onsdag den 1. maj 2013

Holland - here we come!

Jamen, så blev lige pludselig der, hvor vi skal til Holland for at besøge Expo Veldhoven. Oprindeligt skulle vi drage af torsdag morgen, havde forsøgt at ændre hotel, så jeg kun skulle lukke torsdag i butikken. Men det ville Venere ikke.

Men så i går kl 11.30 kommer der mail med beklagelse af den sene besvarelse, men nu har de talt med hotellet og værsgo, der er hotel fra onsdag den 1. maj. Uha, der blev travlt på Grønningen med at få gjort klar til afgang om ikke så længe.

Jeg lægger billeder ud fra messen og udstillingen, når den åbner fredag og slutter igen søndag. torsdag er afsat til tulipaner mm. Du kan læse om Expo Veldhoven her. 

4 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Rigtig god tur.....glæder mig til at se billederne :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Tina. Vi er ankommet sidst på eftermiddagen og slapper lige af på værelset nu. I morgen er det sightseeing i området og så åbner Expo Veldhoven fredag.

   Slet
 2. Hej Laila.
  Håber i for en dejlig tur, og kommer hjem med megen inspiration, det vil jeg glæde mig til.
  Knus Mona Schnefeldt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mona. Jeg håber sandelig også, de har noget spændende at vise frem, som vi ikke har set før.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.