lørdag den 30. juni 2012

Quiltersjov

I går var det fredag, en dag hvor sluserne virkelig blev åbnet oven fra og vandet fossede ned til os. Det var også sidste arbejdsdag på skolen, der er lige mandag med overdragelse tilbage. Derefter sommerferie og så er jeg på orlov. Det glæder jeg mig til.

Ugens vinder er fundet: Tillykke til Lisbeth Schwartz, som har vundet ugens gavekort. Send mig en mail senest fredag næste uge, så er der et gavekort på vej til dig.

Du får lidt at hygge med, hvis det skulle blive mere regn.

Quiltersjov holder sommerferie frem til fredag den 3.august. Men du behøver ikke kede dig, kig ind og giv dit besyv med, mens mit nye projekt tager form. Der er fundet stoffer, måske, nu er det blokken. Der er kommet et par forslag, dem afprøver jeg og så får du selvfølgelig billeder.

Så tilmeld dig nyt på mail, hvis du ikke allerede har gjort det. Jeg sætter pris på DIN kommentar!

4 kommentarer:

 1. Rigtig god juli måned. Jeg glæder mig til du vender tilbage.
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Hej Laila! Jeg vil savne Quiltersjov! Selvfølgelig skal du holde lidt fri i Juli, nyd sommeren og pas på dig selv, ses vi til træf i Roskilde? I mellemtiden vil jeg holde øje med bloggen, mange hilsner Inger.

  SvarSlet
 3. Rigtig god ferie, jeg glæder mig til august

  SvarSlet
 4. Rigtig god og velfortjent ferie til dig.....glæder mig til den nye sæson - både i Symus og som kunde i din forretning :o)

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.