lørdag den 9. juni 2012

Quiltersjov Irland

Lørdag morgen, vi er en time bagud her, og jeg kan lige nå at finde en vinder i ugens quiltersjov.

Tillykke til Anne Nyvang Christiansen, som er ugens vinder. Du får et gavekort til BaliQuilt.

Denne uge får I et puslespil, som jo er fra Irland. Jeg håber, du synes om det. Det er kun for sjov.


Kan du ikke se puslespillet, så klik her

Hold da op, sikke mange gode og fornuftige, sjove og velovervejede grunde til netop det mærke symaskine. Det var interessant som altid at læse jeres kommentarer, jeg forsøgte at kommentere på dem alle, men pludselig løb tiden fra mig.

Når jeg skal på kursus eller i klubben, så har jeg en bestemt kasse, hvor mine syting er i. En Tupperware-æske med indsats, den skal snart skiftes med en af de smarte klikbokse fra Prym. Nå, jeg har altid en ekstra ledning liggende i min symaskinetaske, så jeg ikke glemmer den. Det er "kun" stoffer og tilbehør, der kan glippe og det er jo egentlig ikke så godt. Nå, heldigvis er der som regel altid en, som kan hjælpe.

Det leder mig til ugens quilterfilosofiske ?

Hvordan gør du for at være sikker på at få det hele med, når du skal ud af huset og sy?

Skriv din kommentar og deltag i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt senest fredag kl. 18.00.

God quiltning og husk - det er kun for sjov!

22 kommentarer:

 1. Man kan jo aldrig være helt sikker på, ikke at glemme noget, men efterhånden har jeg pakket så mange gange, at jeg er ved at være vant til det. Jeg skal jo altid have sytøjet med i sommerhuset. Som regel er det håndsyning jeg pakker, og så står kurven næsten klar ved siden af sofaen. Skal jeg igang med noget nyt, ja så kræver det lidt mere. Så gennemgår jeg rækkefølgen, som tingene skal bruges i, oppe i hovedet, og så kommer det for det meste med.

  SvarSlet
 2. Lisbeth Schwartz9. juni 2012 kl. 11.23

  Når jeg pakker tasken ligger jeg tingene på bordet først inden det kommer i mit patchworknet. Det er sket jeg har glemt noget men ikke så tit. Værere er det når der skal pakkes til sommerhuset så skal der pakkes en stor blå Ikeapose, der skal jo også nok med, så den er næsten fyldt hver gang. Alt er ikke lavet inden ferien er slut med der skal bare være nok med. Smiler

  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Jeg glemmer som regel altid noget! Jeg pakker i sidste øjeblik efter det eller de projekter, jeg regner med at arbejde på, og så håber jeg, jeg husker det hele - og det gør jeg som regel ikke!

  Heldigvis kan man jo tit låne sig frem, så det benytter jeg mig af :-)

  SvarSlet
 4. Jeg forbereder det meste, inden vi kører ud til campingvognen. Det hele bliver gjort klar, for jeg slæber ikke hele mit stoflager med (4 klodsekasser). Det sker nogle gange, at jeg ikke kan komme videre, enten fordi det er de forkerte farver, eller der skal stryges

  SvarSlet
 5. Jeg har faktisk 2 hold syting. De remedier jeg skal have med befinder sig i en 3 etagers Prym syæske, og derud over har jeg som regel klargjort det, jeg skal sy. Derfor er det hurtigt at få klaret kaffen, kop og sysager + lidt frugt, så energien kan holdes oppe. Det skal så lige tilføjes, at jeg altid syr i hånden, når jeg er ude af døren. Symaskine bruges mest til at eksperimentere med her hjemme, og for mit vedkommende kræver det stadig meget koncentration - håber det bliver bedre med tiden. Kors hvor jeg øver mig, men ikke altid med et heldigt resultat - desværre. Alt kan læres. Det ved jeg, men jo ældre man bliver, tager det også lidt længere tid.

  Kom så hjem fra Irland, for nu kommer vi til Galway, Londonderry, Belfast og ikke mindst Dublin. Håber I har fået det meste af regnvejret, så vi får lidt sol.

  Hilsen
  Ingelise
  Ingelise

  For mit vedkommende er det rart og behageligt at have klargjort ( riet og presset ) over pap, så jeg også kan snakke, når jeg syr, og det er "ret vigtigt", ellers kunne jeg bare blive hjemme.

  SvarSlet
 6. Det er altid ting jeg syet over pap, jeg tager med på ferie, jeg har et helt prym tårn, hvor jeg samler det hele.
  Mvh Lone

  SvarSlet
 7. Jeg er også spændt på at læse (og lære) om, hvordan man skal bære sig ad, for at få alle sysagerne med, når man skal ud af huset! Jeg glemmer altid noget! Men jeg har min tote fra Bali Quilt, den har en hulens masse lommer, den er flot og jeg er meget glad for den. Hvis jeg skal have symaskine med, er det jo nogle flere og andre ting man har brug for, f.eks en større skæreplade, stor lineal, spoler m.m., og her glemmer jeg også tit noget, men det er dog blevet lidt bedre. Jeg glæder mig til at læse ugens indlæg, og til at lære noget. Mange hilsner fra Inger

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig til at se hvad andre skriver, for jeg er ikke mester i at huske alt :-)
  Tak for dine flotte puslespil :-)
  Forsat god søndag

  SvarSlet
 9. Hej Laila/ og Anne.
  hvor ser i da søde ud.Jeg kan godt li at Anne har en pose i hånden.
  Jeg gennemtænker hvad jeg skal bruge og kigger det igennem og pakker ned. Jeg tager altid mere med end jeg skal bruge og så glemmer jeg også af og til noget.
  god tur hjem.

  mvh Anne H

  SvarSlet
 10. Jeg har en kuffert , og den får jeg ofte ikke pakket ud, men der kommer bare mere oveni. Jeg har faktisk sådan 3 kufferter i 3 størrelser. Er nu på den midterste kuffert Så er der jo det dejlige ved det at have glemt noget, Ja så der er jo ofte en anden der kan hjælpe.
  Har dog lagt ekstra ledning og briller i symaskine tasken

  SvarSlet
 11. Hvis jeg glemmer noget stof, må jeg bruge det jeg har med og ellers prøve at finde på at bruge det jeg har med på en anden måde.
  Mvh
  AC

  SvarSlet
 12. Hej Laila
  Jeg lægger det hele frem på sofabordet så jeg kan danne mig et overblik - derefter bliver det hele pakket ned i kurven......på denne måde er jeg sikker på at huske det hele - har ALDRIG glemt noget :o)

  SvarSlet
 13. Anne Nyvang Christiansen12. juni 2012 kl. 10.42

  Hej Laila.

  Igennem årene har jeg stille og roligt fået anskaffet mig dobbelt af de vigtigste ting, så en del sytilbehør ligger fast i de tasker, jeg tager med mig ud. De bliver simpelthen ikke pakket ud ! Så glemmes der ikke noget af det. Det fungerer perfekt.
  Ellers har jeg stor glæde af at gå kursusbeskrivelsen igennem - gerne flere gange.
  Det sværeste er at vælge de stoffer, der skal med - og jeg ender ofte med at slæbe en del mere med, en jeg får brug for ..........

  Nogle gange er der brug for at danne sig et overblik i hovedet, så bruger jeg også den med at lægge det frem på et bord ...


  Kh. Anne.

  SvarSlet
 14. Her bliver tingene tit pakket sammen, når vi tager på landet, det fylder godt i bilen, for der skal jo symaskine, redskaber og stof med.
  Men jeg kunne nu godt tænke mig at fortælle om sidste gang vi var afsted, da havde jeg vist hovedet under armen da jeg pakkede, for jeg manglede stort set alt, lige fra fingerbøl til linialer, så det blev en weekend uden sytøj, og derfor er jeg gået i gang med at sy en taske, hvor det hele kan være, så jeg aldrig kommer ud for det mere.
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 15. Jeg har mine: "kan ikke undvære ting" (saks,nål,tråd,skæresæt,linialer,strygejern og plade mv) samlet i en speciel dertil syet taske, som kan rumme en hel massse og kan hænge på døren i syværelset - så der er altid styr på det mest nødvendige, og det er let at medbringe. Hvilke stoffer derimod, det er et stort problem for mig, så der kommer altid for meget med - ofte er det alligevel det forkerte, og så må der tilkøbes et lille stykke. Min mand har før spurgt om det er et ugekursus? troede da kun det var een dag! Symaskine,box m/alle dippedutterne,taske m/det fastboende + det løse og så lidt til at holde blodsukker og humøret oppe - jo det fylder lidt.
  Hilsen Inge Lise

  SvarSlet
 16. Hej Laila
  Jeg har syet en symappe hvor jeg har alt hvad der almindeligvis skal bruges, så hvis ikke jeg lige har "lånt" noget, så er intet glemt. Så er det sytøjet, enetn tager jeg den kasse med firkanter som altid er fyldt med div. rester og papper,ellers er det et igangværende arbejde jeg tager med, altid til håndsyning.
  Det er en sjov spøg du har med os, har tit kikket på men det er første gang jeg deltager.
  Mange quiltehilsner Anne Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig, Annelise. Du er ugens vinder. Send mig en mail, så får du et gavekort.

   Slet
 17. Jeg har sådan en stor kurv, der har jeg mit håndsytøj, som for tiden er på amerikansk, og så har jeg som Laila en tupperware som er opdelt i rum, jeg har lavet en lille flamingo med stof om til det ene rum til nålepude, klips i en og tråd og nåle i en, det store rum i midten der er saks, blyanter og hvad der ellers skal med, og det er den samme boks jeg har ved siden af mig når jeg håndsyning herhjemme, så tingene altid er i den, nemt lige at lukke den og så afsted......

  SvarSlet
 18. Hej Laila!
  Har også en speciel taske, som er lige til at tage med. Desværre snupper jeg tit noget fra den, da den står lige i nærheden, må så gennemgå den igen ved evt. kursusstart.
  Mange syhilsener,
  Dorthe.

  SvarSlet
 19. Jeg pakker mindst en uge før og skriver lister. Alligevel går det tit galt. Nogle gange kan man købe sig til de man har glemt, men ellers synes jeg vi patchworkere er gode til at låne af hinanden.
  Patchworkhilsen,
  Lilian

  SvarSlet
 20. Jeg har en boks med det mest nødvendige. Den bliver aldrig pakket ud. Der er bare det, der skal være. Der ud over pakker jeg altid strygeunderlag, rejsestrygejern og forlængerledning.
  Jeg læser kursusbeskrivelsen igennem flere gange og pakker efter den + ekstra stof til evt. prøver samt forskelligt tråd. Går det alligevel galt for mig, så er der altid søde kursusdeltagere man kan låne af eller der er mulighed for at købe.

  SvarSlet
 21. Hej Laila, rigtig mange tak, jeg har sendt dig en mail, med min adresse,
  Mange quiltehilsner Anne Lise

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.