fredag den 7. december 2012

Quizløsning og vinder 6. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvor lang tid tager det at sy løberen er 2 timer. (Jeg har ikke afprøvet det, er blevet spurgt om det kan nås.... Måske der er nogen, som har prøvet?)

Der er fundet en vinder blandt jeres besvarelser, jeg siger stort tillykke til Jette Lundberg Hansen, som har svaret rigtigt på spørgsmålet. Desværre mangler jeg din adresse, men kontakt mig, så jeg kan sende gevinsten til dig. Gevinsten er i dag en lækker rulle Cotton 30 fra Gütermann med 300 meter på rullen. Perfekt til maskinquilt eller broderi. Du kan jo skrive, hvilken farve du ønsker, når du sender adressen ;)

Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål.
Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre

Du må meget gerne dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Der er måske flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

Husk også, at det fredag og det betyder, at der er Quiltersjov i aften. Se mere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.