onsdag den 13. marts 2013

Lille sommerfugl i balistof

Lille sommerfugl er nu på vej syet i batik eller balistof, det var lige en skør tanke. Jeg tænkte, gad vide om jeg kan sy to dækkeservietter af en månedspakke (som består af fem fatquarters og en rulle tråd)?

Det tror jeg, men forsøget er ikke afsluttet endnu. Til forsiden er brugt de to mørke lilla, den turkis og den lime-lilla blomstrede. Sommerfuglene er skåret i den mellem lilla. Denne skal også på som lukkekant og der kan det blive nødvendigt at sætte en lille "fræk" stump ind af en af de andre farver. Bagsiden sys i strimler af resterne. Jeg tror dæleme, det kan lade sig gøre. Du hører nærmere.....

4 kommentarer:

 1. Hej Laila!

  Den er rigtig sød og frisk. Da jeg er vild med lilla, falder den selvfølgelig lige i min smag.
  Frisk og sommerlig.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er ret sommeragtig, det er faktisk lykkedes at få det samlet. Nu skal den quiltes og så kommer der et billede mere.

   Slet
 2. Den er rigtig sød Laila.......men jeg kan nu bedre lide den første du lavede i hørstof......men de jo vidt forskellige og søde hver for sig... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er skønne begge to, den med hør-bomuld er måske mere klassisk.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.