fredag den 25. januar 2013

Quiltersjov 25. januar

Farvel til ugen og goddag og hjerteligt velkommen til weekend og en ny uge. Skabeloner til Accuquilt var spørgsmålet i den forløbne uge, der er kommet mange bud. Tak fordi I tog jer tid, det er mægtigt at få lov at blive indviet i jeres tanker.

Der er trukket en vinder, som denne gang skal findes hos vores naboland Sverige, hvor vinderen er flyttet til.

Tillykke til Anni, du er ugens vinder af et gavekort til BaliQuilt.

Ugens puslespil er en smuk blomsterquilt med applikationer, husk at hvis du samler puslespillet, så er det bare for SJOV og fordi, du kan lide det. Ingen tvang, kun hygge.
Kan du ikke se puslespillet, klikker du bare på det lille billede.
preview36 piece250113
Dagen er fløjet, de sidste tal er fundet til regnskab 2012. Nu er der fuld fokus på Alt om Håndarbejdes messe i Rødovre næste weekend, men revisor leger med tallene. Vi har mange flotte modeller med, som der er skåret til med Accuquilt, alle mulige og umulige skabeloner, EQ og rå mængder af tilbehør til quiltning på maskine. Kig forbi 1. - 3. februar og deltag gratis i spændende workshops. Du kan se mere om messen ved at klikke her.  Deltagelse på træf og messer er altid en afvejning for og imod, sådan er det sikkert også for dig. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Kommer du til messen i Rødovre og hvilke overvejelser gør du dig, når du skal beslutte at tage på træf eller messe?

Skriv dit svar i en kommentar herunder og du deltager i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

God fornøjelse, rigtig god weekend og husk, det er kun for SJOV!


19 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Jeg er desværre forhindret i at komme til messen i Rødovre, men når jeg beslutter mig til at tage på træf/messe gør jeg mig ikke de store overvejelser - jeg glæder mig bare til en god oplevelse og lader mig inspirere i de mange stande der er........og jeg kommer ALDRIG tomhændet hjem :o)
  Vi ses til UFO syningen i morgen :o)
  Mange varme hilsener fra Tina :o)

  SvarSlet
 2. Hvor jeg blev glad for at ha vunnet.
  Ja jeg skal til messe. Jeg synes det er fint at gå rundt og se om der er nyheder. Men det blir også et nostalgi trip eftersom jeg har boet i Rödovre for mange år siden.

  SvarSlet
 3. Hej Laila! Jeg ved endnu ikke, om jeg kommer på messen i Rødovre. Men hvis jeg kommer, skulle det da lige være for at hilse på dig, Laila! Og så se om der er noget nyt, sjovt og smart, selvfølgelig! Det er også altid sjovt at se, hvad andre, der ikke syr patchwork, bare ikke kan lade være med at lave! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 4. Jeg kommer ikke til Rødovre, men i overvejelserne indgår generelt: Hvor langt er der at køre, er der en fordyrende brobillet og er træffet/messen kun om patchwork eller også andre håndarbejdsting (jeg foretrækker, når det kun er patchwork).
  mvh
  Anne-Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke (igen), Anne- Lise, du er ugens heldige vinder. Nummer fire blev nemlig udtrukket.

   Slet
 5. Hej Laila. Mine overvejelser er, hvor langt, der er, og om der skulle være et par tøser, der vil med. Det er meget hyggeligere og sjovere, når man er et par stykker sammen. God week-end. Hilsen Jane

  SvarSlet
 6. Jeg kommer til Rødovre fredag, syntes at træf og messer kan give god inspiration til fremtidige projekter, og nye værktøjer, har ikke så mange overvejelser når det er på Sjælland, men kan jo godt blive et problem når jeg skal over vandet, og det fordyrer det jo også temmelig meget, så da prøver jeg altid at se om jeg kan få nogen med.
  I må alle have en god week end.
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Hej Laila. Jeg kommer ikke til Rødovre. det første jeg kigger på er om der er fri i kalenderen, så ser jeg på hvor langt der er , og så skal der forhøres hvis det kan lade sig gøre med kalender ovs, om der er nogen der vil med. Men der er jo mange messer, så jeg kigger også lidt på hvad jeg vil vælge i løbet af året også, og hvor jeg skal på ferie henne.

  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Laila

  Da jeg skal på arbejde i weekenden, hvor der er messe i Rødovre kommer jeg desværre ikke. Når jeg overvejer at tage på en messe, ser jeg først på om jeg har fri, dernæst hvor den afholdes - bropenge eller ej - sidst er det udelukkende patchwork eller er der også andre former for håndarbejde.
  Hilsen Aase R.

  SvarSlet
 9. Hej Laila1

  Ja - jeg var ikke så længe om at beslutte mig til, at jeg vil til messen. Det kan kombineres med et besøg hos datteren i Valby, så farmand køre mig til Rødovre, så jeg kan forlyste mig, og han tager videre til Valby, hvor jeg så senere støder til, så vupti 2 fluer med et smæk, og alle er glade.Min mand får så lov til at muntre sig med bridge hele søndagen, men mon ikke jeg får nogle ideer med mig hjem, som jeg skal se lidt nærmere på.

  Jeg glæder mig i hvert fald, for jeg bliver altid inspireret, både af det jeg ser og hvad andre fortæller. Det er altid spændende at komme til messe/messer.

  Go' weekend.

  hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 10. Nej, jeg kommer ikke til Rødovre. Jeg tager kun afsted, når det er i nærheden (dvs. inden for 100 km). Jeg kan godt lide blandede håndarbejdsmesser. Ud over patchwork strikker jeg - og i øvrigt synes jeg det er sjovt at se andre håndværk end mit eget virkefelt.

  SvarSlet
 11. Hej Laila.

  Jeg kommer ikke til Rødovre pga. den store afstand fra min bopæl som er tæt på Århus. Hvilket også er min tilgang til andre messer/træf - afstanden er det vigtigste element i min deltagelse på disse. Men der skal også en god portion penge til at bruge, da man bliver frygteligt fristet i sådan et slaraffenland af patchwork-ting mm.

  Hilsen fra
  Bettina Herskind

  SvarSlet
 12. Jeg kommer ikke til Rødovre, da det for mig er for langt væk. Når jeg tager til messe, er afstanden afgørende.

  SvarSlet
 13. Hej Laila
  Jeg kommer ikke til messen i Rødover, lige nu i denne vintertid synes jeg det er for langt at køre. Men ellers vil jeg da gerne prøve nogle flere messer, for at få ny inspiration til sin hobby.

  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 14. Hej Laila.
  Jeg skulle meget gerne lørdag.
  mine forventniger til en messe er helt klart"nyt under solen" ellers synes ikke jeg har fået noget ud af det.
  Så find en nyhed er mit fortsætD!
  Håber vi ses derinde.
  mvh Anne H

  SvarSlet
 15. Nej desværre, det bliver lidt for langt at skulle med toget.
  Mine forventninger er, dels om der skulle være nogen nyheder, som jeg ikke kan undvære og dels at lade mig inspirere af udstillingerne, både i butikkerne og selve udstillingen ved træffene.
  syhilsner Esther

  SvarSlet
 16. Jeg kommer ikke til messe. Jeg kan ikke sidde i bilen de mange km fra Århus i øjeblikket. Når jeg overvejer om jeg skal på messe er det således helbredet der bestemmer i første omgang. Derefter ser jeg på indholdet af messen, er der noget der inspirerer mig. Mangler jeg noget, ja så er det også på positivlisten. Sidst, men ikke mindst, elsker jeg, at gå rundt og kigge på de udstillede ting og lade mig inspirere til nye projekter.
  Venlih hilsen
  Lilian T Møller

  SvarSlet
 17. Hej Laila
  Jeg kommer ikke til Rødovre, det er nok en anelse for langt fra Aalborg, og så skal jeg forøvrigt have huset fuldt med gæster.
  Vi ses helt sikkert til et andet arrangement.
  mange hilsner Lis Hørlyck

  SvarSlet
 18. Jeg kommer ikke til Rødovre. Når jeg beslutter om jeg skal afsted, er det først og fremmest afstanden der er afgørende. Jeg kan ikke sidde i bilen i længere tid ad gangen. Derefter ser jeg på indholdet. Er der udenlandske butikker og udstillere, så trækker det nok lidt mere, end hvis det er noget der er dagligdags. Er der flere forskellige ting, altså andet end patchwork, så er det også et plus.
  Regnvejrshilsen
  Lilian Tandrup Møller

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.