mandag den 2. juli 2012

Nyt projekt - første design-forslag

Jeg har leget med stofferne i EQ7 med udgangspunkt i tre af de blokke, som jeg har skabeloner til fra Accuquilt. Skæremaskinen som skærer gennem 6 - 10 lag stof fuldstændig præcist, den bliver jeg simpelthen nødt til at afprøve.

Det røde stof røg ud, i hvert fald i dette design og så opdagede jeg, at der lå en grøn tilbage, som ikke er brugt. Men der skal leges lidt mere.

Hvad siger du til det? Er der nogen steder, der skulle være andre farver eller andet, som du synes kunne pynte? Skriv endelig og meget gerne din kommentar, så vi sammen kan skabe en fantastisk quilt.

Gå gerne på "jagt" i stofferne på Baliquilt og udpeg de, som du mener, kan passe ind her. Det er en sjov proces at vælge ud og til og fra. Den nyder jeg meget.

4 kommentarer:

 1. Anne Nyvang Christiansen2. juli 2012 kl. 18.07

  Er det bare mig eller er de 4 yderste hjørner "lidt tunge". Hvordan ser det ud med den orange i de 4 yderste hjørner ?

  MEN ... det ser knaldhamrende godt ud. Superflot og spændende konstruktion.

  SvarSlet
 2. Hej Laila.
  Jeg synes som Anne N C at det er et knaldhamrende flot Tæppe men tungt i hjørnerne.
  Jeg ville lave en mølle helt ude i det lille firkantede hjørne og den tilbageståenhed trekant, som mørk.
  God fornøjelse med at lege.
  Hilsen Anne Hansen

  SvarSlet
 3. Jeg kunne tænke mig at få en Swirvls ind i tæppet , set i butikken. Det skal være på den orange og helt lys grønnes pladser

  SvarSlet
 4. @Anne Nyvang, jeg tænkte også, at hjørnerne var lidt tunge. Og @Anne H, jeg elsker jo møller eller pinwheels, så det lyder som en god ide. Men lidt svært i en trekant. @Susanne, swirvls - er det den røde-gule, du mener?

  Jeg har lige forsøgt med at få hjørnet til at ligne de andre kantblokke, men det driller lidt, når den "vendes".

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.