tirsdag den 5. marts 2013

Lille sommerfugl i EQ7

Dækkeservietterne, som blev påbegyndt for ikke så længe siden, er syet sammen og mangler kun lukkekanter. Tina har spurgt til dem og jeg har lovet, at de kan ses fra på lørdag. Det betyder, at hvis du kommer til BaliQuilt, kan de ses "live". Ellers kommer de også her på bloggen, jeg er spændt på, hvad synes om den flotte hør-bomuld.

Mønstret bliver derefter udgivet her på bloggen, så du kan hente det og sy dem. Du kan også købe det sammen med alle dele udskåret på Accuquilt og lige til at sy sammen. Eller du kan købe stof og mønster med skabeloner i karton til syning i hånden. Hele tre ting på en gang, det kan ikke blive meget bedre. ;)

Indtil lørdag må du nøjes med udgaven tegnet i EQ7, her er IKKE anvendt de rigtige stoffer. Men mon ikke scanneren kan arbejde lidt på det i morgen. (Smiler)  Så kig forbi igen, så dukker de pludselig op i en anden udgave.

Tilmeld dig nyt på mail, hvis du vil have besked, når der kommer nyt på bloggen.

Har du husket ugens quiltersjov? Ellers klik her.

9 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Nøøøøøj, den er flot.....og helt sikkert flottere i de stoffer du syr dem i - glæder mig til at se dem live :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da sådan med pw-arbejder at de ser som regel bedre ud i virkeligheden. Jeg ved ikke helt med mennesker ;)

   Slet
 2. De er flotte, glæder mig til at se dem i stof.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, du kommer til at synes om dem.

   Slet
 3. Glæder mig rigtig meget til at se dit farvevalg, hvilket jeg husker du er mega god til - forhåbenlig i Balistoffer ;-). En sød dækkeserviet.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er syet i hør-bomuld, men jeg har overvejet en model mere i batik eller andet pw-stof. Der er det jo nemt at "sy" i EQ7, men det giver da en ide om, hvordan tingene ser ud i virkeligheden.

   Slet
 4. Hold da helt op, hvor er de skønne! Flotte farver, fint mønster og en rigtig god ide! Hvor får du det dog fra, Laila? Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Inger. Jeg synes bare godt om stoffet og sommerfuglene. Kiggede lidt på accuquiltmønsteret til den ene af delene og fik dækkeservietterne ud af det.

   Slet
 5. Hej Laila
  Jeg mangler arbejde..... kunne jeg være så heldig, at du vil tage "en pakke med" til 4 dækkeservietter af dem med sommerfuglene på til symus på onsdag?? Allerhelst i de lilla farver som dit eksempel er i - passer lige til mit køkken :)
  Hvis du lige oplyser mig prisen - så har jeg cash med til dig :)
  Hilsen
  Joan

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.