fredag den 18. januar 2013

Quiltersjov 18. januar

Udsalget er slut, puuuuha. Skønt med mange mennesker og god omsætning, men også lidt hårdt. Nu gøres der klar til messe i Rødovre, Birte og jeg syr og designer på livet løs med Accuquilt skabelonerne. DET er bare SÅ sjovt. Det bliver spændende at se, hvordan det hele kommer til at tage sig ud første weeekend i februar. Du kan se mere om messen ved at klikke her.

Jeg har trukket en vinder blandt de MEGET interessante svar på, hvad mere plads skulle anvendes til. Det er en fornøjelse at sige STORT tillykke til Anne-Lise B. Du har vundet ugens gavekort til BaliQuilt. 

Ugens quiltersjov er igen et skønt puslespil med lidt flere brikker end sædvanligt. Du får et billede af en quilters drøm af et syværelse med orden over hele linien. Det var ønskerne til mere plads hos nogen.Husk, at det er IKKE et krav, at du samler puslespillet. Det er kun for SJOV, så gør det, hvis du kan lide det og ellers lader du være.

preview70 pieceQuilter's Dream

Klik på det lille billede, hvis du ikke kan se puslespillet her over.

Nu har jeg skrevet en del om Accuquilt skæremaskinen og alle de vidunderlige skabeloner, som jeg kan mærke, jeg bliver mere og mere afhængig af. Ideerne sprudler i selskab med den. Der er skabeloner til dele til almindelige blokke (trekanter og kvadrater), applikerede hunde, katte, blomster, stjerner og .....Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvilken skabelon ville du ønske dig, hvis du havde en Accuquilt skæremaskine?

Skriv dit svar i en kommentar her under, gør du det, deltager du i lodtrækningen om  et gavekort til BaliQuilt på 125 kr. Vinderen trækkes tilfældigt blandt jeres kommentarer og offentliggøres her på bloggen næste fredag.

25 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Ja, nu har jeg jo selv prøvet Accuquilt skæremaskinen og ved hvor sjovt det er. Jeg ville anskaffe mig nogle skabeloner med bl.a dyr - præcis som dem du lige har fået hjem....og så ville jeg anskaffe mig dem med de sjove og søde små huse - de er bare SÅ kære.....og ja, så er der jo alle de andre skabeloner, så det er jo umuligt at vælge :o)
  God weekend og tak for hjælpen i dag - som sagt så reddede du min weekend... :o)
  Mange glade syhilsener fra Tina :o)

  SvarSlet
 2. Nu har jeg jo ikke sådan en Accuquilt, så jeg aner ikke, hvad der findes af skabeloner, men i første omgang ville det nok være ret små hexagoner, da en af mine drømme er at håndsy et blomstertæppe med miniblomster og det tager rimelig lang tid at lave dem selv.

  SvarSlet
 3. Jeg aner ikke hvilke muligheder, der er med accuquilt og oveni skal jeg prøve at vælge en skabelon jeg kunne tænke mig. Det må blive en rumbeform, for jeg har en drøm om at sy en stor stjerne i rumber,
  syhilsner Esther

  SvarSlet
 4. Jeg er også lidt på bar bund med hensynt il fænomenet Accuquilt. Men mine fortrukne skabeloner er kvadrater i forskellig størrelse - alt efter projektet.

  SvarSlet
 5. Jeg er den heldige ejer af en Accuquilt skæremaskine og er meget glad for den. Har lige skåret Drunkards path til et tæppe og det går bare superhurtigt og frem for alt: helt nøjagtigt. jeg kunne måske godt ønske mig skabelonen med fjerene, det ser flot ud.

  mvh
  Anne-Lise B

  SvarSlet
 6. Jeg er endnu ikke ejer af vidundermaskinen, men cirkler i forskellige størrelse ville da være dejligt

  SvarSlet
 7. Jeg ville starte med hexagon og derefter måske Drunkards patch, til den tid vil der nok være flere som kom på ønske-listen
  Birgith

  SvarSlet
 8. Jeg har jo väret hos dig og set den i virkligheden. Jeg tror jeg ville ha cirkler. Jeg har tänkt mig til Rödovre på messe. Der kan jeg jo se vad du har for skabeloner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anni, du er ugens heldige vinder, tillykke med det, glæder mig til at hilse på dig i Rødovre.

   Slet
 9. Det er jo rigtig svært at vælge, men jeg er blevet meget facineret af dine fjer, så dem kunne jeg godt tænke mig og så skal jeg være mormor for første gang, så lidt børnemotiver er også godt. Det lyder spændende med de mønstre du har gang i, håber det er noget vi kan få glæde af hvis du får dem med på netbutikken.
  God lørdag
  Gitte M

  SvarSlet
 10. Jeg er overhovedet ikke i tvivl. Jeg ville vælge nogle skæve hjerter. De er bare så smukke, når de bliver aplikeret. Derefter ville jeg vælge nogle buttede, skæve huse. De er da også bare skønne. Jeg skal vist have kigget på sådan en maskine.
  MVH Lilian T Møller

  SvarSlet
 11. Anne Nyvang Christiansen19. januar 2013 kl. 20.07

  Kære Laila.

  Jeg ville helt sikkert vælge skabeloner med runde former - og fjerene er jeg helt pjattet med. ;-)))

  SvarSlet
 12. Ja det er jo bare svært at vælge, jeg ville nok kunne bruge flere af dem. Men jeg vil nok starte med cirklerne i forskellige størrelser.
  God søndag
  MVH Lisbeth

  SvarSlet
 13. Hej Laila.
  Det er et meget spæmdende skæreredskab som jeg også selv har haft fornøjelsen af at prøve. Det er vist kun fantasien der sætter grænser for hvad den kan bruges til. Jeg kunne tænke mig forskellige blomster og hjerter samt tre- og firkanter i forskellige størrelser.
  MVH. Jette Hansen

  SvarSlet
 14. Hej Laila.

  Ja, Accuquilt prøver jeg at bevæge mig udenom, da jeg tror det er en dyr hobby oveni alt det andet, jeg jo brænder for i dette fag. Men en kat vil altid være min favorit-figur/skabelon.

  Mange hilsner fra
  Bettina Herskind

  SvarSlet
 15. Mon ikke det ville blive cirkler .....
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 16. Hej Laila. Jeg er så heldig, at have en Accuquilt. Vi er to om den, og har da en del skabeloner. Der er bare så mange....... men hexagon, cirkler og dyr. Ja, det må være ønskerne lige nu. Hilsen Jane.

  SvarSlet
 17. Hej Laila! Hvis jeg var så heldig at eje en Accucuilt, kunne jeg forestille mig, at det ville være herligt med skabeloner til Wedding-Ring. Det er simpelthen noget pilleri at klippe/skære de små lapper nøjagtigt! Og så skabeloner til sjove dyr, huse og blomster, selvfølgelig! mange hilsner Inger

  SvarSlet
 18. Jeg tor også at skabeloner til Wedding-Ring kunne være fantastiske, synes det er ret så svært og tidkrævende at klippe/skære "noget rundt/ovalt" så det bliver 100% korekt, mem ellers er det selve Accuquilt, der først er på ønskelisten.

  SvarSlet
 19. Ejer desværre ikke sådan en, men hvis jeg havde ,skulle det være dyr, der skulle prøves med Mvh Charlotte

  SvarSlet
 20. Er jo ikke den heldige ejer af sådan en maskine. Men hvis jeg havde ville jeg skære alle mulige ting på den, men skabeloner til nogle af de fine blomster eller hvis man kan få med biler så vil det være dejligt.

  SvarSlet
 21. Ja hvis jeg havde sådan en ville jeg helt sikkert vælge Logcabin, det er så smukt når det er syet, men et stort arbejde at skære.......
  Glæder mig til at se den på messen i næste weekend.....knus Inge

  SvarSlet
 22. jeg tror jeg ville vælge blomster og hjerter til applikation. Mvh Ulla

  SvarSlet
 23. Kære Laila
  Jeg ville helt sikkert vælge tulipanen. Nu har jeg jo selv en baby-go og har skåret huset og træer. Det er en vidunderlig opfindelse.
  Hilsen Marianne B

  SvarSlet
 24. JA det er virkelig svært, men lige i dag, ville jeg vælge Log Cabin, det er så smart at man har alt klar og bare skal sy, og så passer det
  Hvis de ikke passer, så er der vist kun en man kan sige det til :))
  Har prøvet det , og det er så spændende.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.