fredag den 1. februar 2013

Quiltersjov 1 februar

Fredag den 1. februar, eller fredag igen! Jeg kan se, at der er travlhed her på antallet af blogindlæg siden sidste fredag = 0.

Nummer 4 blev til gengæld det heldige tal denne uge og det betyder, at Anne-Lise B har vundet (igen). Tillykke til dig. Jeg sender dig en kode til gavekort til BaliQuilt mandag.

Ellers har jeg brugt det meste af ugen på at gøre klar til messe i Rødovre, var afsted i går og sætte op. I dag åbnedes dørene så til alle herlighederne, flotte stande, mange gode tilbud og i alt 2116 besøgende. Flot af en første gang messe i Rødovre, om lidt er det tid til sofa her. Der er pakket til i morgen, men først skal I da have et billede af standen.

Jeg fik lov at underholde først en halv time på scenen og storskærm og derefter en time i workshopområdet. Fortalt om Electric Quilt, Accuquilt og quiltning på maskine, uha det kunne jeg jo have gjort hele dagen ;)

Standarden er sænket lidt i denne uge, men jeg kreerer altså lige et puslespil til quiltersjov, husk saml det, hvis du har lyst og eller: LAD være! Det er kun for SJOV. (klik på billedet for at samle)

Jeg sætter kun billede og link ind, der er drillerier i blandt andet Outlook med at åbne mail. Så giv en tilbagemelding på, om det gør en forskel uden at have selve spillet i indlægget.

preview35 pieceQuilts i bunker!

Når jeg ser, hvad mine kunder køber eller veninder køber på træf og ture omkring i PW-land, så kom jeg til at filosofere over, hvad det sidste var, at jeg havde købt ind. Det var nye skabeloner til Accuquilten. Vi er nået frem til ugens quilterfilosofi:
Hvad er det sidste, du har købt ind til din hobby patchwork og quilt?

Skriv dit svar i en kommentar herunder og du deltager i lodtrækning om et gavekort på 125 kr. til BaliQuilt.

41 kommentarer:

 1. Hej Laila
  De grå må lige på arbejde, men jeg mener det var quiltetråd (grøn og cremefarvet) samt julestoffer til hjerter. Var på udkig efter noget stof med japansk mønster, men det må jeg have tilgode. Det skal jo nok dukke op :)
  Det er en fin stand du har sat op. Lige til at pille ved og kramme. Rigtig god messe-weekend og forhåbentlig godt salg.
  Vi ses.

  SvarSlet
 2. Hej Laila.
  Puslespillet gik fint, så jeg fik et billede af dine flotte tæpper. Den sidste investering udi patchwork var hvid quiltetråd til mit restetæppe

  SvarSlet
 3. Stof til en dugsom skal være mit nat projekt da jeg er nattevagt

  SvarSlet
 4. Det er et stykke stof til et projekt jeg har gang i med blandede blokke i flere størrelser, lidt stichery, og hvem ved en applikation kunne der meget vel komme med også........tak for demoen i Rødovre i dag.....knus :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har shoppet en hel del stof den sidste måned til forskellige projekter (æske med stichery og et vægtæppe). Og så syntes jeg ikke jeg kunne leve længere uden en cirkelskærer

  SvarSlet
 6. En bog med anvisninger til restetæpper.

  Anne-Lise

  SvarSlet
 7. Jeg har købt en rejsetaske til mit patchwork,2 m pladevat og vandopløseligt vlis

  SvarSlet
 8. Det sidste jeg har købt er 4 fat quaters i sort/hvid, og så købte jeg sådan nogle små dutter, i stedet for fingerbøl. Jeg har ikke fået dem prøvet af endnu.

  SvarSlet
 9. Det sidste jeg har købt, er et par strimmelpakker, som jeg nu har fået skåret til sekskanter og klar til at håndsy blomster.

  Ninna Kofoed

  SvarSlet
 10. Hmm. det sidste jeg indkøbte og stadigvæk søger er stof med stjerner, min søn på 7 ønskede sig et tæppe kun med stjerner i alle mulige farver, så det er mit projekt jeg sidst har indkøbt til.
  fortsat god weekendt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sidste jeg købte var stof til min strygetaske. Glæder mig til at sy den.

   Slet
 11. Det sidste jeg købte være stof til en løber med frugt som min svigermor skal have i fødselsdagsgave her i februar.
  Mvh Lone Morsing

  SvarSlet
 12. Det sidste er en bog og to stk linialer fra dig, som jeg skal i gang med at bruge i denne week-end.

  Mvh Marita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke Marita, du er ugens vinder.

   Slet
 13. Hej Laila
  Det sidste jeg har købt er en accuquilt go cutter. Jeg købte den jo af dig og jeg håber jeg bliver glad for den.

  Dorthe Blaabjerg

  SvarSlet
 14. Det sidste jeg har købt er stof til et tæppe til min mor.

  SvarSlet
 15. Det sidste jeg købte er et sykit til en fødselsdagsløber.
  Birthe

  SvarSlet
 16. Jeg fik en sikkerhedsadvarsel, da jeg åbnede puslespillet. har ingen anelse om hvorfor eller hvad det betyder.
  Det sidste jeg har købt er brodergarn, til et tæppe, med både patchwork og broderier. Stofferne er ikke bestemt endnu.
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
 17. Hej Laila
  Det sidste jeg købte var det vliesline jeg købte den fredag hos dig uden for åbningstid - det var det/dig der redede min weekend :o).
  Tak for din føds´dagshilsen......kan berolige dig med at det ikke gør ondt at blive 50 :o).
  God weekend.......og god fornøjelse i Rødovre.
  KnuZZ
  Tina

  SvarSlet
 18. Hej laila
  Det sidste jeg har købt er to bøger om patchwork.
  god weekend hilsen jette hansen.

  SvarSlet
 19. Jeg har lige købt en pakke Wonder Clips fra Clover.
  Der er super gode at bruge når man skal sy lukkekant.

  SvarSlet
 20. Jeg har lige købt forårspatchworkstoffer, rigtig flotte cremefarvet, gul, orange og grøn glæder mig allerede til at skulle lave noget¨.
  God weekend håber på en god messe.

  SvarSlet
 21. Jeg har i går købt en masse FQ's i forskellige gråtoner samt en del i gyldne farver. Min husbond har bestilt et slumretæppe!

  SvarSlet
 22. Tænk, det kan jeg overhovedet ikke huske !!! Men jeg tror det er den nåletwister og Lady Pincetter samt lilla stof til hjertetæppet.

  Knus Ingrid

  SvarSlet
 23. Det sidste jeg har købt er 60 cm., blå/turkis til bag side til er bordløber.
  Hilsen lene

  SvarSlet
 24. Hej Laila!

  Jeg købte en kridtsvamp + kridt i Rødovre (hos dig). Det var en meget flot messe, og jeg fik meget lærerigt med mig hjem. Tak for råd og vejledning. Det er jeg utroligt glad for. Jeg lærer altid noget nyt på messer, og det er rigtig godt. Sluttede af hos min datter med en rigtig god kop stærk kaffe m.m. og så hjem og fordøje indtryk med mere.

  Dine sceneoptrædelser var ret givende, og det giver jeg dig gerne mange point for, hørte det også fra andre, da jeg sad og spiste i cafeteriet. De vil ned og besøge dig. Er det ikke bare dejligt.

  Efter sådan en dag er jeg faktisk ret "høj".

  Fortsat god messe.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 25. Det sidste jeg har købt, var fakstisk ved dit udsalg. Jeg købte en pakke med 12 FQ, samt FQ klubbens januar pakke.Ville også have købt en bog om frihånds quiltning, men der kom jeg for sent, sådan kan det gå. Så ka'man lære det---- lad være at vente, men køb med det samme
  Hilsen
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 26. Det siste jeg köbte var FQ som skal bli toilettaske.

  SvarSlet
 27. Det sidste jeg købte var en Go baby med taske og skabeloner på messen i Rødovre. Pragtfuld stand.

  SvarSlet
 28. Det sidste jeg har købt er 40 pakker limrefiller, ja 40. Der går helt vildt meget lim til mit dobbelte sengetæppe i grandmammas flowergarden. Ja og så fik jeg en overraskelsespakke med 4 fatquarters tilsendt, som en veninde havde bestilt, men det er jo ikke et køb, men bare dejligt.
  Syhilsen
  Lilian T Møller

  SvarSlet
 29. Det seneste køb, jeg har foretaget, er det sidste nye QUILT-mania, supergodt blad! Jeg købte det hos dig, Laila, og som sædvanlig kom det hurtigt, alletiders! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 30. En stor linial med skærehjul på og stof til at øve mig.
  Den bedste invistering indtil nu. At skære strimler går som en leg.;-)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 31. Hej Laila

  Mit seneste køb var en meter brunt stof, der skal bruges som supplement til et babytæppe, jeg skal til at sy af bl.a. resterne fra et tæppe, jeg har syet til babyens oldemor. Endvidere har jeg købt quiltevat til babytæppet samt en dejlig bog om quiltning.

  Mange syhilsner
  Helle Hermansen

  P.S. Jeg er desværre røget ud af dit nyhedsmail-register???!!!

  SvarSlet
 32. Anne Nyvang Christiansen4. februar 2013 kl. 16.44

  Hej Laila.

  Jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg for et par dage siden investerede i CD-rom med quiltemønstre på (tak for inspirationen og demonstrationen af dem, det var lige det, der skulle til ;-)))- de er nu lagt på computeren og er til stor inspiration til tæppet, jeg er igang med at maskinquilte - forhåbentlig bliver der tid til at quilte det færdigt om en uges tid.

  Knus.

  SvarSlet
 33. Hej Laila,

  Det sidste jeg har købt er en charmpack, samler dem til senere at lave et hyggetæppe og så 2 patchworkblade, for at have lidt læsestof her i min vinterferie i Dalarna (kan ikke være ude i sneen hele tiden).
  Håber du havde en god messe.
  Stor hilsen
  Anne-Marie Voigt

  SvarSlet
 34. det sidste jeg har købt ind af ting til mit patchwork var en ny "blyant" til at tegne mønstre op med og så noget quiltetråd og stof til bagside af et barnevognstæppe.

  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 35. Hej Laila.

  Ja, jeg har lige bestilt en bog og en lineal "Simply Crazy" (i Baliquilt), og linealen skal jeg lege lidt med. Jeg har nemlig forelsket mig i et færdigt projekt ved en quilte-kollega ... men hun har syet det i England for mange år siden og da uden mønster. Så via et foto vil jeg prøve at sy det... og derfor denne skæve lineal som et hjælpemiddel hertil.

  Mange venlige hilsner fra
  Bettina Herskind

  SvarSlet
 36. Hej Laila, det sidste jeg købte, var en taske til sy ting, den er selvfølgelig pink. En skabelon til accuquilten og stof. Hilsen Jane.

  SvarSlet
 37. Hej Laila.
  Var på messe og der røg lidt i posen. Skærplade på drejefod, en pose m tulipaner skåret på din accuquilt, spraylim,
  Glæder mig til at få tid til at sy dem.
  Hilsen fra AnneH

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.