fredag den 24. august 2012

Det sidste......

Hold da op, hvor symaskinen nærmest var rødglødende i går. Heldigvis var der også kunder i butikken, så den kunne puste lidt ind imellem. Tænk, det gik så stærkt, at jeg syede lige igennem pegefingeren og knækkede nålen.

Jeg er rigtig godt tilfreds med det, som er nået og glæder mig til at vise det hele frem i weekenden. Der er altid mere, som kunne være med. Men jeg har lært at jeg skal være tilfreds med det, der er nået. Det er jeg!

I dag skal butikken så nærmest pakkes sammen, ok ikke alt kan komme med og det er svært at vælge ud. Men i kasser skal det og manden min pakker en bil med høj trailer til middag. I eftermiddag skal der stilles op, mon ikke der kan blive et billede til et lille smugkig ;)

PS EN dag til træffet
PPS Fristen er i aften kl. 18.00 for at være med i sidste uges quiltersjov, der er en ny på vej om lidt.

3 kommentarer:

 1. Hej
  Rigtig gode dag til dem der skal på træf, jeg hopper over denne gang.
  Håber i alle fåer nogle gode dage i Roskilde
  Mvh Lone
  Ps Glæder mig til at se nogle billeder der fra

  SvarSlet
 2. Jeg håber også at du får et rigtigt godt træf, desværre kommer jeg ikke og hilser på. ØV ØV
  Lige nu har jeg ikke noget på beddingen da jeg lige er blevet færdig med et sengetæppe til mit barnebarns dukke seng, men skal i gang med et tæppe i dizzy donuts til min datter som jeg har samlet stoffer til gennem lang tid.
  God weekend. Gad godt være med.
  Hilsen Chila

  SvarSlet
 3. Hej Laila, det er en arbejdsskade, du har fået. Håber du hurtigt kom over det, det er trods alt ikke alt, Bernina kan klare, men næsten. I har nået rigtig meget, og vi glæder os, til at se de færdige quilts. Vi, det er Linda og mig, vi kommer søndag. Vi skal se alt det spændende og nye, det er meget inspirerende, og også møde andre sy-piger. Vi har sat hele dagen af. Det bliver super hyggeligt. Og, ja, der er meget, der skal pakkes ned og op, man kommer ikke sovende til det, det er godt du har din søde mand og søde veninder. Vi ses. Hilsen Jane

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.