder af færdige covers. 

Har du lyst til at lege med, så finder du trådklubben her

Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.