torsdag den 28. juni 2012

Et nyt projekt

Går og rydder lidt op, pakker ordrer og så er det sjovt at sætte stoffer sammen. Måske mangler der en eller en skal byttes ud. Hm, jeg er i gang med at udtænke mønster, så den storblomstrede kommer i som ren blok.
Har du kommentarer, forslag eller ideer? Jeg hører dem meget gerne. Skriv en kommentar.

2 kommentarer:

 1. Hej Laila!

  Ja den storblomstrede er flot. Hvad med en stjerne. Der er jo mange at vælge mellem, og så kan du mikse de andre. Godt med lidt aktivitet i denne "herlige" sommer - ikk'.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 2. Hej Laila! Det er vel nok nogle lækre stoffer! Jeg synes som Ingelise, at det kunne være flot med en stjerne,- måske en helt enkel sawtooth? Jeg kan sagtens forestille mig en quilt med masser af stjerner, 2 farver i hver, og så bruge alle stofferne, det kunne være sjovt (og meget kulørt)! Ikke særlig stilfuldt, men muntert! Måske ville det være godt med et rødt stof, som kunne "snakke" lidt med det blomstrede? Det ville være sjovt, at læse flere andre forslag og kommentarer. God fornøjelse, mange hilsner Inger.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.