lørdag den 25. maj 2013

Ny gammel symaskine

Jeg har fået en lille, en lille ny gammel symaskine til min samling. Det begyndte med min mands mormors, som da ikke skulle smides ud. 
Så stod der en lækker lille sort model hos Kirkens Korshær. Den var der helt alene og savnede selskab. Hjem med den. 
Min veninde kom med den næste,  som hendes mormor havde haft. Nummer fire stod hos Beo Beo og så nummer fem i dag. Det er en værtindegave fra vores venner.

Jeg har bestemt ikke meget plads, men der er altid plads til en mere. Krav: Den skal være sort, med guldmønster og hånddrevet. Behøver ikke fungere, men er sikker på et nyt godt hjem hos mig.

Hvad samler du på?

5 kommentarer:

 1. Nøøøøj, hvor er den flot, men det kræver vist lidt mere plads end det jeg samler på, nemlig gamle kniplepinde - gerne de gamle tønderkniplepinde i ben - skønt med den slags pasioner......glæder mig til at se den live :o)
  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Tina de er vist nemmere at finde plads til. Hihi. Måske skulle vi have en vis hvad du samler på dag.

   Slet
 2. Åh.., hvor er den dog fin! Til lykke med den, jeg forstår godt at du er glad for den, og at du kan finde en plads til den! Mon ikke vi er nogle stykker, der sukker over ikke at have reddet vores mors eller bedstemors gamle symaskine mens tid var? Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der helt sikkert mange , der gør. Sukker, altså.

   Slet
 3. Ja den er godt nok flot, din "nye" symaskine. Og hvor er det godt at der er nogen der gemmer på vores "historie". Og så tænk på hvad der er sket i udviklingen siden.
  Jeg samler på kaffekander i porcelæn. De fylder også en hel del. Jeg måtte skille mig af med halvdelen da vi skulle flytte for nogle år siden. Og det er ligesom de mangler nu....

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.