onsdag den 10. april 2013

Månedens udfordring med EQ

Hver måned er der en udfordring på siden Doyoueq, hvor der skal designes en quilt ud fra bestemte retningslinier. Denne måned skal quilten være med kun to farver. Og det KUN to, ingen anden farve til baggrund, nope. TO farver, sådan er det.

Der kan så yderligere indsendes en udgave, hvor der kan leges med mange farver, nemlig en scrap-quilt. Altså restequilt.

Kan man virkelig have en quilt med bare sølle to farver, hm jaaa, det kan lade sig gøre. Prøv selv!

Jeg vil gerne hjælpe til at flere kommer i gang med at bruge EQ og får sendt bidrag ind, så derfor holder jeg dig lidt i hånden her med en lille video. Her kan du se, hvordan du kan få begyndt designet.Jeg følger op i løbet af måneden med flere tips til udfordringen, som selvfølgelig kan nyttige for dig, som måske bare skal lidt i gang. Du behøver altså ikke deltage i udfordringen, kig bare med. Skriv endelig en kommentar, hvad synes du om videoen og ideen med udfordringer, forslag til andre videoer osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.