onsdag den 29. august 2012

FARVER på bloggen

En ny leg begynder i dag, FARVER på Blog/Facebook går ud på at finde quilts, tasker, dækkeservietter - hvad som helst i patchwork - i en bestemt farve. Farven skifter efter en måned.

Og hvorfor skal vi så til det, jamen bare for at få vist vores flotte arbejder frem og blive inspireret.  Der er naturligvis en gulerod i form af en lodtrækning hver måned.

I september måned er farven: BLÅ. Gevinsten er en lækker pakke med 12 fatquarters i batik fra BaliQuilt til en værdi af 327 kr.


Reglerne lyder således:

 1. Sidst i hver måned (den 30.) offentliggøres farven for den kommende måned.
 2. Du kan indsende ET billede af en færdig quilt eller andet i patchwork, som tydeligt indeholder månedens farve senest den 29. i måneden. Det skal være noget, du selv har syet. På Facebook lægger du selv billedet på Baliquilt/facebook, jeg samler dem i et album.
 3. Vinderen offentliggøres den 30. i måneden sammen med næste måneds farve.
 4. Begynd din mail eller indlæg (på blog)/opslag(facebook) med ordet "FARVER", så ved jeg og andre, at det vedrører denne leg.
Jeg håber, du har lyst til at lege med. Glæder mig til at se alt det blå ;)

7 kommentarer:

 1. Så man behöver ikke väre färdig med arbejdet bare det indeholder blå, hvis jeg forstår det rigtigt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det skal være et færdigt arbejde.

   Slet
 2. Sjov idé! Men man kan jo ikke nå at lægge noget på inden den 25., altså for denne måned, når det er den 29. i dag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne, ja det kan forvirre lidt, at jeg begyndte legen på det tidspunkt. Men når jeg får en ide, så kan jeg som regel ikke vente ;) Men som Pia skriver er det farven blå hele september.

   Slet
 3. Der står at farven blå er for september måned, så det kan sagtens nås :-)

  SvarSlet
 4. Jeg vedlægger et billede af en kosmetikpung,som jeg synes er rigtig sød og så er den jo helt i de blå nuancer. Knus Hanne B

  SvarSlet
 5. Hej Laila

  Har du lagt ud med en ny farve for oktober?og er der fundet en vinder for september:-)

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.