mandag den 27. august 2012

En vinder er fundet!

Puha, det har været en fantastisk weekend med gode oplevelser. Hårdt, ja, men utrolig dejligt at hilse på jer, som var forbi.

Alt er pakket ud og sat på plads igen, så nu er det på høje tid at afsløre ugens vinder af et gavekort til BaliQuilt.

Ellers er det tid til at få skrevet quilteartikler til Kludemagasinet og forberede kurser, som begynder næste uge. Dernæst er der quilteskolen, som også skal begynde i september. Det er skønt at kunne bruge hele dagen på noget så vidunderligt som patchwork og quilt.

Tillykke til Esther, som er ugens vinder.


Send mig en mail senest fredag, så du kan få din gevinst.

PS. Har du husket at skrive din kommentar til denne uges quiltersjov? Klik her.

3 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at indvie mit nyindkøbte strygejern og komme igang med motiverne fra bogen med syting.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er spændt på at se, hvad du syr fra bogen. Du er meget velkommen til at sende billeder eller lægge dem på BaliQuilt Facebook.

   Slet
 2. Hej Laila. Det var en dejlig dag på træffet. Rigtig mange søde piger og rigtig mange gode butikker. Dejligt at lige sige hej til dig. Rigtig mange flotte ting, du har lavet. Vi er klar til quiltekursus. Glæder os helt vildt. Hilsen Jane og Linda.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.