fredag den 17. maj 2013

Quiltersjov 17. maj

Argh, jeg glemte quiltersjov, lukkede ned for computeren lidt i syv og sagde til mig selv: "Du har sgu gjort det godt for i dag". Og kom lige i køkkenet og så på uret. ARGH! Klokken var syv!!!!!

Stoffer og smag for dem er som alt andet meget forskelligt og det er jo det helt skønne og vidunderlige ved vores fælles interesse Quilt og Patchwork. Tusind tak for jeres kommentarer, det er skønt at læse og blive klogere på andres meninger og holdninger.

Der er trukket en vinder, denne uge blev det nr. 2. Det vil sige, at jeg iler med et STORT tillykke til:

Annelise, Nyborg.

Du sender mig en mail, jeg kvitterer med kode til et gavekort. 

Ugens puslespil må være en quilt mere fra Veldhoven. Der var så mange flotte. Jeg har hyret bus og hotel til efteråret, der er plads til flere. Se mere her. preview35 piece


Jeg har netop syet en quilt, som kan anvendes til enten sommerdug eller slumretæppe til en kølig sommeraften. Den skal med i det næste nummer af Quilt.dk, så jeg kan ikke vise den her. Det fik mig til at tænke på, om I også syr om sommeren ligesom mig. Vi er nået til ugens quilterfilosofi.

Hvilke projekter har du planer om at sy hen over sommeren?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort. 

Rigtig god weekend og husk, quiltersjov er kun for SJOV!

50 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Bedre sent end aldrig...hehe :o)
  Jeg har planer om at sy mit kattetæppe færdigt, så jeg kan få det med på vores udstilling på Fæstningen til oktober.......og så skal jeg også sy et par gevinster til vores tombola.....små ting som jeg kan hygge mig med i kolonihaven og på altanen.. :o)
  God pinse......måske ses vi til lidt fællessyning på mandag.... :o)
  Mange syhilsener fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være hjerteligt velkommen, Tina

   Slet
 2. Jeg er ved at sy et tæpper i meget små 6kanter. Håber at blive færdig i sensommeren

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som håndsyning og et stort arbejde.

   Slet
 3. Mine planer er ikke helt fastlagt, men har skåret skabelonér til et tæppe af Balistoffer så det bliver nok det. Har ellers projekter nok ellers, men det er mere spændende at starte på noget nyt. Et projekt kunne også være at få ufo bunken gjort lidt mindre.

  SvarSlet
  Svar
  1. UFO-bunken, hvordan mon det kan være, at projekter ender der? Fordi vi finder noget mere spændende eller fordi det var for svært eller drillede....

   Slet
 4. Jeg tänker bli klart med nogle UFO. Fremst håndsyning som også kan göres på altanen.
  Men jeg tänker mig et täppe i bali stof (jeg har en del rester) som jeg så på you tube.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder dejligt med syning på altanen.

   Slet
 5. Hej.
  Jeg har altid gang i noget sytøj, så går tiden så godt, når man har mange smerter.
  Jeg skal igang med et par tasker. En fødselsdags løber skal også laves.
  God pinse. Hvor jeg skal lave en kurv der skal bruges som gave.

  Mange hilsner fra
  Helle B.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har mange projekter og du har da fuldstændig ret, patchwork kan få en til at glemme alt andet.

   Slet
 6. Anne Nyvang Christiansen17. maj 2013 kl. 20.09

  Kære Laila.

  Fra nu af har haven (næsten) al min opmærksomhed, MEN kun, hvis det ikke regner. Så alle de kølige og våde sommerdage vil blive brugt på at sy. Jeg mangler stadig at quilte 4-5 ufo'er, sy en quilt færdig og ........ så har min datter lige bestilt mig til at sy en toilettaske med stjerner på.

  Dejligt at have noget at glæde sig til !!!

  Rigtig god pinse.

  Mange hilsner fra Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg kender dig ret, så sniger der sig bestemt også noget pw ind.

   Slet
 7. Jeg skal i gang med et tæppe til min niece, som skal konfirmeres til maj næste år, og så skal jeg sy et vægtæppe med billeder af mit nye barnebarn, hvor der skal billeder på af barnet (dreng fødes til juni),storesøster, mormor og morfar, farmor og farfar og Olde forældrene, og selvfølgelig skal de nybagte forældre også være på. Det skal helst være færdig til den dag han skal døbes.
  Mvh. Lone Morsing

  SvarSlet
  Svar
  1. Du lyder dæleme til at være en, der går i gang i rigtig god tid. Jeg er så dårlig til at sy noget, der skal være færdig til en bestemt tid. Og skal de ikke næsten altid være det?

   Slet
 8. Lisbeth Schwartz17. maj 2013 kl. 20.51

  Hej Laila

  Jeg er i gang med en sytaske, og jeg skal lave 8 dækkeservietter, have quiltet mit tæppe, lavet MUG RUGs til bytte, jeg skal have lavet 5 kosmetiktasker, så må vi se om der ikke bliver plads til lidt håndsyning over pap. Så nu tror jeg jeg har lidt at gå i gang med i sommer.
  God pinse.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, du har gang i mange ting. Flot klaret!

   Slet
 9. Mine sommerprojekter er ikke så få .....
  Pusletaske til kommende barnebarn
  Lille tæppe til den lille ny der kommer
  6 kaffe dækservietter
  Måske den nye taske til computeren/iPad
  + det løse
  såsom en quiltediva
  badenymfe + WC ditto
  så kommer der sikkert nogle fristelser .....
  Hilsen Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer helt sikkert flere fristelser. Det gør der altid!

   Slet
 10. Jeg skulle helst se at komme videre med mit trådkursus, have quiltet mit tæppe fra workshoppen med Kaffe Fasset færdig + et par andre projekter, der er UFOer endnu, en enkelt taske. så det er ikke projekter der mangler.
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det gør der vist aldrig, Esther. Men måske tid?

   Slet
 11. Hej Laila

  Jeg skal have gjort nogle af mine igangværende projekter færdige, det drejer sig blandt andet om et puttetæppe til mit barnebarn, 6 dækkeservietter der mangler at blive quiltet, en jule-løber, et puttetæppe til julemærkehjemmene og derudover skal jeg have syet flere blokke til Dear Jane.

  Hilsen
  Aase R

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, du har også mange ting i gang. Jeg bliver da helt svedt.

   Slet
 12. Hej Laila!

  Jeg syr helst ikke om sommeren, men sommeren kan jo være noget så lunefuld, og hvis det det er koldt eller regner - ja så kommer der lidt sytøj frem, men kun små ting.

  Om sommeren vil jeg helst være ude - cykle, trave, haven og små ture osv. Hvis jeg sidder i haven, så er det altid med en god krimi.

  Nu tager jeg til Berlin, så du må have en rigtig god pinse.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 13. Hej Laila
  Jeg har købt nogle små billder/vægtæpper i sarte bali stoffer, så det regner jeg med jeg skal bruge sommeren på at få lavet. det er en blanding af patchwork og applikation.
  Hilsen Gitte og god pinse til alle

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder spændende, god fornøjelse, måske vi får dem at se?

   Slet
 14. Hej Laila
  Jeg har et tæppe i Kaffe Fassett der skal gøres færdig, det samme skal mit Happy Stitches og ja så er der planer om to nye tæpper til vores campingvogn. Og alt bliver jo lavet i hånden her hos mig.
  Rigtig god pinse
  Hilsen Birthe (Sæby)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så har du nok at se til, Birte. Hvis du skal sy alt det i hånden. Flot!

   Slet
 15. Hej Laila

  Jeg skal sy babytæpper! Mine 2 dejlige niecer venter småfolk til efteråret, så de har allerede bestilt barnevognstæppe og pusletæpper!

  Tak for gevinsten - jeg sender dig en mail efter den 24. maj, hvor jeg er hjemme igen. Lige nu nyder jeg den smukke grønlandske natur!

  Rigtig god pinse!
  Hilsen Annelise, Nyborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt fint med beskeden her, jeg finder en kode til dig, det bliver nok først onsdag. Er på farten hele tirsdagen. Grønland, det gad jeg også godt. Nyd det for os begge.Jeg er helt benovet over, at du har fundet tid til at skrive her.

   Slet
 16. Hej Laila,

  Jeg er ved at sy et tæppe over pap i reproduktionsstoffer. Der er heldigvis en masse dejlig cykelløb i løbet af sommeren, så forhåbentlig bliver jeg færdig. Jeg vil også gerne have det tæppe færdigt, som jeg maskinsyr, da jeg har materialer og mønster klar til en taske + enkelte andre projekter. Udelivet skal jo også passes.
  Rigtig god pinse.

  Hilsen
  Anne-Marie, Hundie

  SvarSlet
  Svar
  1. Udelivet skal passes, det er rigtigt. Jeg fik ordnet filter og pumpe på mit bassin i går. God pinse til dig også.

   Slet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 18. Hej Laila.

  Jeg vil primært lave noget med min accuquilt skæremaskine. Jeg er ved at lave et sengetæppe til mig selv af den store "Tumble". Desuden nogle puder med cirklerne. Og min mor har fødselsdag, så her vil jeg lave en løber ved hjælp af den store "Fantacy Flower". Så der er masser af planer.

  Kærlige hilsner fra
  Bettina

  SvarSlet
  Svar
  1. Planer er en god ting, ligesom Accuquilt. Jeg skal skære til de næste blokke til sampleren i Kludemagasinet.

   Slet
 19. Hej Laila! Jeg skal have gaveskuffen fyldt op, den er nemlig tom! Jeg synes det er rart at have nogle små, hyggelige ting (grydelapper, kaffebrikker, dækkeservietter o.l.) klar til værtindegaver, når man skal på besøg. Ellers har jeg planer om at fikse en ufo eller to! Rigtig god sommer til jer alle, mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en fantastisk god ide med sådan en skuffe. Så er der altid "nogen" at sy til, når jeg går i gang. Tak, Inger.

   Slet
 20. Jeg skal først og fremmest have afsluttet nogle af mine projekter. En sommerdug, 4 dækkeservietter, et trapunto-stykke fra et kursus, en bali-taske. Og det når jeg sikkert ikke alt sammen. Fordi jeg starter givet også noget nyt op, f.eks. hopper jeg nok på din tablet taske. Så det var vist den sommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du får da også en travl sommer og kommer vist ikke til at kede dig.

   Slet
 21. Jeg har et par tæpper, der skal quiltes. Kan bedst lide at håndquilte. Da jeg er på kursus hver vinter, går sommeren som regel med at færdiggøre de påbegyndte projekter og således også denne sommer. Da der ventes tvillingepiger i familien, skal jeg også have syet babytæpper - dem er jeg allerede i gang med. Så mon ikke min sommer nok skal gå...

  Hilsen Ellen Josefsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo. Ellen det tror jeg bestemt den gør. Rigtig god ide at gøre vinterens projekter færdig inden en ny sæson og nye projekter dukker op.

   Slet
 22. Hej Laila.
  Jeg er med i Dizzy Donots, 5 dobbeltblogge hver måned, sengetøj med noget babyapplikation, billed med en rød fugl, toilettaske som er bestilt, små projekter.
  Håber på der bliver lidt tid ind imellem på arb, så jeg når det.

  Kh AnneH

  SvarSlet
 23. Hej Laila. Der er masser af projekter, 1 dug til et stort spisebord, 1 puttetæppe til knægten,( han er 26 ) 1 løber, et par dække servietter, der bare lige mangler, det sidste. jo, og så det løse, der lige popper op ind i mellem. Mange Hilsner Jane.

  SvarSlet
 24. Jeg skal sy et hjemmekomponeret "jeg elsker dig" tæppe i Kaffe Fasset stoffer. Derudover har jeg igen, igen fået samlet en bunke UFOer, som jeg gerne vil gøre lidt ved. Grydelappekassen er næsten tom, det skal der også gøres noget ved. Lige nu er jeg ved at sy et 60 grader tæppe i balistoffer, på min nye symaskine. Sideløbende syer jeg stadig på vores kommende dobbelte sengetæppe i bedstemors blomsterhave. Jeg løber ikke lige tør for projekter.
  Hilsen fra Jylland
  Lilian Tandrup Møller

  SvarSlet
 25. Hej Laila. Jeg har ikke rigtig nogle planer for sommeren, men tro mig, jeg kommer ikke til at sidde med hænderne i skødet, der skal helt sikkert nok dugge noget op. Også god sommer til alle fra mig. Mvh Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg helt sikker på at du ikke gør, Helene. Spændende at se, hvad du finder på.

   Slet
 26. Hejsa, Jeg har hverken have, mand, børn eller arbejde, så al tid er min egen. Har masser af stoffer, og en lang to-do liste, jeg vil meget gerne sy vægtæppet med 3D kuglen, en taske eller 2 bliver det sikkert til, min søster har bestilt nogle indkøbsnet, dem skal jeg ha' syet. Der kommer hele tiden nye ting og idéer til når man surfer rundt på nettet, som man liiige må prøve. God kreativ sommer til alle fra mig Elizabeth Nielsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at bestemme alting selv, ik.

   Slet
 27. Jeg har ingen særlige sommerprojekter, men masser af vinterprojekter, der skal gøres færdige plus alt det løse, der sikkert dukker op.
  mvh Anne-Lise B

  SvarSlet
  Svar
  1. Du arbejder også på vinterprojekter om sommeren, tja. Og så alt det, som dukker op - kender det alt for godt!

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.