mandag den 29. april 2013

Superior Threads kursus 104

Sidste del af trådklubben er sendt ud i sidste par uger og nu er oversættelsen af kurset netop mailet til deltagerne på Superior threads University. Her får du hver måned en ny pakke med et lille kursus til en ny spændende tråd hver måned. Du kan se mere om trådklubben her.  Tilmelding kan ske løbende, du binder dig til tre måneder ved indmeldelse og derefter vælger du selv, om du vil fortsætte.

Kursus 104 indeholder to ruller tråd, MonoPoly og Charlotte's Fusible Web. De skal anvendes sammen til at sy applikationer på en ny og nemmere måde med et absolut fornemt resultat.

Udover to ruller tråd og et kursus får du som bonus i denne pakke også et mønster, du kan se en detalje her til højre.

Du er velkommen til at sende dine billeder til mig, så opretter jeg et album til fælles glæde og gavn for alle interesserede.

Du kan se mere til tråd fra Superior her. 

4 kommentarer:

 1. Rita har spurgt, hvor hun finder motivet til at afprøve trådene henne. Den lille blomst til vægophænget, som følger med sammen med trådene kan anvendes til at afprøve på.
  Der kan også findes et andet mønster efter eget ønske. Bare det er en applikation.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, selvfølgelig kan den afprøves på andet. Når man tænker over det, kan meget lade sig gøre. Somme tider går det lidt hurtigt med at spørge. Så behøver man jo ikke tænke helt så meget. Altid er der to veje, at vælge eller vælge fra ;o)))

   Slet
 2. Jeg har lavet det lille billede med de medfølgende tråde. Jeg synes faktisk ikke, at det var særlig nemt at bruge trådene. Jeg kan godt se tanken i systemet, men jeg synes bare, at der var for tidskrævende med alt den spolen tråd og pille op igen :-) jeg tror nok, at jeg fortsætter med at bruge Bondoweb til applikationer. Men det er altid sjovet at prøve noget nyt, og de andre tråde, jeg har prøvet er bare super!
  Anne-Lise B

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, at der er en del spoleri. Jeg tænkte, jeg kunne have en spole fast med fusible på. Men det er som du også er kommet frem, sjovt at afprøve andet og finde ud af, hvad der passer bedst for en.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.