lørdag den 16. juni 2012

Quiltersjov på udsalg

Torsdag begyndte udsalget hos BaliQuilt, det er kun anden gang. Det kom endnu en gang bag på mig, hvor meget travlhed det giver. Derfor er ugens quiltersjov lige lidt forsinket.

Hold da op, der er kommet mange rigtig gode og fantasifulde ideer til at få husket det hele, når jeg skal ud af huset og quilte. Dejligt, tak for det.

Ugens vinder er fundet, vi skal sige tillykke til: Anne Lise (jeg har skrevet et tillykke under din kommentar)

Denne uge får I en rebus, rigtig god fornøjelse med den.

I dag har jeg haft besøg af quiltere fra symus, Korsør Quiltern og Storebæltsquilterne samt en frisk kvinde fra Perstorp i Sverige (hun var på besøg hos sin søster i Næsteved.). Der blev quiltet, snakket, drukket kaffe, spist kage, handlet lidt og snakket lidt mere. Dejlig, dejlig dag. Tak fordi, I gad være med. Det gør vi helt sikkert om til næste år.

Tusind tak til alle, som var søde og hjælpe med stole, borde, telt, kager og alt andet - det kunne ikke lade sig gøre uden jer. TAK:


Når jeg syr, hører jeg ofte netradio, hvor jeg kan vælge og vrage mellem alt muligt. Jeg elsker at høre "Eldorado", fordi der er meget blandet musik. Så det opvejer Jørgen De Mylius, som ikke er lige min kop te. Jeg har forsøgt mig med lydbøger, det går bedst, når der ikke skal læses mønster, for så går det helt galt. Der holder mine "multi-task"-evner op.






 




Ugens quilter-filosofiske ? kommer her:

Hvad hører du, mens du syr?









Skriv din kommentar senest på fredag kl. 18.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.
Rigtig god weekend og på gensyn. Husk det er kun for sjov.



36 kommentarer:

  1. Jeg slapper bedst af foran fjernsynet med mit sytøj.

    SvarSlet
  2. Anne Nyvang Christiansen16. juni 2012 kl. 22.13

    Kære Laila.
    Svaret kan deles op i to:

    Når jeg maskinsyr, er det mest på mine fridage og allermest i weekenderne og der elsker jeg at lytte til P4, der er super musik dagen igennem og spændende temaer - og så gør det heller ikke noget, at jeg lige når at få lidt af Eldorado med !!!

    På hverdagsaftenerne gælder det håndquiltningen foran fjernsynet, men er der ikke nogen udsendelser, jeg vil se, så lytter jeg gerne til en CD - lige nu er jeg meget begejstret for "Songs for peaceful moments", The rumour said fire, Aura og Hush.

    Kh. Anne.

    SvarSlet
  3. Hej Laila
    Det kommer an på hvad tid på dagen jeg syr.....om aftenen er det TV´et der er tændt - om eftermiddagen i weekenderne er det CD´en der er gang i....jeg hører mest Bruce Springsteen som er mit helt store idol - eller Cleedence Clearwater Revival, Smokie, Gasolin, Outlandish, Runrig m.m....god musik som man bliver rigtig glad af at høre på :o)

    Mange hilsener
    Tina

    SvarSlet
  4. Hej Laila.
    Når jeg maskinsyer, er det P4 jeg lytter til oftest skal jeg høre andet er det alt efter humør , Runrig, Tommy og Rasmus Seeback , Rasmus Nøhr, Peer Nielsen. Vivaldi , Kim Larsen , og meget meget mere. Har lige været til en koncert m Hush og købte en cd m dem.

    God weekend fra Anne H

    SvarSlet
  5. Hej Laila. Hold op, det ser super hyggeligt ud. Ægerligt, jeg ikke kunne være der.
    Men jeg lytter til P4, eller en god cd. Der er rigtig mange at vælge imellem, men som regel "glad" musik. Og så hører jeg noget, som måske mere er til de unge, meget mild tekno, der er mange gode numre, men man er vel ikke ældre, end man gør sig til. God dag til alle. Hilsen Jane.

    SvarSlet
  6. Jeg hører mest P2-klassisk, og en spændende krimi-lydbog er også godt. Hvis jeg er alene hjemme, kan jeg finde på¨at lytte til John Lennon og/eller the Dubliners for HØJ lydstyrke! Og jeg synger med, også HØJT! Det lyder ikke godt, men sjovt er det! Hvis I på jeres Irlands-tur havde hørt mig synge Molly Malone, havde I grædt!! :-) Men det skifter meget, hvad jeg lige har lyst til at høre. Kun en ting er sikkert, politik gider jeg ikke at høre, når jeg syr, jeg bliver bare sur, og det dur jo ikke! Mange hilsner Inger

    SvarSlet
  7. Hej Laila
    Jeg hører lydbøger (helst krimier) og så hører jeg P4. Og hvis der kommer et Elvis nr. så synger jeg med - Rasmus Seebach er heller ikke af vejen.
    Mange søndagshilsener Lisbet

    SvarSlet
  8. Lisbeth Schwartz17. juni 2012 kl. 16.29

    Hej Laila
    Hold op hvor ser det hyggeligt ud, håber i havde godt vejr.
    Når jeg syr lytter jeg lydbøger mest krimier. Ser også tv engang imellem.
    Fortsat god weekend.
    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
  9. Når jeg syr har jeg enten tv'et på eller så lytter jeg til mit musik som jeg har gemt på min computer der er man fri for kommentatorer og reklamer

    SvarSlet
  10. Jeg lytter til Svendborgs lokalradio når jeg syr. Dog P3 lørdag formiddag.......
    Hilsen Mette

    SvarSlet
    Svar
    1. Tillykke, Mette. Du er ugens vinder.

      Slet
  11. Jeg lytter til Mozart,det giver ro i hovedet så man kun kan tænke på det man har i hænderne :-)

    Hilsen Annemarie

    SvarSlet
  12. Hej.
    Jeg hører meget gerne lydbøger, kan godt lide krimier, men romaner er heller ikke af vejen, lige nu er det "Farlig genvej" af Julie Hastrup, rigtig spændende.
    Hilsen Mona

    SvarSlet
  13. Jeg hører altid lydbøger. Helst de skandinaviske krimier og der har vi jo flere gode forfattere. Lige nu er det dog Flaskepost fra P af Jussi Adler Olsen der er på MP3 afspilleren. Den er rigtig spændende.
    Hilsen Lilian

    SvarSlet
  14. Ikke noget, måske tv'et om aftenen.....

    SvarSlet
  15. Det kommer helt an på hvad jeg skal lave. Hvis jeg skal maskinquilte er det Enya eller lign. Ellers er det Runrig eller Bruce Spingsteen, i den changre. Radioen synes jeg er irriterende, for meget snak og for lidt musik. Jeg syer ikke i hånden og kan ikke koncentrere mig om at lave noget foran fjernsynet. Hvis der ikke noget jeg ser, er det slukket.
    Merethe Søby

    SvarSlet
  16. Når jeg syr på maskine, så lytter jeg til Pfaffen, der spinder fornøjet. Når jeg syr i hånde, så lytter jeg til fuglene, der synger, eller regnen, som trommer på taget.

    SvarSlet
  17. Jeg hører gerne en god krimi lydbog, og må skrue højt op for man syr jo også, så hele huset har glæde af det :):) Nej jeg lukker døren.
    Så hører jeg gerne musik, Rock og noget med gang i.
    Andre gange nyder jeg såmænd bare freden ,lige indtil computeren fortæller der er mail.
    Så er jeg så nysgerrig at jeg må se hvem det er der har skrevet.

    SvarSlet
  18. Når jeg syr på maskine - hører jeg gerne lydbøger. Men oftest lægger jeg en CD på - og der kan det være meget forskelligt hvad jeg lytter til. Somme tider er det Andrea Botelli andre gange er det QUEEN og DOORS og så er der tryk på. Når jeg quilter i hånden er det som regel foran tv'et.

    SvarSlet
  19. Jeg læser altid med ørerne ;-) dvs. lydbøger.
    Jeg hører alt fra krimi, spænding, kærlighed til historiske romaner, lige nu hører jeg "Angelas aske", en klassiker jeg aldrig har fået læst med øjnene :-D
    Jeg syr mest på maskine, syr jeg i hånden er det enten foran tv eller i min dejlige sykreds i Kreastedet, Frederikshavn.

    SvarSlet
  20. Hej jeg hører fjernsyn,

    SvarSlet
  21. Syr jeg på makine, hører jeg ikke noget, syr jeg i hånden kan det godt være foran fjernsynet.
    Vh
    AC

    SvarSlet
  22. Jeg hører meget gerne lydbøger når jeg syr. Jeg holder især meget af at lytte til en god bog når jeg quilter i hånden.
    Syr jeg på maskine er det ofte radioen, jeg lytter til.
    Sy hilsen
    Lis Holte

    SvarSlet
  23. Ofte høres musik under maskinsyning, men det er vist mest "baaggrundsstøj". Jeg ser ikke fjernsyn, nej det hører jeg, ellers skal det da være noget meget spændende familien ser.
    Har altid haft et strikketøj mellem hænderne til tv, men så blev jeg "bidt" af stofferne, og det skal jeg altså se på, når nålen arbejder, og det håndsyning (det er vist også for besværligt at ha' symaskinen med i sofaen).

    SvarSlet
  24. Når jeg syr i hånden foregår det oftest foran fjernsynet som jeg "hører", når det gælder maskinsyning hører jeg hverken radio, TV eller andet.

    Hilsen
    Aase Rethpen

    SvarSlet
  25. Sidder jeg på syværelset og syer med maskinen, hører jeg meget sjældent andet end symaskinens summen.
    Håndsyning i stuen om aftenen er noget andet. Her lyttes til P4-Aften, diverse CD'er eller tv.

    SvarSlet
  26. Hører stort set altid P4 - foretrukne udsendelser er Rejsen på P4, Du store verden og Cafe Hack - alt i alt en bladet "landhandel", men det passer så vældigt til mit temperement.

    SvarSlet
  27. Jeg hører tit P4, men i den sidste tid har jeg lyttet til spottify, hvor man kan lave playlister eller spille lige netop den genre eller det årti med musik, man har lyst til at høre.

    SvarSlet
  28. For det meste ser jeg tv mens jeg syer.

    SvarSlet
  29. Ser tv på pc når jeg syer på maskine. Ellers kører radio med dansk top musik.
    Birgitt Skov

    SvarSlet
  30. Jeg hører lydbøger når jeg syr, mest krimier

    SvarSlet
  31. Jeg nyder faktisk stilheden, så jeg hører sjældent musik eller lign., når jeg arbejder i mit syværelse.

    Håndsyning foregår for det meste foran tv'et om aftenen!

    SvarSlet
  32. Jeg har næsten altid fjernsynet tændt på TLC når jeg syer. Så hører jeg fjernsyn, i week enden hører jeg giro 413

    MVH

    Dorthe Blaabjerg

    SvarSlet
  33. Hej!
    Det sker, jeg hører musik, men 95% af tiden hører jeg lydbøger - jeg er simpelthen blevet afhængig ;o))))
    Go' weekend
    Masser af patchworkhilsner
    Jane Olsen

    SvarSlet
  34. Maskinsyning foregår altid i stilhed (ja, maskinen siger altså noget). Håndsyning er som regel til fjernsynet.

    mvh
    Anne-Lise B.

    SvarSlet
  35. Hej

    Jeg hører som regel bare noget god musik med gang i på radioen, hvis jeg syr på maskine. Hvis jeg syr i hånden, så er det som regel tv, der danner "baggrundsstøj".

    Hilsen
    Tina

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.