torsdag den 5. juli 2012

Nyt projekt - andet designforslag

Jeg var så heldig at have Anne Nyvang på besøg forleden, vi kiggede sammen på mit nye projekt. Jeg ville gerne have "lettet"-lysnet hjørnerne. De indeholder en halv blok og det drillede lidt, hvordan den skulle tegnes, så den kom til at se rigtig ud.

Det lykkedes til sidst, det gør det jo tit. Der skal lige rettes lidt til, så trekanter af samme farve ikke skal sys sammen, men skæres i et stykke.

Du får to forslag til farver her, men der skal også leges lidt mere der, tror jeg.

Igen, du er MEGET velkommen til at komme med forslag og kommentarer.


Røde farver
Blå farver

5 kommentarer:

 1. Hej Laila, I er vist et par rigtige høns, når I er sammen. Jeg er nok mest til den røde. Men kan lige se den, i serien Rose Garden, med farver helt over i det pink. Jeg er jo vild med de farver. Hilsen Jane.

  SvarSlet
 2. Hej Laila
  Jeg er mest til det grønne - det virker mere "roligt".......men det er nok fordi at jeg ikke er til røde farver.......og faktisk heller ikke grønne farver - kunne godt tænke mig at se det i blå nuancer....eller brune som er mine farver. Men mønsteret er rigtigt flot - det kan jeg rigtigt godt lide :o)
  God weekeend :o)

  SvarSlet
 3. Hej Laila!

  Jeg kan bedst lide den med det røde. Der er lidt mere "fut". Nok fordi jeg kan lide skrappe farver. De er selvfølgelig flotte begge to, men favoritten er den røde.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 4. Anne Nyvang Christiansen6. juli 2012 kl. 14.48

  Kære Laila.

  Jeg er stadig helt vild med det "grønne", fordi jeg synes, at det er flot og frækt, at den orange og lyserøde dukker op i kanten. De to farver understreger mønstret i den store midte ..... synes jeg.

  Kærlig hilsen Anne.

  SvarSlet
 5. Oj oj! Det blev vel nok flot! Det lettede med hjørnerne, I er et par "skrapsakker", er I! Jeg er nok mest glad for den røde, det er altså flot sammen med det grønne stof, godt gået! Mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.