søndag den 7. april 2013

Rød fugl

Fredag aften og hele lørdagen i selskab med skønne symus og en yderst kompetent underviser Karin Østergaard. Der blev syet fugle og blomster og kreativiteten var i højsædet. En lise for sjælen med tid til det, dejligt at skabe, at overveje farver, at sy og hygge.

Jeg valgte et sykit til "Rød fugl", det var nemt at gå til. Der skulle ikke planlægges så meget hjemmefra og projektet virkede overkommeligt ;) Samtidig ville jeg gerne undgå en ny ufo til samlingen. Får jeg flere af dem, er jeg bange for, at de henligger Internationalt UFO-center hos mig. Uha!

Det var sjovt at arbejde med teknikken, hvor små trekanter lægges på fuglen. Derefter dækkes med solvie og freestyles med flot tråd for at holde sofferne på plads. Solvien af og så skal bunden sys.

Teknikken gav mig et indspark til et projekt, der indtil nu kun har været et tankeprojekt. Jeg vil gerne sy en quilt med en kinesisk drage og jeg tror, at teknikken fra fuglen kan anvendes til drageskæl. Hvad siger du?

5 kommentarer:

 1. det lyder spændende!

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtigt spændende Laila - og den er utrolig flot......godt gået :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, jeg glæder mig til at se dine, syet i hånden!

   Slet
 3. Prøv!! Hvis ikke du kù, hvem skù så kù kù? :-) Mange hilsner Inge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inge. Det bliver spændende at få omsat ideer og tanker til et egentligt projekt.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.