lørdag den 11. maj 2013

Dækkeservietter i muselmalet næsten


Kirsten var forbi torsdag, hvor jeg havde åbent hele dagen med mulighed for at komme og sy med. Hun skulle ikke sy, men i stedet have mere af det "muselmalede" blå og hvide stof fra Da Gama Textiles. Ja, det er jo ikke rigtigt muselmalet, men kig på stoffet i midten på servietten til højre, det ligner da muselmalet, ikk.

Indtil nu havde Kirsten syet 12 dækkeservietter. I midten på den til venstre er et stof, som er stribet i 2 1/2" bredde. Det betyder, at du kan skære dine egne strimmelpakker, men også at du får 14 - 17 forskellige stoffer i et. Dem har Kirsten anvendt til bagsiderne, som hun sagde, så er det jo muligt at vende og bruge bagsiden også. 

Har du fået lyst til at se Da Gama stofferne, så kan du klikke her. Ellers var det blot til inspiration til dig, måske du kan bruge ideen. 

2 kommentarer:

  1. Det er bare SÅ flot! God ide at bruge de lækre, blå DaGama stoffer på den måde! Mange tak for den gode ide, og mange hilsner Inger

    SvarSlet
    Svar
    1. Var så lidt, Inger. Skønt hvis det kan inspirere dig og andre.

      Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.