fredag den 24. august 2012

Quiltersjov 24. august

Det er fredag og dagen før træffet. Jeg venter med fingrene krydset på pakken med EQ7 mm, som gerne skulle med i weekenden. Den kommer, det er jeg sikkker på.

Du får også i denne uge to hyggelige spil til lidt quiltersjov, når du har tid. Et puslespil og en rebus, løs dem, hvis du har lyst. Husk det er kun for sjov!


Kan du ikke se puslespillet, klik på det lille billede i stedet.
preview35 pieceFlowerpower
En rebus skal du ikke snydes for, så er der dobbelt op af sjov !


Ugen har budt på mange projekter for mig, heldigvis har jeg fået hjælp. En har syet toppen, en anden kanten og jeg kunne hygge med at quilte. Men selv om det ikke er træftid, så har jeg altid, synes jeg, mange projekter i gang. Jeg prøver ind imellem virkelig at få gjort færdig, men bliver bare pludselig fristet eller lokket med på et nyt.

Ugens quilterfilosofiske ?


Hvor mange projekter har du i gang og hvordan har du det med mange eller få projekter af gangen ?
Skriv dit svar i en kommentar her og deltag i lodtrækningen om et gavekort til BaliQuilt. Vinderen afsløres på bloggen lørdag i næste uge, fristen er fredag kl. 18.00 også næste uge.

Du kan altså nå at være med i sidste uges lodtrækning ;)

18 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Lige nu har jeg faktisk kun gang i et projekt, hvilket er ret usædvanligt. Det skyldes dels at jeg lige er blevet færdig med 2 små projekter og dels fordi jeg nu vil forsøge at holde mig til et projekt det næste stykke tid - jeg er nemlig i gang med "Grandmothers Flowergarden" som jeg meget gerne vil have færdigt. Jeg har det bedst med at have gang i flere projekter ad gangen......men det har jeg egentlig også hvis man tæller trikketøj, hækletøj og knipling med, så er der lidt at vælge imellem.
  God førnøjelse med træffet - vi ses i morgen :o)

  Mange hilsener
  Tina

  SvarSlet
 2. Jeg elsker at starte nye projekter, så jeg har mange ting i gang hele tiden. Så kommer der perioder hvor energien er til færdiggørelse, og så bliver flere phd'er færdige på kort tid. For øjeblikket har jeg rundt regnet 10 arbejder, små og store, som venter på næste step i processen.
  Inge C

  SvarSlet
 3. Jeg har gang i mange ting. Kan godt lide at skifte, efter om det er noget jeg skal have med eller sidde med herhjemme. Elsker at sidde ude og lave håndarbejde. Glad hilsen Vibeke. (-:

  SvarSlet
 4. Jeg kunne egentlig godt tænke mig kun at have et enkelt projekt i gang, gøre det færdigt og så starte på et nyt. Det er bare helt umuligt, når der er SÅ meget, man gerne vil lave, og der kommer nyt til hele tiden.
  Jeg er pt i gang med et dobbelt sengetæppe - håndsyet over pap - som min søster skal have til sin runde fødselsdag i februar. Så ligger det 4 halvt færdige dækkeservietter, plus at jeg skal til at montere Red Brolly-tasken "Gingham Girls"!
  Derudover ligger der en hel del UFO'er - bl.a. et håndsyet Double Wedding Ring slumretæppe, en "godt-i-gang" - japansk taske samt diverse småting!

  SvarSlet
 5. Jeg har gang i mange projekter, smiler. Der skal være noget til hver sin tid, men nogen gange føler jeg at nu skal der bare gøres ting færdig. Så forsvinder der nok et par projekter, men så er der jo også tid til nye projekter. Godt træf, jeg kommer desværre ikke i år, håber på næste år.
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Puha jeg har altid gang i mange projekter, og nogen af dem må jeg erkende aldrig blir til noget.
  Mange gange får jeg en ide eller ser noget jeg gerne vil lave, og så ryger alle andre ting på hylden - og ja det er så der nogen af dem forbliver. I perioder lægger jeg ufoerne i bunker, og starter fra en ende af, og så bliver nogen af tingene færdige.
  Egentlig ville jeg også gerne bare have et projekt af gangen, men det sker vist aldrig..

  SvarSlet
 7. Uha, har gang i alt for meget, fordi der er alt for meget spændende at lave. Jeg er lige nu ved at quilte et tæppe til min søde Emma (barnebarn), venter nyt barnebarn til nov., som jo også skal have et tæppe, er påbegyndt. Har fire tæpper liggende, hvor der enten mangler kanter eller quiltning. Syr både i hånden og på maskine. Godt at have noget til yndlingsstolen om aftenen foran TV. Har købt en pakke Bali pops, som jeg næsten ikke kan vente med at prøve og i ferien på Fur, havde Dudine tilbud på FQ, 10 for 150 kr. Jeg har nok at gå i gang med, men kan altid bruge noget dejlig stof. Skal på taskekursus her i sep. og det glæder jeg mig vildt til.
  Håber i får en dejlig og travl træfweekend.
  Hilsen
  Birgit Stensgaard

  SvarSlet
 8. Jeg har i øjeblikket gang i 6 projekter. Denne sommer er blevet brugt til at få gjort et par af projekterne færdige:-) Det er dejligt at komme i gang med noget nyt, men også at få lavet noget færdigt. God weekend/træf:-) Mvh. Kristina Hyldevang-Otto

  SvarSlet
 9. Jeg har utallige projekter igang, nogen har jeg glemt, men altid gang i 3 - 4 ting...
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 10. Tak, Laila, jeg glæder mig også til at hilse på dig! Sjov rebus, dejligt puslespil! Hvor mange projekter jeg har gang i? Jo..., der er jo lige den håndsyede snowball-quilt, hvor jeg har lavet alle 9-patch blokkene (113 stk.) og ca. halvdelen af snowball-blokkene, syet blokke og baner sammen. Jeg mangler liiige de sidste blokke, men pt. er jeg gået i stå! Jeg har som regel flere ting i gang, og det meste bliver da også færdigt hen ad vejen. Det bekymrer mig ikke så meget, hvor mange projekter jeg har på "stand by", jeg kaster mig gladeligt ud i noget nyt, og det er jo altid rart at have småprojekter til gaver i skuffen! Og nu kommer der snart blokparty! Der er jo også nogle ufoer, samt diverse tæpper der ikke er kommet længere end i mit hovede. Der skal jo også være noget at gå på jagt efter, ikke? Uh, hvor jeg glæder mig til i morgen! På gensyn i Roskilde, mange hilsner Inger

  SvarSlet
 11. Jeg har altid gang i mindst 2 projekter, så der er noget forskelligt at sy.

  SvarSlet
 12. Jeg har vist gang i 6 ting, rigtig mange planlagte og klar til start. Jeg har en lille bog jeg skriver i, hver gang jeg finder på et projekt jeg vil lave, og når et projekt så er færdigt kan jeg rive siden ud. Jeg kan godt lide at starte nye projekter op, men jeg har svært ved at få dem færdige, fordi jeg hele tiden skifter i mellem dem jeg har gang i. Nu har jeg dog lovet at færdiggøre nogle, før jeg starter på nye ;-)

  SvarSlet
 13. Hej Laila

  Jeg har altid gang i flere projekter både store og små, ligesom jeg altid har gang i både håndsyede og maskinsyede projekter. Nogle af mine mange arbejder er med "nye" stoffer andre er med rester, så jeg har gang i arbejder der passer til enhver "lejlighed.

  Mange hilsner
  Aase

  SvarSlet
 14. Uh! sikke da et spørgsmål at få Laila. Ørene bliver formelig røde ved tanken om alle de mange projekter jeg har gang i, fordi jeg elsker at planlægge, finde stoffer, sætte farver sammen og sy toppen, men det sidste går altid langsommere, at få gjort klar til quilting og quiltingen. Lige nu ligger der 2 tæpper, som skal quiltes, en sybox, som skal sys færdig + 4 igangværende tæppeprojekter + 4 billeder til svigerdatteren. Nu tør jeg slet ikke nævne flere.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 15. Hej Laila. Det er et mærkeligt ? Jeg har altid gang i flere projekter af gangen, tænk, hvis jeg trænger til at holde en lille pause, så kan jeg jo sy på et af de andre projekter, jeg har gang i. De er jo ikke lige langt, så tankeprocessen er ikke den samme, noget af det kan jeg bedre slappe af ved, end andet. Nye ideer dukker jo op overalt. Så mit liv er fyldt med nye udfordringer.

  SvarSlet
 16. Hej

  Det er nok umuligt at tælle alle mine igangværende projekter _ jeg har virkelig mange - men de bliver færdige efterhånden - selv om jeg starter på nye. Ind imellem bliver et nyt projekt færdigt med det samme og det "forsinker " jo de andre projekter.
  Af og til kommer der jo en baby i familien ,der skal have sit eget tæppe- eller der er en ny teknik der skal afprøves -
  Men er det vigtigste ikke man hygger sig med det der bliver syet ?
  Det er jo også afvekslende at skifte lidt - noget til håndsyning og noget til maskinsyning. Noget til at tage med - og noget til at sidde med hjemme.
  Og så er det skønt når et eller andet bliver færdigt :o)
  I dag har jeg vasket blå og grønne batikker til et eller andet.
  Knus Ingrid

  SvarSlet
 17. Lige nu har jeg alt for mange projekter i gang og vil ikke tælle, for så får jeg dårlig samvittighed - det gør jeg allerede.
  Jeg har det ikke godt, men ind imellem kører jeg træt, af det jeg har gang i, også er det nemmere og starte noget nyt op. Jeg har sat mig for jeg skal have 3 projekter færdig inden jeg starter noget nyt op. Er fuldt i gang og har gjort et færdig.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 18. Hej Laila.

  Jeg har gang i mange (ufo'er) projekter ad gangen, da jeg finder det meget ensformigt at sidde med det samme hele tiden. Derfor har jeg normalt gang i fx én smart taske (jeg er vild med tasker), noget brugbart fx dækkeservietter til gaver, jeg broderer også en del - stitcheries, da det er ren afslapning for mig. Julen står også for døren, hvortil jeg har flere "leftovers" fra sidste jul - også her alt for mange......! Strikke kan jeg faktisk også finde på........Jeg har ikke tal på alle mine ufo'er, men det er mange! Men heldigvis får jeg også afsluttet nogle af dem hele tiden.

  Mange hilsner fra
  Bettina Herskind

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.