tirsdag den 12. marts 2013

Superior Thread University 102

Anden opgave var fremstilling af hjemmelavede lykønskningskort med tråden Rainbows. Det er en flerfarvet tråd, som skifter farver for præcis hver inch. Rigtig flot til quiltning og som den er brugt her : Til dekorative formål.

Der kan sys frit eller sys omkring mønster på stoffet. Superior foreslår indramning af kortet, det fik jeg ikke rigtig til at virke. Men et stykke karton og et stykke stof, så kører det. Jeg kunne bedst lide den "frie leg". Jeg lagde et stykke tynd volumenvlies mellem stof og karton og zigzaggede rundt i kanten.

Hvordan har du anvendt tråden?

Send mig et billede, så lægger jeg det i albummet til fælles glæde og inspiration. Skriv endelig en kommentar eller et spørgsmål. Måske har du fundet andre spændende måder at bruge den flotte tråd på.
God fornøjelse.

7 kommentarer:

 1. At være med i trådklubben er for mig en rigtig god måde at få leget med nye tråde.
  Og jeg må sige, de tråde jeg har prøvet er gode venner med min maskine.
  Man bliver også sat til at lave en lille test med trådspændingen ,så man finder det sted hvor symaskinen syr pænest
  Der er også en rigtig god undertråd, meget meget tynd , så meget meget på spolen.
  Den er kanon at bruge i spolen, når man syr med dekorations tråde eller Thread Play , hvor man er glæde af at kunne sy ovenpå igen og igen.
  Prøv det Mange syhilsener Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig har det været godt med syprøven, den får jeg ellers aldrig syet. Men her er det skønt at have den i mappen og kunne kigge tilbage.

   Slet
 2. Jeg har lavet kort ligesom dig - Laila. Øver mig i at ramme dér hvor jeg gerne vil :-)

  SvarSlet
 3. Nu har jeg syet et kort med Den super dejlige tråd Rainbow. Den lige så fine tråd som undertråd fra 101. de er meget fine at sy med.
  Jeg har syet et på karton, som gik fint, det fik jeg foræret væk uden at tage billed ;o)
  Det næste syede jeg på et almindeligt stk. karton og det var ikke så godt, det gik helt i stykker. Jeg plejer at sy på rasterquick og det har jeg også brugt til de to jeg har sendt til dig.Jeg tror det der blev sendt med 102 var noget der fremstillet af noget der er stoffibre i.Det er da til at blive afhængig af.Der er jo lige så mange forskellige kvaliteter af papir og karton, som stoffer.
  Quiltehilsen fra Rita

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg giver dig helt ret, afhængig af tråd det bliver jeg (også)!

   Slet
 4. Ellers syr jeg masser af kort.
  Med den fine tråd, bare på vliseline, sætter et stykke vlisefix bagpå.
  Derefter et stykke stof. Så er det ligetil at skrive på.
  Det kan blive sendt via postvæsenet, stemplet i therminalen.
  Så bliver det endnu mere værdifuldt ;o)
  Quiltehilsen fra
  Guldkants-Danmark
  Rita

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.