lørdag den 9. juni 2012

Design og chokolader


I dag sagde vi farvel til Veronica, som skulle hjem. Jeg er sikker på, at det bliver på gensyn, der var så mange ting, vi skulle tale videre om.

En rask spadseretur på ca. 20 minutter bragte os godt varme til Quiltefestivallen nærmest lige på "minutten" for vores kursus. Ak, det var ikke det rigtige lokale, ej heller bygning. Afsted igen, de var lige begyndt, men vi er jo rasende kvikke, så det gik.

Anne ville gerne på kurset, som varer to timer og var om at designe eget mønster ud fra et billede. Jeg var sådan - hm hm, men ville da ikke gå glip af noget, vel.

Til venstre på billedet er en kopi fra en "Book of Celts", som er gamle irske mønstre, meget kort fortalt. Til højre en sort hvid kopi, hvor vi skulle finde linier og ligesom tegne første lag "gitteret" i vores quiltdesign. Meget spændende og jeg har nogen ideer til indholdet, så der skal helt sikkert arbejdes videre på den.

Næste punkt på dagens program var et besøg i "Fatquarters Chocolate Shop" - der duftede af chokolade i miles omkreds og indenfor var det lækreste fyldte chokolader, chokoladebars og så gar også isvafler. Ingen af dem fedede ET gram, de var nemlig syet alle sammen. Du får en smagsprøve her.

Click to play this Smilebox slideshow
Var det ikke lækkert med så mange godter uden at blive hverken federe eller overmæt?                    

Dagens sidste billede her bliver en gammel irsk syerske, som vi spottede udenfor.


Håber du kunne lide, det som var. Min dag har været fantastisk og uden EN dråbe regn.


5 kommentarer:

 1. Bare det var mig der var der hvor du er, det er da nogle spændende quilts du ser!

  SvarSlet
 2. Det er herligt at læse om dine oplevelser i Irland, det lyder både spændende og sjovt. Har du familie derovre? Jeg synes jeg kan se en snert af familielighed hos den søde, ældre dame ved symaskinen, kan det passe? Hyg dig nu fortsat, pas godt på dig selv, mange hilsner Inger

  SvarSlet
 3. Det er nogle helt utroligt flotte quilts du ser og de ser jo helt naturlige ud nogle af dem

  SvarSlet
 4. I wish I will be with you there !!!

  Greeting from Germay, Veronika

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne Nyvang Christiansen12. juni 2012 kl. 10.35

   Dear Veronika.
   It was so nice to meet you and spent time with you.
   We enjoy the festival very much.
   Now we are back in Denmark and look forward to sew a lot.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.